Bıraksam kendi oglu edecek torununu?

3mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
460
102
53
Sevsinler isterim tabi ki sevilen çocuk mutlu olur ama böyle herseyine müdahale etmeye çalışmak fırsat versen sen emzir bize ver diyorlar. Cocuk yalaniyor emecek vermiyor ki emzireyim sevecek diye sanıyor mahsus diyorum versin diye halbu ki bebek huzursiz belli degil mi? Hayir yani herkes yerini bilmeli torunsa torun bana mahsus yapiyorlar sanki oglum oglum diye seviyorlar yinde sevsinler diyorum ama bana saygilari yok ama ben saygi gösteriyorum sorsan bana birsey yapmiyorlar..

Iyi oglum diyolarmis kaynanam eltimin buyuk kizina annem diye sesleniyo ikizlere hamileyim ikk hamileligim banada kiz benim oglan senin diyo bende kafayi yiyorum tabiki kizi yok 2 oglu var

Iyi oglum diyolarmis kaynanam eltimin buyuk kizina annem diye sesleniyo ikizlere hamileyim ikk hamileligim banada kiz benim oglan senin diyo bende kafayi yiyorum tabiki kizi yok 2 oglu var
Kiyamam ya uzulme firsat vermedim birkez dedi inceden anladiysa bende hemen pesine annemm filan dedim sustu

Çok terbiyesizleşicem ama al bak bu senin diyip el hareketi çekmelik bi cümle

Bende sen gibi korkuyordum hamileyken elimden alacaklar diye ne oldu bna oldu tavrini bastan koyacaksin balik bastan kokar

Kiyamam ya uzulme firsat vermedim birkez dedi inceden anladiysa bende hemen pesine annemm filan dedim sustu
Bizimki anlamiyoda canim valla artik takmiyorum ilk baya sinirime dokunuyodu baktim iyice abartiyo cevap vermiyorum artik

Eski konunuza da baktım, yoğun bir "saygı" takıntınız var. İki lafınızdan biri saygı, bu konuyla alakalı bir probleminiz var belli ki. Psikolojik yardım almanız gerekiyor en kısa zamanda.

Bizimki anlamiyoda canim valla artik takmiyorum ilk baya sinirime dokunuyodu baktim iyice abartiyo cevap vermiyorum artik
Oyle tabi inat insanlar dedigim dedik ee ben dediklerini yapmayinca hakkimi savununca srvilmedim tabi millete gorunuste seviliyorum

Eski konunuza da baktım, yoğun bir "saygı" takıntınız var. İki lafınızdan biri saygı, bu konuyla alakalı bir probleminiz var belli ki. Psikolojik yardım almanız gerekiyor en kısa zamanda.
Ama hakli degil miyim seni insandan saymazlarsa saygi dedigim beni kaleye alinmamasi sonucta oglunun esiyim bizde boyle seyler yok ailem gelinlerini sever sayar samimi içtendirler oyle sey gorurum diye dusundum evlendigimde gormeyince psikolojimin bpzuklugu bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…