• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz farkli goruslere ihtiyacim var...

Günaha girmiyorsunuz ve bence kayınvalidede yalan söylüyo. Kapıya ev sahibi dayanırsa er adam verir parayı. Yada vermesin atsın ev sahibi bunları kapıya Napicak kp ve kaynın olucak herifler olsun sokakta yasayalım mı diycekler. Ya elbette sonunda vericekler kira parasını. Nolur vicdan yapmayın düşünmeyin. Vallaha billaha boşarım seni de tehdit et. Sinirimden kudurdum yeminle

Aramadan once zaten belirticem son kararimi. Artik ev falanda secenek degil ben arabamdan olucam sonra onlar rahata kavusucak. Gerekirse sonu kotu olsun bizim icin

Bilmiyorum gercekten nasil yapabiliyor bu insanlar. Adam disarda adana kebap yer elinde son cikan telefon ustu basi gicir gicir. Cocuklar evde gorumceye muhtac. O zavalli 40 kiloluk bi kiz.
Kac kere tartisti esim annesiyle neden yapiyosun bu kiza bunu diye.
Birde kocasinin sabah kahvesinden tutunki kizin borcla eve getirdigi yemegin en guzel tarafina kadar o adama saklar..

Zaten kayınvaliden şımartmış onları, nazı da size geçiyor.Nasıl olsa yardım geleceğini bildiklerinden yaymışlar kendilerini.

Senin bulduğun çözüm bana saçma geldi. Eğer ki ev alınırsa siz borcuyla boğuşurken kayınpeder ve oğlu evde sefasını sürer.
Eve babasının ve kardeşinin girmemesini eşin onlara söyleyemez bile

Bu ayrica zoruma giden birsey laf arasinda soyledimde hatta:(

Acik kalirsa da cok fazla degilmi? Iki erkek var orda bizde tek esim calisiyor:(

Eğer yetişilemeyen çok dar bir durum varsa eşiniz ailesine yardım etmek zorunda, bu da evlatlık görevidir. İki kişi çalışırda gelir çok düşük olur ya da ne bileyim ailenin çok zor bir durumu vardır, yardım edilmesi gerekir, bu tarafı da düşünmek gerekir gün gelir sizin ailenizin de dara düşeceği durum olur, yardım etmeyecek misiniz. Başta da dediğim gibi tüm yükün size yıkılması doğru değil ama eşinizden ailesine sırt dönmesini istemenizde doğru değil

Eğer yetişilemeyen çok dar bir durum varsa eşiniz ailesine yardım etmek zorunda, bu da evlatlık görevidir. İki kişi çalışırda gelir çok düşük olur ya da ne bileyim ailenin çok zor bir durumu vardır, yardım edilmesi gerekir, bu tarafı da düşünmek gerekir gün gelir sizin ailenizin de dara düşeceği durum olur, yardım etmeyecek misiniz. Başta da dediğim gibi tüm yükün size yıkılması doğru değil ama eşinizden ailesine sırt dönmesini istemenizde doğru değil

Yok kesinlikle oyle bir durum malesef..
Baba elinde iphone 5, galaxy note3, ipad ile geziyor. Oglen disarda Allah neyi lux vermisse onu yer ustu basi yeni kiyafettir. Her bayram gezmesi eksik olmaz.
Oglu desen calisir sevgilisi ile yer eve ekmek almaz.
Gorumcem sabah 7 aksam 8 calisiyor aksam birde ev halkina servis falan yapar.
Aldigi tahminen 1200 civari.
Eve para vermeyince kiyameti koparirlar.
Esim annesine bunlari bana yuk etmemen sarti ile herseyine raziyim dedi ama kabul etmedi. Illa onlarda olucak. Onuda ben kabul etmiyorum asla

Zaten kayınvaliden şımartmış onları, nazı da size geçiyor.Nasıl olsa yardım geleceğini bildiklerinden yaymışlar kendilerini.

