hormonal birşey olabilir mi acaba?genellikle kadınlarda olur bu aslında etrafımda seks için çıldıran bir kadın görmedim.bana istekli olan kadın hiiiiç denk gelmedi yani.herkeste aynı cümle ee kocam istiyor yoksa kırk yıl aklıma gelmez mecburen...yani bence durumunuz çok normal bazen ben de diyorum keşke o çok isteyen azınlık içinde olsaydım diye ama ....bir de zevk almadığınız içinde olmuyor olabilir.ya da eşiniz seksi değildir belki de.yanlış olursa kusura bakmayın ama mesela bir erkeği seksi buluyor musunuz ? eğer örnekler varsa tv den olabilir karşılaştığınız olabilir....eşinizle cinsel çekiminiz yoktur belkide.
hormonal birşey olabilir mi acaba?genellikle kadınlarda olur bu aslında etrafımda seks için çıldıran bir kadın görmedim.bana istekli olan kadın hiiiiç denk gelmedi yani.herkeste aynı cümle ee kocam istiyor yoksa kırk yıl aklıma gelmez mecburen...yani bence durumunuz çok normal bazen ben de diyorum keşke o çok isteyen azınlık içinde olsaydım diye ama ....bir de zevk almadığınız içinde olmuyor olabilir.ya da eşiniz seksi değildir belki de.yanlış olursa kusura bakmayın ama mesela bir erkeği seksi buluyor musunuz ? eğer örnekler varsa tv den olabilir karşılaştığınız olabilir....eşinizle cinsel çekiminiz yoktur belkide.
doğum kontrol hapı isteksizlik yapabilir.(bende yapmıştı.)
şunu unutmaki cinselliği yaşamadıkça daha da uzaklaşırsın.biraz açık olacak ama orgazm olamıyorsanda seks yapmaktan kaçabilirsin.bunun mutlaka bi tedavisi vardır ama ben bilmiyorum maalesef..
şunu unutma sen kocanı seviyorsun,sevdiğin adamla neden tek vücut olamıyorsun
resımdende gozuktugu uzere cokta alımlı ve cılvelı bı kadın gıbı duruyorsunuz
pekı eczaneden bayanlar ıcın olan damlalardan neden almıyorsunuz
cınsellık bence duzenlı devam edınce daha eglencelı hale gelıyor
ılıskıye gıremıyordunuz suanda onu basardınızmı sorun sadece ısteksızlıkmı?
Teşekkür ederim.
eskiden evet bazen ole olabiliyordum ama simdi hiç olmuyor.
ilişkiye girebiliyorum ama tabiki acılı sancılı gözden yaşlar akarak(
ben mesela fazla ısteklı bırıyım..
hatta esım benden kacabılır pozısyonda dıyebılırım
kendıne gecelıkler ıc camsırları
alsın konu sahıbı
kendı kafasıdna planlasın ama esıne caktırmasın
bırde zevk alınır elbette
ama ılk ılıskıde kısa surebılır kadın anlamayabılır ama 2.. garantıdır erkegın yonlendırmesı gerek bence
veya bılmıyorum sabahtan daha seks dusunerek bır gun gecırebılır boylelıkle kendı aklına sokmus olabılır
yada psikolojık bı sorun olabılırmı bılemıyorum...
Acılı ve sancılı bir ilişki yaşıyorsanız isteksiz olmanız ve kaçmanız normal
Bu başka bir durum bence.
Mutlaka dokrorunuzla paylaşın bı durumu.
doktora gittim hatta eşimle..
ilk baslarda vajinismus oldugumu zamanla ilerlediğini söylediği gittiğim günlerde.
dogum kontrol hapının isteksizlik yaptğını söyledim, sen kendin istemeidğin için acı cektigğin için sogumussundur dedi kısaca ilaca suc atma diyor yani eşimde ordaydı sımdı hepten ben ısteksız gibi oldum(
Ama hala acı çektiğini , sancı olduğunu söylüyorsun demek ki tam anlamıyla sorun çözülmemiş.
Ayrıca doğumkontol haplarının büyük kısmı isteksizlik yapar.
Başka doktora git canım.
Doğru doktoru bulmakta çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?