biraz aynaya bak dedi

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
kızlar selam,

Eşimle hamile olduğumu öğrendiğimizden beri eşimin isteğiyle cinsel ilişkiye girmedik. Doktor bir sakınca yok demesine rağmen tedirgin oldu ve istemedi hiç. Son zamanlar olduğu için de doktor yasakladı zaten kısa bir süre önce. Neyse bu aksam tv'de bir şey gördüm ve dedim ki zaten biz de iyice abi kardeş olduk. Eşim de gülerek dedi ki benim kıyafetlerimi giymeye devam edersen oluruz tabi biraz aynaya bak dedi. Ben onu iğnelemek için söylememiştim halbuki. Evet kıyafetlerim olmuyor evin içinde onun tişörtlerini giyiyorum ama napıyım şiştim, kilo aldım, yüzüm şişti çirkinim evet. Yine de çok bakımsız gezmemeye çalışıyorum, normalde bana moral vermek için dünyanın en güzel annesi oldun falan der. Şimdi neden böyle dedi çok üzüldüm, demek gerçek düşüncesi buymuş, demek beni çok çirkin buluyormuş. hepinizin son ayları böyle mi oldu? Kendimi daha moralli hissetmek için ne yapabilirim?

Ders cikarsan nasi olur peki adam bi sikayetini dile getirmis normalde ovmesi seni sevdigini, duzelecegine dair umudu oldugunu gösterir sadece bir istekte bulunmus bir nevi.

Kutsallik kisvesi altina siginmayalim bence. Hamilelikte sadece karnin sismesi ve maksimum 10 kg almak gerekir. Diger turlu biseyler ters gidiyodur.

En basindan beri evdeki kiyafetlerinize dikkat etmiyordunuz onun istegiyle girmiyormussunuz iliskiye ozamanlar kiloda yok zaten 4. 5.aydan sonra basliyor ozamanlar bahanesi neydi

Çok takılma kardeş, ben de yurtta kalırken babamın tişörtlerini giyerdim. Millet farklı farklı bakıyodu. Samimi olmadığım bi kız "x biliyo musun çok orjinal giyiniyosun" demişti. İğneledi mi samimi miydi bilmiyorum. Bence koca ve baba tişörtlerinin yeri ayrıdır; onlar candır ama anlayana...

Bir kere çok güzelsin canım,onu bil:süslü:.Ben de ilk çocuğumda o kadar iriydim ki,aslında 13 kiloydu aldığım,ama karnım çok muazzamdı.:olamaz:Kırkım çıkmadan eski halime dönmüştüm.Hep böyle kalmayacaksın.Erkekler bazen,deniz içinde ki balığın suyu görememesi gibi,ne büyük hazineye sahip olduklarını farkedemiyorlar.Eşim daha geçen gün,elindeki küçük kesik için mızmızlanıyordu.Doğum yapmak size kalsaydı,yeminle insan nesli kururdu dedim.
Boşver sen eşini,bebeğini sev:KK200:,hazırlıklarını gözden geçir,aynaya bakacaksa eşin baksın... Ve bu odunluğuna rağmen sana eş olabildiği için şükretsin.:sinirli:

Yani ben kadinlarin hamileligin altına sigindiklarini dusunurum hep.
Asiri kilo alirlar, hamileyim.
Dogum olur kilo almaya devam ederler, emziriyorum,
Bakimsiz gezerler, bebek var olur.

Istisnalari baz almazsak cogu bahane kabul edelim. Hamileyken de baya guzel giyinen kadinlar var. Esinin tisortlerini giyene kadar gogus altindan itibaren bollasan gomleklerden, elbiselerden vs alsaydin.

Bunun haricinde senin igneledigini dusunup, altta kalmak istememis gibi cok takilmaya gerek yok bence:)

Seninki o kadar demiş. Eşim bana da uzun bir ev eteğim var, erkek misafir gelince altıma giyiveriyorum. Bir gün "o eteği giyince shirekin karısına benziyorsun" demişti. Sen de aynı shirek oldun, ben bebek cikaricam ama sen b.k dedim ve 1 hafta konusmadim.. Öküzlük mü desem ince fikir yoksunluğu mu desem bilemedim. Ağızlarından çıkıyor bu saçmalıklar bazen.

kızlar selam,

Eşimle hamile olduğumu öğrendiğimizden beri eşimin isteğiyle cinsel ilişkiye girmedik. Doktor bir sakınca yok demesine rağmen tedirgin oldu ve istemedi hiç. Son zamanlar olduğu için de doktor yasakladı zaten kısa bir süre önce. Neyse bu aksam tv'de bir şey gördüm ve dedim ki zaten biz de iyice abi kardeş olduk. Eşim de gülerek dedi ki benim kıyafetlerimi giymeye devam edersen oluruz tabi biraz aynaya bak dedi. Ben onu iğnelemek için söylememiştim halbuki. Evet kıyafetlerim olmuyor evin içinde onun tişörtlerini giyiyorum ama napıyım şiştim, kilo aldım, yüzüm şişti çirkinim evet. Yine de çok bakımsız gezmemeye çalışıyorum, normalde bana moral vermek için dünyanın en güzel annesi oldun falan der. Şimdi neden böyle dedi çok üzüldüm, demek gerçek düşüncesi buymuş, demek beni çok çirkin buluyormuş. hepinizin son ayları böyle mi oldu? Kendimi daha moralli hissetmek için ne yapabilirim?
Hoş olmamış eşinin öyle demesi. Ama fazla büyütmeye de gerek yok sadece takılmış olabilir senin laf çarpmana karşılık. Neden hamilelik kıyafetler vs almıyorsunuz? Hani maddi durumdan dolayı şu sıralar alamıyorsanız hiç sizin yüzünüze vurmaya hakkı yok. Onun kıyafetlerini giymeniz sizin suçunuz değil o durumda. Ben olsam para ver kendime başka kıyafet alayım boş konuşma derdim. :63:

Siz asıl çuvaldızı batırmışsınız eşinize oda iğnelemiş
Alınmayın ben kötü bir niyet göremedim.
Ayrıca hamilede olsanız bayansal kıyafetler giyseniz daha iyi olurdu.
Şöyle bir empati yapayım dedim kocamı kendi pijamalarımla tişörtlerimle vs görsem :kusmuk::kusmuk:içim kalktı

Çok kilo almadım 8. Aydayım 12 kilo aldım şimdiye kadar. Geçen ay ve bu ay 1'er kilo da vermişim (bunu da ayrıca kafama takıyorum ya neyse) yüzüm şiş, cildim bozuldu biraz. Saçlarımı boyatamadığım için beyazlarım çıktı çok. Elimde ayağımda çok ödemim yok, ne bileyim maskemi kremimi fönümü ihmal etmemeye çalışıyorum, kendimi çok bırakmadım ama kendime çirkin geliyorum onun moralsizliğini mi yansıtıyorum acaba? Hamile kıyafeti vs aldım ama çok rahat olmak istiyorum evde, o nedenle hep büyük şeyler bol şeyler giyesim geliyor. Terlik bile sıkıyormuş gibi geliyor, yalınayak geziyorum o derece.

Back
X