- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 32
- Konu Sahibi designer23
Ameliyat oldum kimse gelmedi. Bence beterin beteri var. Misal benim durumum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy burda ablası ızın vermıyor bencıl bence baksana tam çağırmış özledım dıye abla almış bağırmış ne çağırıyorsun çocuğum ateşliBenim ailem de ben zorlamadıkça yanıma gelmezler. Sevmedikleri için değil ama huyları öyle. Sadece benim yanıma değil hatta ne zaman şehir dışına çıksak hemen geri dönerdik. Ben onların yanına gidiyorum. Hiç nasıl beni özlemezler gibi düşünmedim.
Anneniz aynı şehirde yaşayan ablanıza farklı şehirde yaşayan sizlerden doğal olarak daha faydalı oluyor. Aynı şehirde yaşayıp yardım etmekle zırt pırt ayrı şehre gitmek aynı olmuyor. Belki başka bir evde kalmayı istemiyordur veua rahat edemiyordur.
Ay annenin gidesi olsa abla mı dinler allah aşkına? Bence cevap çok açıkAyy burda ablası ızın vermıyor bencıl bence baksana tam çağırmış özledım dıye abla almış bağırmış ne çağırıyorsun çocuğum ateşliSan ki çocuğun annesı babası kadıncağız. Yemek çocuk vs annesı yapıyormuş gıtsede bırakır mı
![]()
Abartmıyorsunuz annenız aradakı çizgıyı koruyamamış sblanızda hep bana hep bana dioÖyle aman aman bir dert değil de bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum.
Annemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Tek bir gün olsun kızıma gideyim özledim deyip evime gelmiyor. Geldiğinde de anca kaynanam eşimi özledi gelmek istiyor diye beraber geliyorlar . Plan kvden çıkıyor yani.
Evine de davet etmiyor evli çünkü adamın çocuğu yok rahatsız oluyor bizlerden. anca ben ablama gidiyorum oraya geliyor orda kalıyoruz.
Belki yılda 3 kere falan yapıyor bu da . Sizce çok çok az değil mi? Tamam öyle bir beklentim yok yapmak zorunda asla değil ama ablamla aynı şehirde . Torun da bakıyor yemegini de yapıyor ev işini de full. Ona öyle yapıp bana yapmaması agrıma gidiyor.
Kpssye hazirlanıyorum. Mesela sınavın var diyip destek olabilir. Olmuyor.
Artık kendisi fark mı etti ne yaptı ben cok uzun zamandır beklentimi kestim hic bir sey demiyorum da . Tavır da almıyorum. Sana gelmem lazım sınavdan önce işlerini hallederim dedi. Istersen gelirim dedi 3 gün. Ben de tamam dedim olur.
Bu hafta olmaz en iyisi şu gün geleyim diyip öteledi yine...
1 kez çok ihtiyacım vardı. Yiğenim ateşlenmiş. Anneme gel demiştim bundan 3yıl önce. Ablam beni arayıp sen ne sanıyosun ya nasil cagriyorsun annemi benim cocugum atesli diyip bagirip kapatmiştı.. ve bu olay gibi bir sürü olay. Hep ablamın bencillikleri..
Ve annem hep ona.. gercekten hayat
zalimlere iyi. Sizce abartıyor muyum ?
Edit: ihtiyacım derken yeni evliydim vajinismustum hergünüm aglamakla geçiyordu anneme manevi ihtiyactaydım. Ama hiç gelmedi ... yani ihtiyac anında.
O evet doğru nasıl yardımcı olacak o absurt olmuş psıkolojık destek desem yanı annemle konuşamam ki o konuyuAy annenin gidesi olsa abla mı dinler allah aşkına? Bence cevap çok açık
Valla düşünüyorum da çocuğum hastayken annemi göndermek istemezdim ben de. Arayıp bağırması hiç normal değil o ayrı bi konu.
Son sorum da anne vajinusmus kızına nasıl destek olacak aynı eve gelip de?Aklıma gelmemiş olan seçenekler konusunda beni aydınlatsın bilen
Vajinusmus konusunu anlayamadım valla ben de belki aklıma gelmeyen bi şeyler vardır alternatif cevapları bekliyorum. İlerde çocuğuma filan olursa ne yapacağımı bileyim bari.O evet doğru nasıl yardımcı olacak o absurt olmuş psıkolojık destek desem yanı annemle konuşamam ki o konuyuAma şunada inanıyorum canım evet anne dinlemez ama bazen hani böyle dişli her dediğini yaptıran çocuklar olur ya bencılce hükmedebiliyorlar emın ol çok gördüm tanık oldum. Bır de çocuk hastada çocukla ılk ılgılenecek anne babadır ateşlı çocuğum dıye bağırıp yuzume kapatmak çok kaba bir davranıştır. Bir de akşama kadar ablasının evındeymış bu kadının da bir hayatı var rahat etceğine doğurup sanki kv ya da anneye yapmış gıbı promosyon mısalı verıyorlar bakın dıye. Bakıcı tut yanı o yaşta kı ınsanları ne yorarlar sanki mecburlar. Hadı bellı şeylerde gelir bakar başın sıkışır gelirdefazlası absürt
![]()
Evet o da var gıdemıyormuş evlendığı eşi rahatsız oluyormuş üzüldüm ne diyim diycek bir şey kalmıyorVajinusmus konusunu anlayamadım valla ben de belki aklıma gelmeyen bi şeyler vardır alternatif cevapları bekliyorum. İlerde çocuğuma filan olursa ne yapacağımı bileyim bari.