Senin bulduğun çözüm bana saçma geldi. Eğer ki ev alınırsa siz borcuyla boğuşurken kayınpeder ve oğlu evde sefasını sürer.
Eve babasının ve kardeşinin girmemesini eşin onlara söyleyemez bile

Evet biraz duygu somurusu var tabi. Esimde elimden bisi gelmiyo napiyim sen soyle hadi diye basliyo yani

Bilmiyorum gercekten nasil yapabiliyor bu insanlar. Adam disarda adana kebap yer elinde son cikan telefon ustu basi gicir gicir. Cocuklar evde gorumceye muhtac. O zavalli 40 kiloluk bi kiz.
Kac kere tartisti esim annesiyle neden yapiyosun bu kiza bunu diye.
Birde kocasinin sabah kahvesinden tutunki kizin borcla eve getirdigi yemegin en guzel tarafina kadar o adama saklar..

Yanlış anlamayın ama kayınvalidenizin utanması vicdanı yokki diğerlerinden bekleyesiniz...

Birinin annesi yoksa babası da yoktur derler görümcenizin durumu da bunun gibi yazık üzüldüm vallahi kızcağıza o ne hallerde annesi hala kocamı hoş tutayım derdinde... Oysaki annesi arka çıksa bu olanlara dur diyebilse kızını da alıp gitse gayet de geçinirlermiş o kız tek başına koca yükü taşıyabildiğine göre... Ama anladığım kadarıyla ne olursa olsun kv kocasını seviyor evladını hiçe sayma pahasına:53:

Valla kv hiç masum değil ama kocanın bunu görmesi de zor kadın kendini mağdur diye yutturmuş bi kere

İş sana kalıyor canım asla ama asla müsade etme yoksa önünü alamazsınız.

Yanlış anlamayın ama kayınvalidenizin utanması vicdanı yokki diğerlerinden bekleyesiniz...

Birinin annesi yoksa babası da yoktur derler görümcenizin durumu da bunun gibi yazık üzüldüm vallahi kızcağıza o ne hallerde annesi hala kocamı hoş tutayım derdinde... Oysaki annesi arka çıksa bu olanlara dur diyebilse kızını da alıp gitse gayet de geçinirlermiş o kız tek başına koca yükü taşıyabildiğine göre... Ama anladığım kadarıyla ne olursa olsun kv kocasını seviyor evladını hiçe sayma pahasına:53:

Valla kv hiç masum değil ama kocanın bunu görmesi de zor kadın kendini mağdur diye yutturmuş bi kere

İş sana kalıyor canım asla ama asla müsade etme yoksa önünü alamazsınız.

Gorumcem kac defa topladi esyasini gel benimle omrumce bakarim sana diye ama cevap cok huzun. Evlenir hemen birakmam

Gorumcem kac defa topladi esyasini gel benimle omrumce bakarim sana diye ama cevap cok huzun. Evlenir hemen birakmam

Tam tahmin ettiğim gibi, yazık o kıza çok üzüldüm.. olan ona ve size olacak imkanınız varsa burada yazılanları eşinize okutun dışardan bakılan gözlere ihtiyacı var eşinizin madem kocası mutlu olsun diye ses etmiyor o halde kurtarıcı beklemeyecek başa geleni çekecek eşinizin bunu anlaması lazım yarın bir gün evlenince o kıza da sararlar sizden olmuyosa ondan koparmak isterler.

eşiniz bir kirayı versin ses etmeyin ama daha fazlasına müsaade etmeyin eşiniz de zaten az çok farkında durumun zannımca

Tam tahmin ettiğim gibi, yazık o kıza çok üzüldüm.. olan ona ve size olacak imkanınız varsa burada yazılanları eşinize okutun dışardan bakılan gözlere ihtiyacı var eşinizin madem kocası mutlu olsun diye ses etmiyor o halde kurtarıcı beklemeyecek başa geleni çekecek eşinizin bunu anlaması lazım yarın bir gün evlenince o kıza da sararlar sizden olmuyosa ondan koparmak isterler.

eşiniz bir kirayı versin ses etmeyin ama daha fazlasına müsaade etmeyin eşiniz de zaten az çok farkında durumun zannımca

Kirayi vermekle acilisi yapmis olucaz zaten.. arada yardim tamam ama duzenli kiraya asla olumlu bakmicam.

aslında büyüklerden bırı çıkacak karşlarına..
koca koca ınsanlarsınız sızın onlara yardım etmenız gerekırken neler yaşatıyorsunuz vs demelı...
gerı donuşum yapmalılar...
eşinize soyleyın uyarı amaclı..
kabul etmedıgınızı bır başkasını araya koyarak konuşmasını teklıf edın..
son konuşmanız... bızımde yuvamız dağılacak olsun..

durum tam tersı olsaydı hıc düşünmeden evet derın derdım..
ama yaşı başı almış ınsanlara.. elı ayağı tutan ınsanlara keyfı olsun dıye bakılır mı..

buyuk konuşmayıda adet edınmemeye çalışıyorum..
fakat bu ne haysıyetsızlıktır demedende duramadım...

