bwn seni çok iyi anlıyorum. bunun kincililikle acımasızlıkla ilgisi yok, ağrının verdiği gerginlikle stresle üstüne bide eşinden beklediğin ilgiyi göremeyince söylemişsin bunu.
bende her ay yorgan döşek yatıyorum sürünüyorum. eşim çok ilgili anlayışlı biridir ama bu dönemlerde beklediğim ilgiyi göremiyorum çokta konuştum ama yine aynı. ben ağrıdan yatarken, o tv izliyo. 5 dk gelsin yanıma sarılsın benle yatsın istiyorum ama yok. sıcak suyunu koydunmu diye sorar mesela, koymadım diyorum. hadi ben yapayım o zaman demiyo öyle kalıyo. yada ağrın varmı diyo var diyorum, bişey yapmıyo işte sadece soruyo. en fazla çok ağrıyosa hastaneye gidelim diyo.
adam hiç adet ağrısı çekmemişki, nasıl bişey olduğunu bilmiyo. belkide abarttığımı düşünüyo, beni anlamasını beklemek çok saçma belkide. neyse işte bi kaç aydır yanıma gelsin diye bi beklentiye girmemeye çalışıyorum, sürekli ağrım var demiyorum. onuda bu şekilde kabul etsem, sinirlerim daha fazla gerilmez heralde.
ben ilaç kullandığım halde sürünürken, sen ilaçsız nasıl dayanıyosun. bu işkenceyi niye 2 katı hale getiriyosun. iç rahatla