- Konu Sahibi ressamderya
-
demin eşimle tartıştık....
bu ilk tartışmamız değil tabi...çalışıyorum eşim de öyle.öğlen evde yemeklerimizi yeriz.ben 3 gün sabah,2 gün tam gün çalışıyorum(sabah 6:30-akşam 16:30).eşim sabah 8 akşam 5 mesai çalışır.öğlen arası koştur koştur eve gelip benim ona hizmet etmemi bekler hep.evlendiğimiz ilk günden beri ben de bana yardım edeceği günü beklerim ...ev işleri konusunda bana yardımcı olmuyor.çok sıkıldım kendimi hizmetçi olarak görüyorum.hiç mi yapmıyor diyecekseniz tek tatil gününde akşamdan kalma bir iki tabak ile kendi bulaşığını halleder sadece.onu da bütün bir hafta söyleyerek başıma kalkar.kesinlikle temizlikçi tutmamı istemez,karşı gelir...
çok yoruluyorum, demin beraber yemeği hazırlayabiliriz dedim, bağırdı çağırdı ,çıtımı bile çıkarmadım.inanın söylediğim tek şey buydu ve aynen böyle söyledim.sen ne biçim kadınsın filan...dedi.canım çok sıkıldıbir ara cevap verdim işimle ilgili bir evrağıma zarar vermeye kalktı, buruşturdu ben de sinirle yazıcıdaki kağıtları fırlattım.öffff.....daha fazlasını yapmadım frenledim çok şükür kendimi ama o çok söylendi halen canım sıkkın...demin tv nin üstünde yüzüğünü gördüm.bir kere daha yapmıştı böyle çok kızmıştım.çocuk gibi...bu davranışından nefret ediyorum.yani şu anda tartştığımz andan daha çok sinirliyim.kötü yanım yaz bir mesaj içindekileri dök diyor ama bir tarafım da beni tutuyor.üstelik eve gelince, bana trip yapacağını da biliyorum ...gergin bir akşam olacak yani...siz olsanız hangi tarafınız dinlerdiniz? bu arada hamilelik şüphesi de var.bir iki güne test yapıcam.bunu bile bile bana böyle davranıyor ya... aslında biraz da konuşmaya ihtiyacım var...belki biraz dertleşiriz diye buraya yazıyorum.bu sıkıntıları insan herkese anlatamıyor...
Mesaj falan atma aynı zamnada da arama akşam olsun eve gidin sıradan bi akşam geçirin ancak konuşmayın eğer o bişey söylerse konuyla ilgili güzel güzel konuşmanızı tavsiye ederim.
eşimde böyle annesi gibi olmamı istiyor
önünde arkasında gezmemi,herşeyi benim yapmamı ister
yetiştirilme tarzı ve aile yapısı,dolayısıyla karakter oluşuyor...
eşimin annesi evinde kendini eşine adamış bir kadın
eşimde bakıyorum aynı annesi gibi davranmamı istiyor
anlatıyorum;
bak ben çalışıyorum,çocuğumuz var 1,2 gün sonra tamam..
dedim ya yapı meselesi,gördüklerini istiyorlar....
zor ve sinir bozucu;
ben değiştirmeyi çabaladım ama başaramadım
dilerim sen başarırsın;
ama öfkene yenilme,sakin ol..
bence hamile olup olmadıgını ögren.hamileysen gidip söylersin aranız düzelir herşeyi unutursunuz:)
bir iki gün daha bekleyeyim diyordum.normalde yarın hastalanmam gerekiyor.ama hiç bir belirti filan yok...aksine hamilelik belirtileri var.zaten çocuk düşünmeye başlamaştık.olabilir de olmayabilir de...
evet doğru ailesinde böyle.ama annesinin ablasının çalışma hayatı yokki.evdeki bayan yapabilir sonuçta.bunu düşünemiyor mu?bizim kardeşimiz abimiz de ailesin de öyle gördü ama maşallah evlerinde eşlerine çok yardımcılar.bir bize denk gelmez...tövbe yarabbimmm....
daha önce onunla bu konuyu çok konuştum.ev işlerini dört dörtlük bekliyorsun madem keşke çalışmayan bir bayanla evlenseydin dedim.hatta tartışmalarımız uzayınca orta yol olarak arada bana yardım etme kararı bile almıştı.bir iki gün yardım etti sonra isyan etti.ben yapmam yapamam dedi.inanın iş de yaptırmıyorum zaten kişiliğim zaten izin vermiyor.sadece ben koştur koştur bir mutfak bi oda ...beyefendi tv nin karşısında.yemek yeniyor bitiyor beyefendi yine koltuğuna kuruluyor.eee masayı kim toparlayacak...bıktım valla ağır geliyor bana.bu arada ikimiz de öğretmeniz ben devletteym o özel de .ikimizin yaptığı iş de aynı.bayan olarak ben daha fazla yoruluyorum diyorum bazen ağrına gidiyor.ben onla aynı işi üstüne ev işleri yapıyorum yoruldum artık inanın...acaba aynı işi yaptığımız için mi böyle düşünüyorum anlayamadım ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?