Ben de bakıcıdan yanayım ama konu sahibinin annesi kendi halinden memnun olduğunu veya isteyerek baktığını düşünüyorum ondan dedim. Kadın çok rahat bi şekikde gitmek istemediği yere bahanesini bulup gitmiyor çünkü. Ablaya da yardım etmek istiyor ve ediyor. İstemese bence ona da eşim izin vermiyor derdi.
Ne bileyim ya aile sonuçta o gelmiyorsa siz gidin niye yılda 3 kere görüşeyim annem gelmiyor diye ben giderim yani özlediysem. Özlediğimde gidebilecek samimiyetim olmalı. O samimiyet yoksa zaten yanıma gelsin diye beklememeliyim.
Ablanız çok itici...
Vajinusmus konusunu anlayamadım valla ben de belki aklıma gelmeyen bi şeyler vardır alternatif cevapları bekliyorum. İlerde çocuğuma filan olursa ne yapacağımı bileyim bari.
Ben de bakıcıdan yanayım ama konu sahibinin annesi kendi halinden memnun olduğunu veya isteyerek baktığını düşünüyorum ondan dedim. Kadın çok rahat bi şekikde gitmek istemediği yere bahanesini bulup gitmiyor çünkü. Ablaya da yardım etmek istiyor ve ediyor. İstemese bence ona da eşim izin vermiyor derdi.
Ne bileyim ya aile sonuçta o gelmiyorsa siz gidin niye yılda 3 kere görüşeyim annem gelmiyor diye ben giderim yani özlediysem. Özlediğimde gidebilecek samimiyetim olmalı. O samimiyet yoksa zaten yanıma gelsin diye beklememeliyim.
E evine almaktan rahatsız olan adam başka şehire yanınıza yollar mı sizce?Zaten bir sorun da bu. Annemin evine gitmiyoruz. Çünkü eşi rahatsız oluyor. Yani gidemiyorum ki . Ben ablama gidiyorum o oraya geliyor annemle orda görüşüyoruz.
O evet doğru nasıl yardımcı olacak o absurt olmuş psıkolojık destek desem yanı annemle konuşamam ki o konuyuAma şunada inanıyorum canım evet anne dinlemez ama bazen hani böyle dişli her dediğini yaptıran çocuklar olur ya bencılce hükmedebiliyorlar emın ol çok gördüm tanık oldum. Bır de çocuk hastada çocukla ılk ılgılenecek anne babadır ateşlı çocuğum dıye bağırıp yuzume kapatmak çok kaba bir davranıştır. Bir de akşama kadar ablasının evındeymış bu kadının da bir hayatı var rahat etceğine doğurup sanki kv ya da anneye yapmış gıbı promosyon mısalı verıyorlar bakın dıye. Bakıcı tut yanı o yaşta kı ınsanları ne yorarlar sanki mecburlar. Hadı bellı şeylerde gelir bakar başın sıkışır gelirdefazlası absürt
![]()
E evine almaktan rahatsız olan adam başka şehire yanınıza yollar mı sizce?
Yok ben onu farkettım destek babında dedınız ablanız çok itici ve bencıl neden telefonda annesı babası sızsınız çocuğu anneme mı yaptın dıyemedınız. Çocuk hasta ama anne baba dururken yiğenın hasta annemı ne çağırıyorsun demek o kadar saçma ki ne alakaAnnem 1 gün işim var dese ablam sorun çıkardı geçen senelerde . Ama ona hic bir şey demiyor.
Bu arada vajinismus destegi derken o konu ile alakalı bir sey degil . Psikolojim bozuktu her gun agliyodum vs . Insan bir destek istiyor yeni evliydim falan . hani kizim ben yanindayim dese yeterdi:) konuya girmek degil olay.
Yok ben onu farkettım destek babında dedınız ablanız çok itici ve bencıl neden telefonda annesı babası sızsınız çocuğu anneme mı yaptın dıyemedınız. Çocuk hasta ama anne baba dururken yiğenın hasta annemı ne çağırıyorsun demek o kadar saçma ki ne alaka
Yok ben onu farkettım destek babında dedınız ablanız çok itici ve bencıl neden telefonda annesı babası sızsınız çocuğu anneme mı yaptın dıyemedınız. Çocuk hasta ama anne baba dururken yiğenın hasta annemı ne çağırıyorsun demek o kadar saçma ki ne alaka