- 21 Nisan 2016
- 3.918
- 7.446
- 158
- 28
Bu arada sevgili konu sahibi daha önce 31 yaşında olduğunu söylemiştin birkaç günde 3(rakamla üç) yaş küçüldün mü noldu?23 yaşında kendisi ben 28 yaşında![]()
Kimi yiyorsunuz ki anlamadım valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada sevgili konu sahibi daha önce 31 yaşında olduğunu söylemiştin birkaç günde 3(rakamla üç) yaş küçüldün mü noldu?23 yaşında kendisi ben 28 yaşında![]()
Aleş atıyosa kesin birakma ama kesinArkadaşlar bir çocukla tanıştım bi 10gün flörtleştik sonra konuşmayı kestik bir sebep yüzünden neyse. Ben story atıyorum ateşifadesi bırakıyor beğeniyorum ama yazmıyor.. ben onun koyduğu bazı storylerine ifade bırakmalımıyım?
![]()

çoluk çocuk boşver, onun daha alev attığı 10 kişi vardır23 yaşında kendisi ben 28 yaşında![]()
siz önce bi doğruları anlatsanız her konuda kendinizi başka bi şekle sokmasanızMerhaba arkadaşlar ben 31 yaşındayım 23yaşında birisiyle konuşmaya başladım, kendisi yaşı çok problem etmediğini söyledi benim içinde 2.planda kalıyor çünkü ben bir insanın karakterine kişiliğine bakan birisiyim. Neyse bir hafta kadar konuştuk, ailesi yaşı problem eder dedi, bende ailesinin ağzını aramasını söyledim bakalım fikirleri ne olur diye.. annesiyle konuşmuş annesi olumsuz yanıt vermişoda annesinin konuşmasından sonra olumsuz bakmaya başladı gibi me geldi ben de artık konuşmayalım dedim madem öyle şeninde fikrin, ( benim fikrim öyle olsaydı seninle konuşmazdım dedi sadece ben ilişkimde problem istemem eğer seninle konuşacaksam problem istemem ) bende dedim tamam konuşmayalım o zaman oda ne diyeceğimi bilemiyorum dedi görüldü bıraktım yazmadım ama fotoğraf paylaşıyorum emojikoyuyor bende görüldü bırakıyorum sadece
ne yapmalıyım ? Bu arada inandırmısınız bilmem yaşımı hiç göstermeyen birisiyim
![]()
yaşını bile doğru söylemeyen insanların konularını ciddiye alamıyorum31 yaşındayım diyor kullanıcı adı 88'li. Hesaplayınca(2020-1988=32) 32 yaşında oluyor. İşlemi de gösterdim ki belki millete yalan söylemekten vazgeçer diye. Bazı kadınlar inatla bir yaş düşük söylüyor ya gerçekten garipsiyorum. Bu konuda da 28 yapmış kendini... Nasıl kompleks bu anlamadım...siz önce bi doğruları anlatsanız her konuda kendinizi başka bi şekle sokmasanızyaşını bile doğru söylemeyen insanların konularını ciddiye alamıyorum
Etkilenmiyor kendini ksndıtmsYo oda etkileniyor aslında bir sebepten konuşmayı bıraktık ama storylerime ifade bırakıyor yani fotoğraf paylaştığımda hepsine değil. Ne yapmalıyım sence benden hoşlandığını biliyorum.
23 yaşında bir çocukla olmayı Nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum kardeşiniz yaşında23 yaşında kendisi ben 28 yaşında![]()
Anlaşılan sizin kestiğiniz yokAramızda yaş farlı yüzünden konuşmayı kestik ben ondan 5yaş büyüyüm![]()
Biraz büyüğünü bul her açıdan daha tecrübeli olur23 yaşında kendisi ben 28 yaşında![]()
Yangını da konu sahibi söndürüraklıma Behlül geldi alev alev dedi dedi ,kadını mezara gömdü. Boynu kopasıca
![]()