- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Yazın ortasında doğum yapmanızı diliyorum, o zaman görürsünüz sıvı tüketimi mi fayda ediyor ya da saçma sapan mı besleniyor insan da şişiyor.@serkaps bak kutsal sanmak söyle oluyor:
Hulk musun sen canım saglam taşı diye sissin? Duzensiz beslenmekten sıvı tuketimine dikkat etmemekten sacma sapan seyler yemekten oluyor ödem. Teki der 82 kilo oldum ne var, teki der dişlerim çürüktü öyle gezdim yaptıramadim ne oldu yani. Aile planlamasi diye bi kavram var rastgele olmuyor bebek dimi hamile kalmayi dusunuyorsan bi komple checkupa girersin dişindeki curuk muhtemelen oncesinde de vardi. Hamileyken olduysa az kalsiyum almissindir vs gene senin ihmalin. Yapmayin saygıdeğer hanimlar. Kendine bakanlar niye insan yutmuş gibi olmuyor? Sertsem bu ulke benim goz zevkimi bozdugu icin sertim. Suslensin puslensin makyaj yapsin demiorum hicbi insana. Hamilede olsa sagligina canina dikkat etsib. Kutsalim ben kutsalim demekle olmuyor iste.
Ayrıca her insanın bünyesi bir değildir, size başka bir şey olur bana ödem olur.
Çocğu hamile gibi hayatımı kapatıp, yatmadığımdan olabilir mi?
Sizin ayakta gezdiğiniz günler, çok yorulduğunuzda veyahut yaz tatilinde bir taraflarınız şişmez mi?
Check up da yaptırdım, turp gibi olmama rağmen bir çok sorun yaşadım.
Bir siz bilmiyorsunuz bunları, herkesi cahil görüp azarlamaya hakkınız yok.
Çürük meselesine gelirsek, bende olmadı ama olma sebebini açıklayayım; ilk 6 ay bebek sizden değil vücut depolarınızdan besleniyor.
Bu da vücut tüketimi demek.
Her şeyimiz tavan düzeyinde olmadığına göre, daha ortalama olan bölgelerden sıkıntı çıkıyor.
İnsan yutmuşa dönmemek marifet midir?
Sizin göz zevkiniz için hayatımızdaki en önemli anları, sizi düşünerek mi geçirelim?
Dışarı çıkmayalım, kimselere görünmeyelim mi?
Göz zevkiniz bozuluyorsa, bakmayıverirsiniz ya da siz eve kapanırsınız bir zahmet.
Burada kimse dünyanın en güzel en bakımlı ya da en fit kadını olmadığına göre, başkasını yererken 'benim göz zevkimi' de sizin bozabileceğinizi düşünmeliydiniz!