Biraz bakarmısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Shurup
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Shurup

Ziyaretçi
Kızlar benim sorunum eşimle...2 yıllık ewliyiz biz.3 aylık da bir kız bebeğim war...aramızda bi sorun yok gibi gözüküyor.her şey gayet saygılı ve güzel çok şükür.

Ama benim sorunum cinsellikle ilgili.Cinsellik konusunda eşim çok soğuk bana karşı.Güzel bir yatak birlikteliğimiz yok.Hatta ben yaklaşmasam,onun beni hiç arzuladığı yok.Bütün iişkilerimiz benim yaklaşmamla oluyor.Her zaman ilk adımı ben atıyorum ve sonrasında kendimi çok kötü hissediyorum.

Eşinin cinselliğe olan düşkünlüğünden şikayetçi bayanlara gıptayla bakıyorum.

neden olabilir sizce bu.soğumuşmudur benden.Doğumdan sonra oldu desem,ben sezeryan oldum.Yani ilişkiyi soğutacak bi durumum olmadı.fiziğimden dolayı desem,doğumdan sonra hiç kilom kalmadı.ten uyumu dedikleri şey mi yok acaba aramızda.

Fikirlerinizi önemsiyorum.

bebekten öncede böyleydi.yani yine hep ben yaklaşırsam oluyordu ilişki.ondan hiç bişi gelmiyordu.ama ben yakılaştığım zamanda asla ters çewirmiyor.

sana yardım etmek isterdim ama malesef evli değilim:)) eşin anlayışlı bi insansa terapiste gitmeyi deneseniz.

Hayatım eşinin belki testestoronu düşüktür.Her erkek aynı derece de istekli olamayabilir.

ya neden o söylemiyor hep ben söylüyorumun derdine düşüyor insanlar anlamış değilim.öyle yada böyle birlikte oluyorsunuz ve ,bu bahsettiğiniz olaydan başka da sorun yok değilmi? o halde düşünmeyin..

evli olmadıgım için anlayamam bu sorunu ama evli olsam böyle bisey olsa ne düsünürüm diye düsündüm eger eşim ben yaklastıgımda geri cevirmiyorsa pek problem etmezdim sanırım..seni istemiyor olsa eşin sen yaklastıgındada geri cevirirdi.aslında cinsellige cok düskün olmasından daha iyi böyle olması.bazı erkek aklını orasına takıyor bence o durum daha rahatsız edici.bosver üzülecek bisey degil bu.bebişine Allah saglıklı hayırlı ve uzun ömürler versin

Belki de kendini ifade etme sorunu vardır, ilk adım ondan gelsin istemiyo olabilir. Seni reddetmediğine göre bence sorun yapma ama duygusal yönden yakınlaşarak olayın kendinden gelişmesini deneyebilirsin. 2 yıl uzun bir süre sayılmaz, zamanla aşacağınızı düşünüyorum

Bunu eşinle konuşmaı denedinmi. merak ettiğin soruların en doğru cevabı onda saklı :)

Bu konu hakkinda oturup konustunuzmu hic?

Belki bir isteksizlik sorunu vardir, hersey olabilir.

Konusmayi deneyin bence, hatta ikna olursa terapiye gidin beraber ;-)

belkide sana olan saygısından sen istediğin zaman olsun diye düşünüyor olabilir. cünkü bu konudan dertli kadınlarda var kadınların başğrısı vs bitmez sırnaşık şey "o istediğinde nasılsa bana geliyor" diye düşünüyor olabilir. yada yaklaşmaya fırsat bulamıyor olabilir :jeyyar:

canım gun ıçınd cok yorgun olabılecegono dusunup ıstek gostermıyor mu ?

acaba çok mu anlayıslı

oturup konusun
o ıstemeden sende ısteme 1 ay sabret bakalım sonra al karsına
nedenini sor

Bence, biz kadınlar ilişkiyi başlatan taraf erkek olunca onore oluyoruz, ruhumuz okşanıyor.

Erkekler içinde aynı şey söz konusu ilişkiyi başlatan biz olunca bu sefer onlar mutlu oluyor eşim beni istiyor diye.

O yüzden sen başlattın ben başlattın diye eşler arasında birşey olmamalı.

Zaten eşiniz sizi istemese ilişkiyi başlattığınızda devam ettiremez. Birde erkekler (bazıları tabi) eşleri anne olunca birazda çekiniyor olabilirler, bebeğinde çok küçük eşin daha yeni adapte oluyordur.

Demem o ki ilişkiyi başlat önemli değil, önemli olan eşinin seni istediğini ve arzuladığını kalpten bilmemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…