Bırakmam paramı! (sorun çözüldü:)

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.132
198
Selam kızlar.
Bugün sinirimi bozan bişey oldu. Ben Ziraat bankasının Servis ve Banko Görevlisi sınavına girdim. Başvuru esnasında dikkatsizliğimden Servis Görevlisi yerine Banko Görevlisi'ne yatırmışım parayı. Ben 4 senelik üni mezunuyum Banko sınavına 2 senelikler giriyormuş. Neyse gittim benim girmem gerekene yatırdım parayı. Yani 2 kere sınav parası yatırmış oldum. Ordaki görevli bayan sınavdan sonra gelip burdan iade talebi için dilekçe yazarsın fazladan yatırdığın paranı geri alırsın demişti. Sınav oldu bitti açıklandı ben bugün dilekçe yazmaya gittim aynı şubeye. Kız inkar ediyor. 'Öyle bişey demedim, iade olmaz diyor.' Ya ben kendim mi uydurdum bunu. Sonra bi tane erkek personel geldi, yaşı biraz büyük. O da ' sen bu parayı unut.' dedi cinlerim tepeme çıktı. Ne demek unut, bankalar bizde 1 tlsini bırakmıyor ama. Hiç yol göstermediler, dilekçe yazayım diyorum biz bişey yapamayız diyorlar. Kafayı yedim bugün.
Özellikle bankacı arkadaşlar, bana bi yol gösterin, ben paramı geri almak istiyorum. Ne yapabilirim?

Bankalarin yaptırdığı banka bile oturulmaz demişti bir zamanlar birisi..
Söke Söke al. Bu senin hakkin. Bimer'e de yaz hatta. Hatta o kadin hakkinda sikayet dilekcesi de yaz. Milleti keriz yerine koyanlardan nefret ederim.
Zaten oldum olasi bankaları sevmem. .

Bankalarin yaptırdığı banka bile oturulmaz demişti bir zamanlar birisi..
Söke Söke al. Bu senin hakkin. Bimer'e de yaz hatta. Hatta o kadin hakkinda sikayet dilekcesi de yaz. Milleti keriz yerine koyanlardan nefret ederim.
Zaten oldum olasi bankaları sevmem. .
Girdiğime gireceğime pişman oldum inan.
Bir daha tövbe girmem banka sınavına.
Bimer iyi fikir. Bugün Ziraat bankası genel müdürlüğüne şikayet maili attım, geri dönüş olmadı.
Aynen dediğin gibi söke söke almam lazım. Hele ordaki adam unut dedi ya iyice inat ettim.

Girdiğime gireceğime pişman oldum inan.
Bir daha tövbe girmem banka sınavına.
Bimer iyi fikir. Bugün Ziraat bankası genel müdürlüğüne şikayet maili attım, geri dönüş olmadı.
Aynen dediğin gibi söke söke almam lazım. Hele ordaki adam unut dedi ya iyice inat ettim.

Banka senkn dilekceni hic kaale falan almaz. Bimer'e yaz.
Para kolay kazanilmiyor ama bazi böyle uyaniklar kolay kazaniyor parayi. Tabi haram parayi. Sinir oluyorum şunlara ya..

Ziraat bankasi müsteri hizmetlerini arasana. İletişim merkezlerindeki çalışanlar her zaman için şubedeki çalışanlardan daha anlayışlı ve kibar oluyorlar. Tecrübeyle sabit. :)

Iki dekontun da elinde duruyor mu yasemin? Eger varsa bimerle iletisime gec, internet sitelerinden form da doldurabilirsin...
Tabi ki al o parayi, daha neler...

Iki dekontun da elinde duruyor mu yasemin? Eger varsa bimerle iletisime gec, internet sitelerinden form da doldurabilirsin...
Tabi ki al o parayi, daha neler...
Duruyor canım, dekontu atmadım zaten, bugün dekontla gittim yüz kişi kontrol ediyor yalan mı söylüyorum diye.
50 tl çok bi para görünmeyebilir ama insanları enayi yerine koyamazlar, ben buna karşı çıkıyorum.

Duruyor canım, dekontu atmadım zaten, bugün dekontla gittim yüz kişi kontrol ediyor yalan mı söylüyorum diye.
50 tl çok bi para görünmeyebilir ama insanları enayi yerine koyamazlar, ben buna karşı çıkıyorum.
Herhalde, 5 tl olsa pesine duserim ben...
Sanki onlar alim hepimiz gerizekaliyiz...
Inadina ustele, bir sure sinirlerin lacka olur ama deger bence...

Herhalde, 5 tl olsa pesine duserim ben...
Sanki onlar alim hepimiz gerizekaliyiz...
Inadina ustele, bir sure sinirlerin lacka olur ama deger bence...
Eşim de sinirlendi, gidip olay çıkartcak diye korkuyorum.
Yani düşün adamlar senin 1 tl kart borcun olsun üstüne faiz koyma peşindeler. Ayy yok ben bunlara bulaşmam bi daha.

Bence de yedirme o parayı kimseye. :) Ne münasebet yani.
Parayı alınca da şubeye gidip, o kızla adamın karşısına çıkıp parayı sallamak suretiyle:
-Miras değil alın teri de. :KK53:

Bence de yedirme o parayı kimseye. :) Ne münasebet yani.
Parayı alınca da şubeye gidip, o kızla adamın karşısına çıkıp parayı sallamak suretiyle:
-Miras değil alın teri de. :KK53:
İçime oturdu ya var mı böyle bişey?:KK53:
Kız inkar ediyor, bu para iade edilmez diyor. Para mı yedircem ben size.

Genel Müdürlüğe gidicem bu gidişle. Burdaki şubeler ilgilenmiyor.

Hayır gerek yok farklı bi durumum vardı para iadesi için dilekçeyi almadılar aynı hesabı yaptılar unutun o parayı gelmez
Avukat arkadaşımı aradım yazdık dilekçeyi ama almıyolar diye
Almak zorunda dedi dilekçenin fotokopisini Çek fotoya imza attır tarihli alındığına dair
Söyledim çatladım aldılar

Hayır gerek yok farklı bi durumum vardı para iadesi için dilekçeyi almadılar aynı hesabı yaptılar unutun o parayı gelmez
Avukat arkadaşımı aradım yazdık dilekçeyi ama almıyolar diye
Almak zorunda dedi dilekçenin fotokopisini Çek fotoya imza attır tarihli alındığına dair
Söyledim çatladım aldılar
Bugün benim niyetim iade talebinde bulunmaktı işte. Sepetlediler beni burda olmaz genel müdürlüğe git diye.

Ah bu bankalar çalışanlarını da kendilerine benzetmişler. En garanti Bimere yazmak mutlaka dönüş yapılıyor ayrıca dilekçe verme hakkınız var almak zorundalar dilekçenizi.

Back
X