Biraz dertleşelim mi kızlar

O veya bu sebepten bence beklentinizi sıfırlamak dışında bi çözümünüz yok. Biz burada saatlerce ablanız tü kaka anneniz ne kötü diye sizi gazlasak derdinize çare olmayacak.

Ayy burda ablası ızın vermıyor bencıl bence baksana tam çağırmış özledım dıye abla almış bağırmış ne çağırıyorsun çocuğum ateşli 🤦‍♀️ San ki çocuğun annesı babası kadıncağız. Yemek çocuk vs annesı yapıyormuş gıtsede bırakır mı🤷🏼‍♀️

Birakmıyor.. ama artık en üzücü kısmı ablam bıraksa bile annem ay bi kizımı goreyim özledim yapmıyor.

Bazi anneler böyle hasta oldum düşük yaptim kürtaj oldum hic gelmedi. Üzüldüm mü? evet.
Ama cani sagolsun diyip gecmek lazim. Anadır basimizin tacıdır.
Ustelik her zaman anneler gucsuzun yaninda olurlar. Eminim sen basının çaresine bakıyorsundur o yüzden gelmiyordur. Benim annem hep der " nerde olursan ol ac kalmazsın sen basinin caresine bakarsin o yüzden seni merak etmem" der mesela 😁

Yok aslında sen güçsüzsün ablan cok güçlü der 😊 ki ben buna da kızarım mesela kimseden bir şey beklemedim..her şeyimi tek yaptım. Ama güçsüz ben oldum yine. Sırf ablam gibi kendimi pazarlayamadiğım içim ortamlarda. Çene olmadiğı için eziklediler.

Diyemedim.küçüklükten beri çenesiyle beni sindirdi. Bas edebilecegim biri değil ki.. ve annem de o kadar alışkin ki abimle.benim huyuma. Ağzimizi acsak ablam melek olur biz seytan. Cok garip çok...
Anlıyorum ama lütfen sızde ablanız bencıllık yaptığında ve ya size böyle çattığında cevabını verın sız böyle oldukça abi kardeş iyice sinersiniz. Ablanıza saygısızlık ve ya kötü davranın demiyorum ama gerektiğinde susmayın.

Ay annenin gidesi olsa abla mı dinler allah aşkına? Bence cevap çok açık 👀

Valla düşünüyorum da çocuğum hastayken annemi göndermek istemezdim ben de. Arayıp bağırması hiç normal değil o ayrı bi konu.

Son sorum da anne vajinusmus kızına nasıl destek olacak aynı eve gelip de? 👀 Aklıma gelmemiş olan seçenekler konusunda beni aydınlatsın bilen

Cevap çok açık derken nedir sizce açık olan ? :)

Anlıyorum ama lütfen sızde ablanız bencıllık yaptığında ve ya size böyle çattığında cevabını verın sız böyle oldukça abi kardeş iyice sinersiniz. Ablanıza saygısızlık ve ya kötü davranın demiyorum ama gerektiğinde susmayın.

Ben bunu denedim.. "kaynanam bile senden iyi. Psikojin bozulmuş. sen böyle değildin sen çok değiştin." gibi şeyler duydum.hakkımı aramak istedigimde.

O veya bu sebepten bence beklentinizi sıfırlamak dışında bi çözümünüz yok. Biz burada saatlerce ablanız tü kaka anneniz ne kötü diye sizi gazlasak derdinize çare olmayacak.

Beklentimi sıfırladım.bu olay 4 yıldır süregelen bir olay zaten. Ama kendimi en azından daha dik duruşlu göstermek istiyorum. Çunkü olayın altında bir başka sebep de . Ablamla beni kıyaslamaları. O yapar sen yapamazsın o hırslı sen değilsin. O akıllı sen safsın gibi gibi şeyler. Sirf çene olmadiğı için.

Bu arada bir de abim var. Abim de aynı şikayetten muzdarip. Annem torunlarını özlemiyor bizi özlemiyor hiç gelmiyor diyor. Yani ne bana ne ona. Varsa yoksa ablam.
Ablaniz Annenizin hayatını işgal ettiği için size sıra gelmiyordur.
Kadıncağız biride çıkıp beni nazlatsin biride bana hizmet etsin diye umuyordur ama görmüyordur...

Araba kullanıyor mesela. Ki kullanamayan kim kaldı yani basit bi sey.

Annem diyor ki geçen ablan araba kullanıyor ya nazar değebilir bizim bile nazarımiz değer diyor 😀 yani farklı ya . Ablam 2 yıldır falan cok kiloluydu kilo verdi şimdi ben de 4 yıldır falan 47 kiloyum. Annem ortamlarda şey diyor.(hep ama.) Ona inanıyorum o dediğini yapar ve verir o kiloyu. Ama Bana inanmadigini söylüyor yapamazmışım kilo alamazmışim. Sen yapamazsın diyor.

Yani konular çok saçma ama buna mı taktınız demeyin de bir sey 40 kere yapilinca 😀😀 rahatsiz ediyor.

Ben bunu denedim.. "kaynanam bile senden iyi. Psikojin bozulmuş. sen böyle değildin sen çok değiştin." gibi şeyler duydum.hakkımı aramak istedigimde.
Annemı özlüyorum anneme ıhtıyaç duymam mı psıkolojımın bozuk olduğunu düşündürttü sen her zaman ıhtıyac duyuyorsun 7/24 o zaman benım ne demem lazım de hazırcevap ol

Bence sizin anne ablaya olan yardımından dolayı kıymete binmiş birazcık. Aslında konu anne değil yani abla.

Annemı özlüyorum anneme ıhtıyaç duymam mı psıkolojımın bozuk olduğunu düşündürttü sen her zaman ıhtıyac duyuyorsun 7/24 o zaman benım ne demem lazım de hazırcevap ol

Tamam Deneyeceğim sizden aldığım güçle :) ama anneme gel demem ki ozlemiyorum ben de artik. O kendisi gelmek istediginde gelsin artik işte. Beklentım sıfır.

3 saat ne ki, çok rahat bir şekilde gelip gidebilir. Bence ablan anneni yıllarca manipüle etmiş. Attığı her adımda ablanı düşünüyor ve tepkilerinden çekiniyor gibi

Yardımdan değil. Özlememesi koyuyor, gelmek istememesi.. en basiti haftasonu ablamda degil ki . Eşi de git diyor. Gelmeyen kendisi.
Bazı insanlar öyle oluyor diyorum ben de. Niye bunu özlememek sevmemek olarak algılayıp kendinizi yoruyorsunuz diyorum. Ama sanırım sizin konu açma amacınız deşarj olmak tavsiye almak değil de. Kusura bakmayın o yüzden tavsiye verdim haddim olmayarak.

Back
X