• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bırakayım mı sizce?

Kadın öğretmen daha ne olsun ki babası konusunda haklı olabilirsin de kadın hiç ataması olmayan bir bölümden mezunmuş anca bu şekilde Türkiye şartlarında kendini geçindirebilir. Kariyer işte. İlla 12 ay 8-5 mi olması gerek kariyer olması için
Eski tanıdığım üye. Bir bildiğim var ki öyle yazdım. Sınava dayalı eğitim sistemimizde de fizik mat gibi bölümler hayati önemli. 30 yaş üstü gayet etüd merkezi açan ya da ortak olan tanıdığım çok hoca var. Kaç kolej değiştirdi kaç dershane . Oralarda tutunamamış. İyi bir fizikçi olsa kaçırmak istemezlerdi . Bizim dershanede de vardı mat ın ma sını bilmeyen öğretmen. 1 yıl çalışabildi anca. Şikayetler oldu.

Eski tanıdığım üye. Bir bildiğim var ki öyle yazdım. Sınava dayalı eğitim sistemimizde de fizik mat gibi bölümler hayati önemli. 30 yaş üstü gayet etüd merkezi açan ya da ortak olan tanıdığım çok hoca var. Kaç kolej değiştirdi kaç dershane . Oralarda tutunamamış. İyi bir fizikçi olsa kaçırmak istemezlerdi . Bizim dershanede de vardı mat ın ma sını bilmeyen öğretmen. 1 yıl çalışabildi anca. Şikayetler oldu.
Hayatında dershanede çalişmadigin ne kadar belli.Hangi hoca aynı dershanede 2 yıldan fazla çalışıyor? Ayrıca çalıştığım koleji battı.

Kadın öğretmen daha ne olsun ki babası konusunda haklı olabilirsin de kadın hiç ataması olmayan bir bölümden mezunmuş anca bu şekilde Türkiye şartlarında kendini geçindirebilir. Kariyer işte. İlla 12 ay 8-5 mi olması gerek kariyer olması için
Özel ders veriyorum.Ve bu durumdan memnunum.En kötü araç alır,öğrenci sayisini daha da attırırım.Dershanede 26 gün bile çalışsan sgknı 30 gün yatırmaz.Ve en düşükten yatırır.En azından kendim bagkurumu yatırırım.Emir altında çalışmam.Türkiyede sayılı üniversitede olan ve 1 2 kişi alan tezli yüksek lisans bölümündeyim.Ataması garanti.Özel sektörde asgarinin 4 katını veriyorlar.Kötü bir kariyer inşaa ettiğimi düşünmüyorum.

Paranizi alamadiginiz yerde durmayin. Emege saygilari yok. Cimere veya gerekli yerlerede sikayet edin.

denetim yok, insanlar sesini cikarmiyor diye b.knu cikardilar resmen ulkenin

Paranizi alamadiginiz yerde durmayin. Emege saygilari yok. Cimere veya gerekli yerlerede sikayet edin.

denetim yok, insanlar sesini cikarmiyor diye b.knu cikardilar resmen ulkenin
Çoğu kişi henüz martın ödemesini almamiş
Ben bırakmayayım diye bana gönderdiler.Ama eminim sezon sonunda son ayliklarimizi vermeyecekler.

Çoğu kişi henüz martın ödemesini almamiş
Ben bırakmayayım diye bana gönderdiler.Ama eminim sezon sonunda son ayliklarimizi vermeyecekler.
Para odemeyeceklerse insanlari calistirmasinlar, yazik gunah ya. Kendi bir tane odemeleri gecikmiyordur ama calisanlari ne kadar zor durumda birakiuorlar.

Siz kendinize ozel derslerden bir sistem kurun. En guzeli, kafaniz rahat olur. Ne zaman ne aldiginizi da bilirsiniz.

Fizik zaten ataması çok düşük olan bir bölüm ve okuması çok zor. Ne kadar atanamayan bölüm okuyan tanıdığım varsa ya alakasız işler yapıyorlar ya da kız olanlar ev hanımı oldu. Konu sahibi mesleğini yapmaya çalışıyor, beğenirsiniz beğenmezsiniz ama ciddi emek var işin içinde. Bence saygı duymak lazım.

maaş alamıyorsan bence devam etme
çünkü o maaş verememe veya geciktirme olayına bir defa girince sektörler pek düzeleni görmedim

Para odemeyeceklerse insanlari calistirmasinlar, yazik gunah ya. Kendi bir tane odemeleri gecikmiyordur ama calisanlari ne kadar zor durumda birakiuorlar.

Siz kendinize ozel derslerden bir sistem kurun. En guzeli, kafaniz rahat olur. Ne zaman ne aldiginizi da bilirsiniz.
Şükür özel derslerim yetiyor.Buraya bir tanıdığım aracılığıyla başladım.Başlangicta 1 gün gidiyordum.Sonra 3 e çıktı.
Her ögretmen maaştan şikayetçi Başta 5 15 i arası yatıyordu.Sonra 20 sinden sonra yatacak dediler.28inde yattı.Mart ayinkini 2sinde yatırdılar.Ve ben defalarca istemesem yapmayacaktı eminim.

Biri hakkında böyle beğenmez beğenmez konuşma hakkını size kim veriyor? Ailevi konuları ayrı kişisel başarısı sizin ölçütlerinizin altında diye başarısız mı sayılıyor? Neler yaşıyor, ne savaşlardan çıktı bilemezsiniz. Yaşıtları etüt merkezi açmış okula ortak olmuş konu sahibi olamamış diye niye eksik hissetsin? Ne istiyorsunuz ben anlamadım.

Yeni iş bulana kadar durun sonra hemen çıkın. Geç maaşa tahammül en fazla 2 aydır.

30 yaş üstü kendisi . Kayınailem babam derken bir kariyer yapamadı . 3 kuruş parasını da çocukluğunda kendilerini aç bırakan dinlendiren babasına bakmaya adamıştı . Burada onlarca kez uyarıldı . Umarım akıllanmıştır .
Geri kalan herseyi anladım da 30 yaş üstü olmasının alakası ne yukarıdaki verilen tavsiye ile?

Back
X