Biraz dertleşelim mi kızlar

Belkide ablan böyle durumlarda trip atıyordur, sorun çıkarıyordur. Normal bir abla gibi değil anlattığın kadarıyla

Değil . Ama anneme göre merhametli anneme göre normal. Geri kalanlar görüyor da . Teyzem mesela ,eşim, abim,onun eşi ... gibi gibi:))

Bazı insanlar öyle oluyor diyorum ben de. Niye bunu özlememek sevmemek olarak algılayıp kendinizi yoruyorsunuz diyorum. Ama sanırım sizin konu açma amacınız deşarj olmak tavsiye almak değil de. Kusura bakmayın o yüzden tavsiye verdim haddim olmayarak.

Ask olsun verin tavsiyenizi, yanlış konustuysam ben siz kusura bakmayın. Bir de telefonum yavaş. Mesajları biraz zor yazıyorum aslında. Yok hem tavsiye almak icin hem dertlesmek için yazdım.

Yok aslında sen güçsüzsün ablan cok güçlü der 😊 ki ben buna da kızarım mesela kimseden bir şey beklemedim..her şeyimi tek yaptım. Ama güçsüz ben oldum yine. Sırf ablam gibi kendimi pazarlayamadiğım içim ortamlarda. Çene olmadiğı için eziklediler.
Herseyini tek basina yaptığın icin sana güveniyor bence. Zira bende senden ckk farklı durumda değilim. Ablam grip olsa ona gider bana hic gelmedi :)) bende herseyimi tek basima yaptim . Baska sehirde calistim okudum . Kimsede yardımcı olmadi. Yine senin kendi basinin caresine bakabileceğini biliyor.
Saglik olsun iyi olsunlar de geç bence. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Öyle aman aman bir dert değil de bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum.😊

Annemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Tek bir gün olsun kızıma gideyim özledim deyip evime gelmiyor. Geldiğinde de anca kaynanam eşimi özledi gelmek istiyor diye beraber geliyorlar . Plan kvden çıkıyor yani.
Evine de davet etmiyor evli çünkü adamın çocuğu yok rahatsız oluyor bizlerden. anca ben ablama gidiyorum oraya geliyor orda kalıyoruz.

Belki yılda 3 kere falan yapıyor bu da . Sizce çok çok az değil mi? Tamam öyle bir beklentim yok yapmak zorunda asla değil ama ablamla aynı şehirde . Torun da bakıyor yemegini de yapıyor ev işini de full. Ona öyle yapıp bana yapmaması agrıma gidiyor.
Kpssye hazirlanıyorum. Mesela sınavın var diyip destek olabilir. Olmuyor.

Artık kendisi fark mı etti ne yaptı ben cok uzun zamandır beklentimi kestim hic bir sey demiyorum da . Tavır da almıyorum. Sana gelmem lazım sınavdan önce işlerini hallederim dedi. Istersen gelirim dedi 3 gün. Ben de tamam dedim olur.
Bu hafta olmaz en iyisi şu gün geleyim diyip öteledi yine...

1 kez çok ihtiyacım vardı. Yiğenim ateşlenmiş. Anneme gel demiştim bundan 3yıl önce. Ablam beni arayıp sen ne sanıyosun ya nasil cagriyorsun annemi benim cocugum atesli diyip bagirip kapatmiştı.. ve bu olay gibi bir sürü olay. Hep ablamın bencillikleri..

Ve annem hep ona.. gercekten hayat
zalimlere iyi. Sizce abartıyor muyum ?

Edit: ihtiyacım derken yeni evliydim vajinismustum hergünüm aglamakla geçiyordu anneme manevi ihtiyactaydım. Ama hiç gelmedi ... yani ihtiyac anında.
Belki sehir uzakta kadının gidip gelmesi zordur ama ablanız düpedüz cok bencilmiş

Herseyini tek basina yaptığın icin sana güveniyor bence. Zira bende senden ckk farklı durumda değilim. Ablam grip olsa ona gider bana hic gelmedi :)) bende herseyimi tek basima yaptim . Baska sehirde calistim okudum . Kimsede yardımcı olmadi. Yine senin kendi basinin caresine bakabileceğini biliyor.
Saglik olsun iyi olsunlar de geç bence. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Amin. İnşallah . Gerçekten en önemlisi bu. Ben de aynı şekilde şehir dışında okudum. Tektim hep.

Evet biliyordu.

