Cok tatlisin hep yorumlarini takib ediyorumBir şey anladıysam ne olayım
Sinirliyken nasil yazdıysam artıkBir şey anladıysam ne olayım
UtandımCok tatlisin hep yorumlarini takib ediyorum
Cok sukur torun sevgisi burda fazlaca varSeviyorlar dua et ya sevmeselerdi
Kiyamam ya uzulme firsat vermedim birkez dedi inceden anladiysa bende hemen pesine annemm filan dedim sustuIyi oglum diyolarmis kaynanam eltimin buyuk kizina annem diye sesleniyo ikizlere hamileyim ikk hamileligim banada kiz benim oglan senin diyo bende kafayi yiyorum tabiki kizi yok 2 oglu var
Çok terbiyesizleşicem ama al bak bu senin diyip el hareketi çekmelik bi cümleIyi oglum diyolarmis kaynanam eltimin buyuk kizina annem diye sesleniyo ikizlere hamileyim ikk hamileligim banada kiz benim oglan senin diyo bende kafayi yiyorum tabiki kizi yok 2 oglu var
Bizimki anlamiyoda canim valla artik takmiyorum ilk baya sinirime dokunuyodu baktim iyice abartiyo cevap vermiyorum artikKiyamam ya uzulme firsat vermedim birkez dedi inceden anladiysa bende hemen pesine annemm filan dedim sustu
Ay evet kiskanmak istemiyirum ama onlarin sevgisi abarti tek biraksam daha buyumedi ayina girse neler yedirecekler bama sormadanBence fazla abartiyorsunuz.Sevsin ne olucak?bebeginizi kiskaniyorsunuz bunuda anliyorum ama buyutmeyin bence
Çekemiyosun isde gelin olunca canim eltimle beraber oturmusar onda hepsini bu yapmis hadi o sessizmisti ben diyorum genede anlamiyoÇok terbiyesizleşicem ama al bak bu senin diyip el hareketi çekmelik bi cümle
Onu birkez yaptim . Oglum nerde diyor bende torunun icerde dedim ama yine oglum dediSiz de her fırsatta babaannesi dedesi deyin, oğlum annesini özlemiştir alayım deyin .. Yapacak bir şey yok
Oyle tabi inat insanlar dedigim dedik ee ben dediklerini yapmayinca hakkimi savununca srvilmedim tabi millete gorunuste seviliyorumBizimki anlamiyoda canim valla artik takmiyorum ilk baya sinirime dokunuyodu baktim iyice abartiyo cevap vermiyorum artik
Ama hakli degil miyim seni insandan saymazlarsa saygi dedigim beni kaleye alinmamasi sonucta oglunun esiyim bizde boyle seyler yok ailem gelinlerini sever sayar samimi içtendirler oyle sey gorurum diye dusundum evlendigimde gormeyince psikolojimin bpzuklugu bundanEski konunuza da baktım, yoğun bir "saygı" takıntınız var. İki lafınızdan biri saygı, bu konuyla alakalı bir probleminiz var belli ki. Psikolojik yardım almanız gerekiyor en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?