Biran önce düzelmesi gerekiyor..

shineumu

Kocasını Çok Seviyor
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
288
2
116
İstanbul
Yine çokk bunaldığımm,, iş yerinde gözlerim dolarak iş yapmaya çalıştığım bir gün..
kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
evliliğim yerinden çatırdıyor sanki.. korkuyorum çünkü çok seviyorum.
daha öncede defalarca bahsetmiştm bu durumdan ama düzelmiyor işte.

pcos rahatsızlıgım olduğundan 2 seneyi geçiktir diane35 doğum kontrol ilacı kullanıyorum.
isteksizlik yapıyormu bilmiyorum ama sıkıldım bıktım artık onuda kullanmayacagım adetleirm nerdeyse kesildi hiç gelmiyor.
onun dışında hiç skıntımız yok biliyormusunuz eğleniriz güleriz gezeriz evimizi temizleriz ama konu hiç yatak odasına gelmesin istiyorum onu bukadar deli gibi severken neden böyleyim arkadaşlar..

çok mutsuz benimle evlendiğine hissediyorum bunu ((
haketmiyor bunu kim ister ki böyle bir eş..

Son düzenleme:
canım sıkıntını ne güsel biliyosun. madem çok seviyosun kendi kndini telkin et hazırlan gece için, bi kaç defa yap belki istekli olursun. ne bilim sürpriz yap mum fln yak seninde hoşuna gider. senin mücadele etmen lasım biras

hormonal birşey olabilir mi acaba?genellikle kadınlarda olur bu aslında etrafımda seks için çıldıran bir kadın görmedim.bana istekli olan kadın hiiiiç denk gelmedi yani.herkeste aynı cümle ee kocam istiyor yoksa kırk yıl aklıma gelmez mecburen...yani bence durumunuz çok normal bazen ben de diyorum keşke o çok isteyen azınlık içinde olsaydım diye ama ....bir de zevk almadığınız içinde olmuyor olabilir.ya da eşiniz seksi değildir belki de.yanlış olursa kusura bakmayın ama mesela bir erkeği seksi buluyor musunuz ? eğer örnekler varsa tv den olabilir karşılaştığınız olabilir....eşinizle cinsel çekiminiz yoktur belkide.

resımdende gozuktugu uzere cokta alımlı ve cılvelı bı kadın gıbı duruyorsunuz
pekı eczaneden bayanlar ıcın olan damlalardan neden almıyorsunuz
cınsellık bence duzenlı devam edınce daha eglencelı hale gelıyor
ılıskıye gıremıyordunuz suanda onu basardınızmı sorun sadece ısteksızlıkmı?

Bildigim kadari ile östrojen hormonundaki azalma, cinsel isteksizlige neden olur.
Özellikle bazi ilaclar ( psikolojik rahatsizlikta kullanilanlar basta) östrojen hormonunu azaltir.
Östrojen hormonunun azligi adet düzensizliginide aciklar.
Herhangi bir ilac kullaniyor musunuz?
Bence en kisa zamanda bir doktora basvurun ve östrojen seviyenizi ölctürün.

ben mesela fazla ısteklı bırıyım..
hatta esım benden kacabılır pozısyonda dıyebılırım

kendıne gecelıkler ıc camsırları
alsın konu sahıbı
kendı kafasıdna planlasın ama esıne caktırmasın
bırde zevk alınır elbette
ama ılk ılıskıde kısa surebılır kadın anlamayabılır ama 2.. garantıdır erkegın yonlendırmesı gerek bence
veya bılmıyorum sabahtan daha seks dusunerek bır gun gecırebılır boylelıkle kendı aklına sokmus olabılır
yada psikolojık bı sorun olabılırmı bılemıyorum...

benımde pek ısteklı olduğum söylenemez. ama bunu eşime hıç yansıtmam. anlamaz yanı. isteklıyım sanır. ama napayım olmuyo doktora sormuştum doğum kontrol hapı yapabılır demişti.bıraktım 2 ayı gectı hala aynı. kurulukda cekıyorum.
madem ısteksızsın eşine pek yansıtma sende

doğum kontrol hapı isteksizlik yapabilir.(bende yapmıştı.)

şunu unutmaki cinselliği yaşamadıkça daha da uzaklaşırsın.biraz açık olacak ama orgazm olamıyorsanda seks yapmaktan kaçabilirsin.bunun mutlaka bi tedavisi vardır ama ben bilmiyorum maalesef..

