biraz canım sıkkın...

nisanyagmru

Her konuşmak isteyişinde, ona bakıp susmaktır aşk…
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
499
194
merhaba kızlar aslında belki dert değildir ama moralim bozuk biraz cevap vermeseniz bile sizlere anlatmak istedim en azından sanalda da olsa dinleyen biri çıkar diye düşündüm. 1 senedir işsiz sayılırım. okulum normalde geçen sene bitiyordu ama uzatmalarla bu sene bitirdim onuda hocalarımın yardımı ile. geçen sene hep evdeydim sadece sınavlara gelip gittim geçen sene ve bu sene iş için hangi kapıyı çaldıysam ya açılmadı yada suratıma kapandı. iki ay önce en azından öğreneyim tecrübe edindikten sonra daha iyi yerlere başvuru yaparım diye haftada 100 tl ye muhasebe bürosunda çalışmaya başladım. muhasebe dikkat isteyen bir şey ve ben anladım ki bende hiç mi hiç dikkat yok muş iki aydır sürekli hesaplamalarda faturalarda hata yapıyorum mali müşavir şimdiye kadar sadece biraz daha dikkatli ol demekle yetindi ama bugün adam neredeyse çileden çıktı en basit bir çıkarma işlemini bile yapamamışım :/ o kadarda dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor napıcam nasıl yapıcam da dikkatimi toparlayacağım ben.
ben olsaydım adamın yerinde kendimi çoktan kapı önüne koymuştum bile.

Her zaman böylemiydi? Eski ev arkadaşım bu yüzden tedavi görmüştü. Okulunu etkiliyordu çünkü, belkide işinizi sevmiyorsunuz.

Psikiyatra gidin dikkat toparlayici ilaclar var doktor da uygun gorurse yazar ve hicbiseyiniz kalmaz

düşünüyorum da galiba arada bir böyleydim çoğu sınavlarda bildiğim halde dikkatsizliğim yüzünden yanlış yapıp kalmıştım. işlem sorularında sonuna kadar yapıp sonucu yanlış toplayıp yada çıkarttığım için sorum geçersiz oluyordu. tedavisi olduğunu bilmiyordum işe yarar mı.

Yanlis meslek secimi yapmis olabilir misin? okulu da zorla bitirmissin. Ozellik hesap isleri yapan insanlarin mesleklerini sevmeleri gerekiyor. Obur turlu hata yapmak kacinilmaz. Allah yardimcin olsun.

Ben ossye hazirlanirken gitmistim hep son islemde hata yapiyordum psikiyatr bana bi ilac yazdi gunde uc iciceksik dedi sinavda ilk on bine girdim sonra sayisaldan 30 net artirmistim :KK70:

Yanlis meslek secimi yapmis olabilir misin? okulu da zorla bitirmissin. Ozellik hesap isleri yapan insanlarin mesleklerini sevmeleri gerekiyor. Obur turlu hata yapmak kacinilmaz. Allah yardimcin olsun.
evet olabilir ama bu saatten sonra meslek değiştiremem ki :/

Ben ossye hazirlanirken gitmistim hep son islemde hata yapiyordum psikiyatr bana bi ilac yazdi gunde uc iciceksik dedi sinavda ilk on bine girdim sonra sayisaldan 30 net artirmistim :KK70:
teşekkür ederim ilk fırsatta gideceğim...

Offf ben de çok hata yapardım, zaman geçtikçe kendim hatalarımı bulup kendim düzeltmeye başlamıştım. Ama hep oluyordu ben de merak ederdim neden böyleyim diye ama hiç çözüm bulamadım ne kadar dikkat etsemde mutlaka hata oluyordu maalesef...

Offf ben de çok hata yapardım, zaman geçtikçe kendim hatalarımı bulup kendim düzeltmeye başlamıştım. Ama hep oluyordu ben de merak ederdim neden böyleyim diye ama hiç çözüm bulamadım ne kadar dikkat etsemde mutlaka hata oluyordu maalesef...
sende mi muhasebede çalışıyorsun

Evet muhasebe idi. Ay sonu müşavirlikten gelirlerdi bir gün çıkamıyorlardı ofisten:) düzeltme yaparlardı.
benim hesap makinesi hatalarım çok oluyor. sizinde olurmuydu oluyorsa nasıl düzelttiniz. ne yapmam gerek düzelte bilmem için.

benim hesap makinesi hatalarım çok oluyor. sizinde olurmuydu oluyorsa nasıl düzelttiniz. ne yapmam gerek düzelte bilmem için.
Hatalar bir şekilde ortaya çıkıyordu ay sonuna doğru, mutabakat yaparken filan kimse görmediyse hallediyordum, ama gören olduysa da yapacak birşey yoktu. Birkeresinde yanlış fatura işlediğimden 9.000 tl ödeme yapacaklardı da son anda kurtardık:)
Yaptığın işlemi mutlaka kontrol et sonrasında azalıyor hatalar.

X