- 17 Şubat 2014
- 499
- 194
- Konu Sahibi nisanyagmru
merhaba kızlar aslında belki dert değildir ama moralim bozuk biraz cevap vermeseniz bile sizlere anlatmak istedim en azından sanalda da olsa dinleyen biri çıkar diye düşündüm. 1 senedir işsiz sayılırım. okulum normalde geçen sene bitiyordu ama uzatmalarla bu sene bitirdim onuda hocalarımın yardımı ile. geçen sene hep evdeydim sadece sınavlara gelip gittim geçen sene ve bu sene iş için hangi kapıyı çaldıysam ya açılmadı yada suratıma kapandı. iki ay önce en azından öğreneyim tecrübe edindikten sonra daha iyi yerlere başvuru yaparım diye haftada 100 tl ye muhasebe bürosunda çalışmaya başladım. muhasebe dikkat isteyen bir şey ve ben anladım ki bende hiç mi hiç dikkat yok muş iki aydır sürekli hesaplamalarda faturalarda hata yapıyorum mali müşavir şimdiye kadar sadece biraz daha dikkatli ol demekle yetindi ama bugün adam neredeyse çileden çıktı en basit bir çıkarma işlemini bile yapamamışım :/ o kadarda dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor napıcam nasıl yapıcam da dikkatimi toparlayacağım ben.
ben olsaydım adamın yerinde kendimi çoktan kapı önüne koymuştum bile.
ben olsaydım adamın yerinde kendimi çoktan kapı önüne koymuştum bile.