Mesela en son aradı geçen Telefonda da söyle diyor bakın: "seni çok sevdiğimi biliyosun bak her zaman yanında olacağımı da." Yani çok garip. Ben akıl sır erdiremiyorum.
Dikkat et de beynin yanmasin canim herseyi oluruna birak sabret elbet bir gun farkina varacak
Annem sırf yakinina oturayim diye anneannem vefat ettiginde evini bana satti dayilarimla ve mirasimi da icinde verdi
Belkide ablan böyle durumlarda trip atıyordur, sorun çıkarıyordur. Normal bir abla gibi değil anlattığın kadarıyla
Bence abla ilk kocadan konu sahibi 2 kocadan anne 3 ile evli
Yada konu sahibi ve abi ilk esinin onceki esinden kizi
Abla da oz kizi 😂😂😂😂

Dikkat et de beynin yanmasin canim herseyi oluruna birak sabret elbet bir gun farkina varacak
Annem sırf yakinina oturayim diye anneannem vefat ettiginde evini bana satti dayilarimla ve mirasimi da icinde verdi

Bence abla ilk kocadan konu sahibi 2 kocadan anne 3 ile evli
Yada konu sahibi ve abi ilk esinin onceki esinden kizi
Abla da oz kizi 😂😂😂😂

Annem ben evlendiğimde evlendi 50 yaşında falan yani. Hepimiz babamdanız özüz :)))

Annem ben evlendiğimde evlendi 50 yaşında falan yani. Hepimiz babamdanız özüz :)))
Ben onceki babalardan bahsetmistim
😂😂😂

Umarim biraz olsun gulmussundur
Bizde babadan ayni seyleri yasadikta

Gerci anneannem de anneme yapiyormus
Hatta birin de annem dogum yapacakmis horozu keselim de ye demis annemde dogum dan once kestir sonra kim temizleyecek demis anneannemde ben temizlerim demis ve sonuc annem temislemis 3 gunluk lohusa hali ile

Ben onceki babalardan bahsetmistim
😂😂😂

Umarim biraz olsun gulmussundur
Bizde babadan ayni seyleri yasadikta

Gerci anneannem de anneme yapiyormus
Hatta birin de annem dogum yapacakmis horozu keselim de ye demis annemde dogum dan once kestir sonra kim temizleyecek demis anneannemde ben temizlerim demis ve sonuc annem temislemis 3 gunluk lohusa hali ile

Demek ki olabiliyor böyle seyler. Evet güldüm mesajına 😀😀

Öyle aman aman bir dert değil de bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum.😊

Annemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Tek bir gün olsun kızıma gideyim özledim deyip evime gelmiyor. Geldiğinde de anca kaynanam eşimi özledi gelmek istiyor diye beraber geliyorlar . Plan kvden çıkıyor yani.
Evine de davet etmiyor evli çünkü adamın çocuğu yok rahatsız oluyor bizlerden. anca ben ablama gidiyorum oraya geliyor orda kalıyoruz.

Belki yılda 3 kere falan yapıyor bu da . Sizce çok çok az değil mi? Tamam öyle bir beklentim yok yapmak zorunda asla değil ama ablamla aynı şehirde . Torun da bakıyor yemegini de yapıyor ev işini de full. Ona öyle yapıp bana yapmaması agrıma gidiyor.
Kpssye hazirlanıyorum. Mesela sınavın var diyip destek olabilir. Olmuyor.

Artık kendisi fark mı etti ne yaptı ben cok uzun zamandır beklentimi kestim hic bir sey demiyorum da . Tavır da almıyorum. Sana gelmem lazım sınavdan önce işlerini hallederim dedi. Istersen gelirim dedi 3 gün. Ben de tamam dedim olur.
Bu hafta olmaz en iyisi şu gün geleyim diyip öteledi yine...

1 kez çok ihtiyacım vardı. Yiğenim ateşlenmiş. Anneme gel demiştim bundan 3yıl önce. Ablam beni arayıp sen ne sanıyosun ya nasil cagriyorsun annemi benim cocugum atesli diyip bagirip kapatmiştı.. ve bu olay gibi bir sürü olay. Hep ablamın bencillikleri..

Ve annem hep ona.. gercekten hayat
zalimlere iyi. Sizce abartıyor muyum ?

Edit: ihtiyacım derken yeni evliydim vajinismustum hergünüm aglamakla geçiyordu anneme manevi ihtiyactaydım. Ama hiç gelmedi ... yani ihtiyac anında.

kişiden kaynaklı oluyor böyle şeyler ne yazıkki. Anneniz gelmek istese gelir, ablanız kardeşim uzakta ayda yılda bir iki defa annemi yanında istemiş hakkıdır diyebilir demek istese.
Sürekli ağlamak yakınmak çok önemli bu konularda gel gelelim ki onu da herkes yapamıyor.

İnsan,insana muhtaçtır, yeter ki Allah kimseyi kimseye yük etmesin.

Bende bu sorunun en iyi cevabı annende güzel bir dille konuşulabilir gerçek duygularını anlayabilrisin

Lisans giriyorsanız kpss ye 17 gün falan kaldı bunları bırakıp derslerinize odaklanın. İnşallah siz çok çok daha iyi bir anne olursunuz. :anne:

Back
X