- Konu Sahibi Cevrimhici
-
CANIM SAĞOL..TEŞEKKÜR EDERİM..İNŞAALLAH GÖNDERECEĞİM..imparatorice .!.:merakla beklicem takilarini hülya:eyes:
ECİTAH SAĞOL CANIM SİZLERİN İLGİSİYLE BİR ŞEYLER YAPACAĞIZ BAKALIM..SAĞOL CANIM..:smile:ecitah .!.:hülyacım çok güzel canım geçen yıl benim kızşarda yapmıştı kolye ve küpeler çok da güzel olmuştu baya yaptılar ama kendileri için yapıyolar yani satmadılar hiç güzel bir uğraşı bencede istediğin modeli en azından kendine yapabilirsin kutlarım seni:yes: :yes: :yes:
Haklısın canım bugün bir tane daha bitirdim..ama digital makinam olmadığı için ve web camera sorun çıkardığı için gönderemiyorum..en kısa zamanda yaptığım takıları paylaşmak istiyorum..zepp79 .!.:bende taki yapiyorum evet cok zevkli bir ugras ....birseyler uretmek guzel....
runya505 .!.:Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
CANIM ÇOK GÜZELLER SADECE SANA GÖSTERİMİ KONUSUNDA YARDIMCI OLMAK İSTEDİM.:bigeek2:[/QUO
Anlamadım canım:rolleyes2:
tamam canım bakayımJanDarc .!.:hülyacım canım yalnız ben senin resimleri göremiyorum bilmiyorum diğer arkadaşlar görebiliyormu ama sayfayı kaç kez açtıysam resimler görünmedi bi bakarmısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?