Bırakamıyorum vazgeçemiyorum..

selinli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
185
0
96
İstanbul
Kızlar ben birini seviyorum gittim onada açıldım ama sana karşı birşey hissetmiyorum dedi olacağını da sanmıyorum balık baştan kokar dedi ama ben vazgeçemiyorum unutamıyorum sabredip onun beni sevme ihtimalini düşünüyorum konuşmaya devam ediyorum ne yaptıysam bırakamadım yemin ettim birdaha aramıcam görüşmicem o beni aramadan dedim ama olmadı yeminimi bozdum tekrar görüşmeye başladım.Kızlar akıl verin birtürlü bırakamıyorum :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
oooooooooo öğretmenler de böyle cahil cahil hareket ederse yandık biz.
kardeş işin gücün yok mu
seni istemeyen adamı ne yapacan ki
hiç mi gururun yok

Ne kadar üstelersen o kadar kaçar. Erkekler için peşinden koşan kızların hiç bir değeri yoktur ne yazıkki. Kendini geri çek ve neler olacagını izle.

sizi istemiyosa bence hiç üstelemeyin kadınlık gururu denen bişi var sizi ne kadar mutlu edebilirki bu adam anca acı çektirir

canım ilişkilerde kadının sevmeyeni çekilir ama erkeğin sevmeyeni çekilmez boşver başka şeylerle ilgilen gerçek seven seni sen olduğun için seven mutlaka vardır onu bekle.. :teselli:

Görüşme başka şeylerle ilgilen yorul hobi edin düşünmeye vakit bırakma kendine ve seni istemeyenin peşinden koşma

iradeli ol, tut kendini seni istemediğini söylemiş daha ne, çok zor olur ama alışırsın nasılsa, güçlü ol arama sorma konuşma, selam ver geç. birde kendine aşık olucak bi yakışıklı bul, çivi çiviyi söker şekerim ;)

Ne kadar üstelersen o kadar kaçar. Erkekler için peşinden koşan kızların hiç bir değeri yoktur ne yazıkki. Kendini geri çek ve neler olacagını izle.

aynen katılıyorumalkisalkisalkis

Üzerine gitme, ne kadar ulaşılmaz olursan o kadar değerli olursun.yerimseniben

alla alla adam beni sevmediğni söyleyecek bende peşinden koşucam ha?
böyle yaptıkça sen değer kaybediyosun farkına var. bulunmaz hint kumaşımı anam?
bak etrafında başka ne efendi delikanlılar var şakkıdı

Back
X