Biraz dertleşebilir miyiz?

Sevimli Muallime

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2020
442
908
18
İyi akşamlar hanımlar umarım keyifleriniz, sağlığınız ve sıhhatiniz yerindedir :KK52: eski erkek arkadaşımla ilgili bir konum vardı bilen bilir bilmeyen için küçük bir özet geçeyim: üç yıllık ayrıl barış bir ilişkimizin olduğu adamı en son dayanamadım ve şutladım sebebi daha doğrusu bir çok sebebi vardı en önemli olan ise çok farklı oluşumuz. Ben her detayı incesine kadar düşünürken o inanılmaz vurdumduymaz birisiydi yan yanayken sıkıntı yok ama iş mesajlaşmaya gelince sevgi sözcüklerini keyfi yerindeyse kullanırdı canı sıkkınsa benim de canımı sıkardı ve buna sebep olarak ben böyleyim ilgi işlerini pek beceremiyorum derdi. Bir süredir ayrıyız seviyorum ama defalarca deneyip her seferinde bu umursamazlığından sinir krizi geçirme noktasına gelip bitiriyordum ve birdaha affetmeyeceğim. Biraz önce mesaj attı" iyi geceler beni böyle zor bir zamanda (kpss ye hazırlanıyor) yalnız bırakman canımı yakıyor beni anlayıp destek olman gerekirken sen bitirmek istedin. Çok yoğun olduğumu ders verip kpss kursuna gittiğimi biliyorsun neden yetinmeyi bilmek yerine gidiyorsun '' gelen mesaj bu hanımlar cevap vermedim çünkü verecek bir cevabım dahi yok ona :KK43: acımasız biri değilim elbet biliyorum o sınava hazırlamanın zorluğunu ama bu bizim üç yıldır aramızda süregelen bir sorun. Gece de kursu dersi olacak değil beş dakikasını dahi ayırmadığı günler oldu sevgi bu mu? Her zorlukta sevdiğine vakit ayırmaz mı insan?
Uzun oldu başınızı ağrıttım kusura bakmayın ama içim çok dolu normalde kolay kolay sinirlenmem ama onunlayken tüm neşem yok oluyor sinirli asabi biri olup çıkıyorum o yüzden bu kötülüğü kendime yapamam 😔 Oda daha önceki ayrılıklarımızda sürekli affeden ve şans veren taraf ben olduğum için ağrıldığımızı kabullenmiyor ya da benim ondan vazgeçebileceğimi düşünmüyor ki mesaj atıyor. Bana bi el atın hanımlar bana yol göstermenize ihtiyacım var...

Kapıyı aralık bırakırsanız yazar. Her ilişkimde kapıyı çarpıp çıktım. Değil mesaj atmak yolda görseler yol değiştirirlerdi. Benim önerim bu.

Kapıyı aralık bırakırsanız yazar. Her ilişkimde kapıyı çarpıp çıktım. Değil mesaj atmak yolda görseler yol değiştirirlerdi. Benim önerim bu.
Bende hep tam tersini düşünmüşümdür yani güzel anılarımın ve hayatıma az da olsa güzel şeyler katan biriyle güzel bitirmek istemişimdir. Demek ki erkekler bundan anlamıyor

Bende hep tam tersini düşünmüşümdür yani güzel anılarımın ve hayatıma az da olsa güzel şeyler katan biriyle güzel bitirmek istemişimdir. Demek ki erkekler bundan anlamıyor

Onu denediğimde olmuştu tabiki. İlk ilişkim. Herşeyin toz pembe olduğu zamanlar.Ama sonra hayatıma yeni giren insanla herşey karma karışık bir hal alınca bir daha mı tövbe dedim. Biri kıskanır geri döner. Ötekiyle daha tam oturmayan güven problemleri iyice arap saçına döner. Saçma sapan atraksiyonlar yani.
Siz siz olun eski defterleri yakın. Sonra olmadık zamanda olmadık kişiler okuyor 🤦🏼‍♀️

