Bıraksam kendi oglu edecek torununu?

Ama hakli degil miyim seni insandan saymazlarsa saygi dedigim beni kaleye alinmamasi sonucta oglunun esiyim bizde boyle seyler yok ailem gelinlerini sever sayar samimi içtendirler oyle sey gorurum diye dusundum evlendigimde gormeyince psikolojimin bpzuklugu bundan

Ben suçlamıyorum sizi, elbette bu duruma sizi sürükleyen olaylar, kişiler olmuştur. Ama zararı size, bu şekilde olmaz. Yani saygı görmek biraz da kendine saygı göstermekle alakalı anlatabildim mi? Demek ki bu konuda pasif kalıyorsunuz, eksikleriniz var ki tepenize çıkabiliyorlar. Öncelikle kendinize saygınızı geri kazanmalısınız, o yüzden de psikolojik yardım almanız gerekiyor. Buraya konu açmak sorunlarınızı çözemez.

Oyle tabi inat insanlar dedigim dedik ee ben dediklerini yapmayinca hakkimi savununca srvilmedim tabi millete gorunuste seviliyorum
Aynen hep oyle canim rabbim kolaylik versin ikimizede

Ben suçlamıyorum sizi, elbette bu duruma sizi sürükleyen olaylar, kişiler olmuştur. Ama zararı size, bu şekilde olmaz. Yani saygı görmek biraz da kendine saygı göstermekle alakalı anlatabildim mi? Demek ki bu konuda pasif kalıyorsunuz, eksikleriniz var ki tepenize çıkabiliyorlar. Öncelikle kendinize saygınızı geri kazanmalısınız, o yüzden de psikolojik yardım almanız gerekiyor. Buraya konu açmak sorunlarınızı çözemez.
E tabi cozmez haklisiniz uğraşlarim iste tabi kendime sayginligim olmadigi icin bu hallerdeyim benim sucum

Y
Amma takmissiniz ha.
Erkek cocuguna oglum denir yani ne denir?
Kiz cocuguna da kizim denir.

Torunum torunum.denmez ki.

Siz kv yi sevmiyorsunuz diyr bebegi kiskaniyorsunuz resmen.
O sevmiyorda degilim sadece bana gelin gibi davranirlar ondan dolayi sogudum

Y

O sevmiyorda degilim sadece bana gelin gibi davranirlar ondan dolayi sogudum
Ama soyle dusun.
Seni sevmiyorlar diye bebegi de dislayabilirlerdi.
O zaman da ..bebegin ne sucu var ? Insan torununu sevmez mi hic?..diye de dusunebilirdin. Boylesi de cok burda ya da cevremizde.

Benim bu yuzden aglayan arkadasim var.
Benle arasi kotu diye cocugumu sevmiyorlar eltiminkini seviyorlar..diye aglayan arkadasim oldu.

Yani iyi tarafindan bak

Haa sana saygi duymamalari ayri konu.
O konuda haklisin

Bu konuya ne kadar çok takar
tepki gösterirseniz,
tam gaz devam eder...

Ayrıca bırakın istedikleri gibi sevsinler...Çok görmeyin...
Çok fazla hitap şekline takılmayın yıpranırsınız...

Çocuk yine sizin çocuğunuz...

Ama soyle dusun.
Seni sevmiyorlar diye bebegi de dislayabilirlerdi.
O zaman da ..bebegin ne sucu var ? Insan torununu sevmez mi hic?..diye de dusunebilirdin. Boylesi de cok burda ya da cevremizde.

Benim bu yuzden aglayan arkadasim var.
Benle arasi kotu diye cocugumu sevmiyorlar eltiminkini seviyorlar..diye aglayan arkadasim oldu.

Yani iyi tarafindan bak

Haa sana saygi duymamalari ayri konu.
O konuda haklisin
Burda o olmaz cocuk yok tek oglan

Bu konuya ne kadar çok takar
tepki gösterirseniz,
tam gaz devam eder...

Ayrıca bırakın istedikleri gibi sevsinler...Çok görmeyin...
Çok fazla hitap şekline takılmayın yıpranırsınız...

Çocuk yine sizin çocuğunuz...
Annemde oyle diyor ama bunlar her konuda inadına yapiyorlar anlamiyorum ben ne yaptim anne baba derim hic demem demedim cunku benim annem babamda kv kp daha iyi anliyorum

Insanın torunu bi yerde oğlu ya da kızı sayılır. Hitapları gayet norma. Kaldı ki yolda rastladığımız yaşlı amcalar ya da teyzeler de küçüklerine kızım ya da oğlum derler. Torunum demezler.. ben de kız ögrencilerime kızım derim. Sahiplebmeye merakım oldugundan değil. Bir hitaptır. Sevgi gösterir. O kadar . Sahiplenme amacı gütmez.. Kendi anne babanız oğlum deyince de huylanıyor musunuz. Hayır sanmam. Kıskançlik yapıyorsunuz. Başka açıklaması yok.

Ya ben napayım benim kaynana mi oldurmem lazım o zaman sen kimin kizisin/oğlusun deyip

Babannemin /anneannemin dedirtiyor çocuklara hiç gucenmem onları ben dogurdum çünkü :))

Kendi çocuğunun kıskanıyor

Kayınvalide/kayınpeder için diyor ki torunlarını oğlum diye seviyorlar emzirme ne bile firdat vermiyorlar ancak bu kadar çözdüm :KK70:
Ayy çok teşekkür ederim :KK68:
Ee torunları değil mi? Tabi sevecekler 3 3mavi çocuk babaanne, dede sevgisinden mahrum büyümeyecek
Onlar da çocuğunuza farklı şeyler katarlar
“Torunum” diye mi sevsinler? “Yavrum,kızım,oğlum” diye severler pek tabii.

Alemsiniz he. Kendiinize dert arıyorsunuz:KK51:

Insanın torunu bi yerde oğlu ya da kızı sayılır. Hitapları gayet norma. Kaldı ki yolda rastladığımız yaşlı amcalar ya da teyzeler de küçüklerine kızım ya da oğlum derler. Torunum demezler.. ben de kız ögrencilerime kızım derim. Sahiplebmeye merakım oldugundan değil. Bir hitaptır. Sevgi gösterir. O kadar . Sahiplenme amacı gütmez.. Kendi anne babanız oğlum deyince de huylanıyor musunuz. Hayır sanmam. Kıskançlik yapıyorsunuz. Başka açıklaması yok.
Annem babam hic dedigini duymadim cunku 2 kez gorduler ben gurbetteyim ismiyle hitap eder ben onlar yanlis yaptiklarinda onlarada kizarim alt1ini bezlediginde de istenedigim birsey olsugunda dedim sorun aslinda oglum demesi de degil hamileyken olsun doguna gittigimde olsun beni onemseyen adam benimle ilgilenir el gibi durmaz borde karsi tarafin isteklerini de onemser ve arkandan konustugunu duyuyorsun ister istenez soguyorsun simdi yakin davranmasi ki cok degil uapmacik geliyor. Kiskanmiyorum da demiyorum ilk zamanlar herkesden kirkanirsim babasindan bile

Ayy çok teşekkür ederim :KK68:
Ee torunları değil mi? Tabi sevecekler 3 3mavi çocuk babaanne, dede sevgisinden mahrum büyümeyecek
Onlar da çocuğunuza farklı şeyler katarlar
“Torunum” diye mi sevsinler? “Yavrum,kızım,oğlum” diye severler pek tabii.

Alemsiniz he. Kendiinize dert arıyorsunuz:KK51:
Olaylar cok farklı aslinda anlatamadim bence:KK12:

Back
X