biraz akıl..

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
eşimin kardeşi yüzünden uzun zmandır tartışıyoruz ve en so geldiğimiz nokta bittik artık eski biz değiliz kardeşi bi hoşgeldini bile esirgeyen bi insan .en son karşılaşmamızda yine selam sabah yok ve bunlar yüzünden huzurum kalmadı beni çok yıprattı her zamn en ufak bişeyde herşeye müdahil olan kanana kayınbaba şimdi kızlarına yanlış hareketinden dolayı tek kelime etmiyolar bunladım iyice eşim kardeşi tabiki gidip gelecek ama keşke beni üzmeden bunu yapabilseydi onlar yüzünden kaç gündür evimizin huzuru yok değdi mi

ben değil eşim benimle tartışıyor gidip gelmediğimiz için tartışma çıkıyor

Tam olarak derdinizi anlayamadik ki .. Bu insanlar size ne yapti ? Ayrica herkes esinin ailesiyle arasinin iyi olmasini ister.

ortada bi sorun yok görümcem tavır aldı durduk yere zaten mesafeliydik öncedende şimdi hiç geldiğimde konuşmuyor bende konuşmuyorum artık en son eşim rahatsız oluyorum bu meseleden halledin diye bana söyledi bende bana söyleyene kadar onlara söyle dedim başladık oradan tartışmaya hep bana yüklendi eşim nedense ailesinden çok çekiniyor ben böyle bilmezdim sonra kapandı bu mesele ama o günden beri buz gibiyiz biribirimizden soğuduk

Anladıgım kadarıyla eşinizin kızkardesi başta olmak uzere kv ve kp size karsı saygisizlar evlerine gidince bir hosgeldin bile demeyen görümce herseye karisan kv ve kp sorunu yasiyorsunuz..Gitmek istemiyorsunuz esiniz de istiyor.Valla bu esleri anlamak mümkün degil canım istiyorlar ki eşim aileme karsı herseye ragmen saygida kusur etmesin ben de vayyy beee adam adam iltifatlariyla itibar kazanayim.Olan kadina oluyor.Saygisizligi kadin,saygiyi da erkekler goruyor.O yüzden esine kendini duygularıni guzelce ifade et seni anlayacaktir.Ben böyle durumlarda esim futbolu sevdigi icin hep diyorum ki bak ben sizin ortamda deplasmandayım o yuzden destegin lazim.Ise yariyor gibi.Neyse kendini anlatmani öneritim canım

artık çok yoruldum dengeyi kuramasından bıktımbunun için evlilik biter mi bitiyormuş kızımıza hiç acımıyor fedakarlığımın sonu hüsran

Ağırlığınızı koyun.. gitmeyin.. 'sen git de, eşinize.' 1 tartışır, 2 tartışır, 3 ^ 4 derken kendiside yorulur bırakır.. tartıştığınız da sizde gerilecekseniz.. kolay değil..

Back
X