Inan cok benzerini yasadim. Son 4-5 aydir hic kavga etmemeyi basarmistik (benim idare etmelerim sonucu) ama olmadi mi olmuyor. Biz de sevgi isteyen varliklariz. Insallah gonlumuze gore birileri karsimiza cikar
Yani birine sevdiğini hissettirememek ilgi gösterememek karakterin getirdiği bir şey mi yoksa yeterince sevmediğinden mi... Bence ikinci söylediğim. Yani anlam veremiyorum insan sevdiği kişiye seni seviyorum diyemez mi bak yine sinirlendim:63:😊

Yani birine sevdiğini hissettirememek ilgi gösterememek karakterin getirdiği bir şey mi yoksa yeterince sevmediğinden mi... Bence ikinci söylediğim. Yani anlam veremiyorum insan sevdiği kişiye seni seviyorum diyemez mi bak yine sinirlendim:63:😊
Artik en son sordum ben de.. sen beni seviyor musun diye? Verdigi cevap her zamanki gibi 'Bilmiyorum' oldu. Belki zamanla sevip sevmedigini anlarmis
2.5 yil olmus beyimiz hala bilmiyormus.

Sizi ne kadar cok severse sevsin bu ilgi sizi kazandıktan bir süre sonra azalacak. Çünkü bu onun karakteri... kendini zorlayarak başarabileceği bir şey değil. Adamın içinden gelmeli.

Onu denediğimde olmuştu tabiki. İlk ilişkim. Herşeyin toz pembe olduğu zamanlar.Ama sonra hayatıma yeni giren insanla herşey karma karışık bir hal alınca bir daha mı tövbe dedim. Biri kıskanır geri döner. Ötekiyle daha tam oturmayan güven problemleri iyice arap saçına döner. Saçma sapan atraksiyonlar yani.
Siz siz olun eski defterleri yakın. Sonra olmadık zamanda olmadık kişiler okuyor 🤦🏼‍♀️
Bu bahsettiğim kişi benim ilk ilişkim sayılabilir ondan bu kadar şans vermem ama olmuyor olmaz da zaten. Napayım söveyim mi ben şimdi buna:rolleyes:

Bu bahsettiğim kişi benim ilk ilişkim sayılabilir ondan bu kadar şans vermem ama olmuyor olmaz da zaten. Napayım söveyim mi ben şimdi buna:rolleyes:

Engelleyin her yerden size dumanla bile haber yollayamasın. Kapıyı kapattınız. Bu kadar basit. Eğer sizin engellemelerinizi aşarsa sövmek serbest. İşte o zaman kapı çarpılmış olur 🤣

Artik en son sordum ben de.. sen beni seviyor musun diye? Verdigi cevap her zamanki gibi 'Bilmiyorum' oldu. Belki zamanla sevip sevmedigini anlarmis
2.5 yil olmus beyimiz hala bilmiyormus.
Bacım benimkisi bari insaflı bir yalancıymış :confused: 😂seviyorum ama göstermiyorum diyenlerden artık ona da inanmıyorum. Unutmaya çalışarak inan en iyisini yapmışsın inan... sevip sevmediğimi bilmiyorum zamanla anlarımın meali şu oluyor sen cepte bekle ben biraz başka çiçeklerden bal alayım senden çok seveni bulmazsam döneceğim. Üzücü ama durum bu kabullenip önümüze bakmalıyız biran önce

Engelleyin her yerden size dumanla bile haber yollayamasın. Kapıyı kapattınız. Bu kadar basit. Eğer sizin engellemelerinizi aşarsa sövmek serbest. İşte o zaman kapı çarpılmış olur 🤣
Ya gece gece beni güldürdünüz çok tatlısınız :KK36:engelli zaten kara listeye düşmüş attığı sms

Bekleme yapma demek lazım. Duygu sömürüsü, elinizde büyütecek miydiniz? Bittiyse bitmiştir. Keşke biterken düzgün konuşarak, saygı duyarak ve arkadaş kalarak bitebilse ama ...

Back
X