şunu unutma sen kocanı seviyorsun,sevdiğin adamla neden tek vücut olamıyorsun

hormonal bişey olabilir çünkü hormon bozuklugum adet düzensizliğim var.
ama çevremdekilere bakıyorum gayet iyi bi şekilde eşlerni mutlu ediyorlar.
değil başka birini arzulamayı eşim dışında kimseye bakmam bile ne tv de ne hayatta.
ama onu çok seviyorum çok arzulamk istiyorum olmuyor acıda cekiyorum onunda etkisi olabilir tabi

doktora neden gitmiyorsun

doğuym kontrol hapı bencede benı bu hale getiren (
çok seviyorum ama hep o istiyor öyle başlıyor onunda sıkıntısı bu neden sen gelip istemiyorsun hep benmi söyleyeceim diyor ((

Teşekkür ederim.
eskiden evet bazen ole olabiliyordum ama simdi hiç olmuyor.
ilişkiye girebiliyorum ama tabiki acılı sancılı gözden yaşlar akarak (

Sanırım en mantıklısı doktora gitmek olacak
İlaçtan yada. Hormonal bir durumdan sa çaresine bakılsın.
Nitekim zaten mevcut bir rahatsızlığınız varmış.
Bir takım ilaçlar kullanmanız gerekse bile bir yandan tedavinizi aksatmamaış olursunuz.

Teşekkür ederim.
eskiden evet bazen ole olabiliyordum ama simdi hiç olmuyor.
ilişkiye girebiliyorum ama tabiki acılı sancılı gözden yaşlar akarak (

Acılı ve sancılı bir ilişki yaşıyorsanız isteksiz olmanız ve kaçmanız normal

Bu başka bir durum bence.
Mutlaka dokrorunuzla paylaşın bı durumu.

evet gecelikler güzel kıyafetler alıyorum kendime bakıyorum ama onun istediği gibi hergün hergn olmasada 2 günde bir üstüne atlamamı istiyor bense yapamıyorum (
ama ben böyle olmasını istemiyorum onu hep mutlu etmek istiyorum ((

Acılı ve sancılı bir ilişki yaşıyorsanız isteksiz olmanız ve kaçmanız normal

Bu başka bir durum bence.
Mutlaka dokrorunuzla paylaşın bı durumu.

doktora gittim hatta eşimle..
ilk baslarda vajinismus oldugumu zamanla ilerlediğini söylediği gittiğim günlerde.
dogum kontrol hapının isteksizlik yaptğını söyledim, sen kendin istemeidğin için acı cektigğin için sogumussundur dedi kısaca ilaca suc atma diyor yani eşimde ordaydı sımdı hepten ben ısteksız gibi oldum (

Ama hala acı çektiğini , sancı olduğunu söylüyorsun demek ki tam anlamıyla sorun çözülmemiş.
Ayrıca doğumkontol haplarının büyük kısmı isteksizlik yapar.
Başka doktora git canım.
Doğru doktoru bulmakta çok önemli.

tavsiye edebileceğin doktor varmı cnm istanbulda,
ama böyle bi tanıdım gitmiş iyi gelmiş değil gercekten tecrübeli konuyu hemen anlayan ve cozebilen doktor arıyorum.
cünkü 10 doktora gititm,rakam abartı değil 10 doktora gittim kimse kalıcı bir çözüm sunamadı bana.

Canım vajinismus ayrı bir uzmanlık alanı.
Bu sitede bir forum var bu konuyla ilgili sanırım oradaki arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Çünkü hem birbilerine destek oluyorlar hem de önerilerde bulunuyorlar bir bak istersen.
Benim sorunum olmadığı halde dediğin gibi 7-8 doktor değiştirdim ama bu konu farklı.
Bir bak o topiğe faydası olacaktır eminim

doktora gıt canım once
sonra ne bıleyım eczaneden veya aktarlardan bırseyler al
sabah cok erken saatlerde dusunmeye basla
en ıyı seks sabahtan dusunmeye basladıgında yasanırmıs vballa oyle okudum
ınsallah halllolur sorunun

bıraz numara yapsan aslında olur ama gozunden yas aka aka dedıgın cok asırı bı durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…