biraz akıl verin bana lütfen!

lavinya19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
2
0
86
Çorum
selamlar sayın site üyesi bayan arkadaşlarım belki çoğunuz benden büyüksünüz evlisiniz ve tecrübeniz daha fazla size bir konuda fikir danışmak istiyorum ben 24 yaşında bekar bir bayanım uzun süren birliktelikten sonra erkek arkadaşımın psikolojik işkencelerine dayanamayarak ondan ayrıldım başta kabul etti bana ağıza alınmayacak küfürler ve hakaretler etti bana bir sürü eziyet etti . aradan 6 ay geçti şimdi beni arıyo özür dilerim diye ben ise onun adını duyunca midem bulanıyo nefret değil bu kesinlikle zerre kadar sevgi kalmadı içimde resmen midemi bulandırıyo söylüyorum kabul etmiyo peşimi nasıl bırakır nasıl bir yol izleyim en kısa zamanda beni aydınlatıp o güzel değerli bilgilerinizi paylaşırsanız çokk mutlu olurum selamlar saygılar...

öncelikle numaranı değiştirmekle başlayabilirsin mesela..guclubacismile

iletişim yollarını kapat (telefon,msn...)

ve onun davranışlarına tepki verme. bir kere bile tepki verirsen başından atamazsın

ne yap biliyomusun ondan kaçma
yani telefonunu falan değiştirme onunla görüşmeye devat et ama nasıl biliyomusun

sevgili gibi değilde yani ona karşı çok ilgisiz olduğunu belli et

ama kesinlikle ona hakaret yada onu kötüleyici hiç bişey söyleme

yani demek istediğim şu : iyide davranma kötüde davranma

yani duygusuz davran

yoksa o tip erkeklerin ne yapacağı belli olmaz sen kaçtıkça kendine hırs yapar seni daha çok kovalar

sana zarar verir seni üzer

sen görüşmeye devam et ama ilgisiz davran o seni bıraksın

yoksa başka türlü onu başından atamazsın

o tip erkekler tehlikeli

hırs yaparlar...

iletişim yollarını kapat (telefon,msn...)

ve onun davranışlarına tepki verme. bir kere bile tepki verirsen başından atamazsın

aynen katılıorumm canımmm.adam yerine koyup muhattap bile olmaalmaz: bi kaç kezz ısrar eder.senden tepki gelmeyince wazgeçerr:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…