• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz dertleşme

Merhaba biraz canım sıkkın bu aralar dert değil ama hiç arkadaşım da olmadığından canımı sıkan olaylari burada paylaşip sizlerden bilgi alıyorum mutlu oluyorum. 15 senelelik evliyim iki kızım var biri lgs ye hazırlanıyor diğeri 1. Sınıf eşim de yoğun bir şekilde çalışıyor Ben de özel sektörde çalışıyorum ev kredisi araba kredisi ödüyoruz. çok zor bir hayatım var yada bu aralar ben çok zorlanıyorum evi çekip çevirmek iş hayatındaki mobbingler, aksam 6 da çıkıp koşarak eve gidip yemek yapmak ufakligin ödevleri, kizlarin beslenmesi, ve daha bir sürü şey tahmin edersiniz kendimi psikolojik anlamda bitkin hissediyorum işyerinde de sürekli baskı hissediyorum işimi bırakıp tazminatsiz çıkmak istemiyorum. Hayata olan motivasyonunu kaybettim hiç arkadaşım yok çok yalnız hissediyorum.
Merhaba, galiba bu hayatin cefasini en çok kadinlar çekiyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Kadin olmak ayrı zor eş olmak ayrı anne olmak ayrı. Ev işi çocuklar yemek eşe ilgi alaka.. hersey kadına vakiyor. Bende yalnızliktan sikayetciyim. 10 sene önce bosandim. Bir kizim var Rabbim bağışlasın hepimizin evladini. Benimde hiç arkadaşım yok. Baska bi yerden buraya taşındım. Hayalimdi hep burada yaşamak ama ne aile ne kardeslerle iletişimim yok. Orasi uzun hikaye ama Boylede hayat iyice anlamsizlasiyor. Evladimida aileniz büyütüyorum. Ben bundan sikayetciyim sizde başka türlü yipranmalardan. Allah hepimizin yardımcısi olsun. Baska ne diyebilirim bilmiyorum ama sizi anlayan sizinle aynı yada benzer sıkıntıları paylasan kadin malesef ki çok.

Back