Ailenin buyukleri onlar zaten:)
Onlarla yine bu konudan konusmam asla. Esimin ailesi o konusmak zorunda ben yuzgoz olamam hic.
Son kararimi verdim sayilir tabi esim beni ikna edicek bir yontem bulmamissa bu saaate kadar:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kayinvaldeniz kac yasinda ?
niye calismiyor ?
yardim edecek olsam sadece cocuklarin kiyafetlerini alirdim .para vermezdim .

kayinvaldeniz kac yasinda ?
niye calismiyor ?
yardim edecek olsam sadece cocuklarin kiyafetlerini alirdim .para vermezdim .

Bilmiyorum neden calistigini.
Cocuklara kiyafet degil egitim masraflarini ustlenmek istedim. Ozel ders almalarini istemistim zayif derslerinden ama kabul etmediler bosa masraf diye

Nolur nolur yalvarırım sakın kira vermeyi bile kabul etmeyin. O para sizin ve cocuklarınızın rızkı. Zorda kalırsalar elbette pasa pasa öderler kirayida faturalarida. Telefonlarını bile acmayın uzun bi sure gerekirse. Sizden medet ummasınlar artık yeter ya

Nolur nolur yalvarırım sakın kira vermeyi bile kabul etmeyin. O para sizin ve cocuklarınızın rızkı. Zorda kalırsalar elbette pasa pasa öderler kirayida faturalarida. Telefonlarını bile acmayın uzun bi sure gerekirse. Sizden medet ummasınlar artık yeter ya

Zorda kaldiklarinida gorduk valla hic takan olmadi:(
Bu isin sonu ne olucak bende artik sabirla bekliyorum ama kafamda birseyler su anda var tabi. Esim cikarken direk gozlerinin icine dik dik bakarak sonucu seni uzer dedim sinirle kapiyi carpti..
Gec gelicek bugun ararim aksam dedi ama kesin aramayacak:)

Ne kadar saçma :20: Evlenirken bi kibrit çöpü bile almayan insanlar sizden medet umuyor öylemi? ah ah onlar çocuklarına kıyabildiler de çocukları kıyamıyor öylemi? sizin esiniz tek çocuk olsa hadi neyse dicem. daha bir sürü erkek uşakları varmış . onlar ne güne duruyor anlıyamadım... esiniz cok cok zor durumda kaldıklarında tabiki yardım etsın ama sakın herseylerını üstlenmesin.. yüz vermeyin bu kadarda tamam annesi onun ailesi ama siz artık ayrı bi ailesiniz sizinde çocuklarınız var sorumluluklarınız yüksek bunlarıda düşünmeniz lazım. esinizin huyuna giderek anlatın bunları. eger cok fazla yuklenırsenız geri teper. inat eder. olan size olur vallahi... :19:

:19::19: saçmalık , onlar zırnık koklatmamış sizde aynen davranın derim :20::20:

Sizin ev ayirma teklifinizi ne kv ne esiniz kabul eder ki kabul edilmeyecek bir teklif oldugunun siz de farkindasinizdir. Bu durumda yardim etme demek istemis oluyorsunuz. Bunu da esiniz sanmam ki kabul etsin. Madem ev alinmasini uygun buluyorsunuz, ev alin ailece orada yasasinlar, boylece bosa kira odememis kendinize gayrimenkul edinmis olursunuz, esinize de dersiniz ki fazlasini yardim etme zaten sayemizdr kiradan kurtuldular gerisini de kendileri halletsin. Bu teklif daha mantikli olur en azindan.

Son düzenleme:
Ben tavrimi aksam net bir sekilde koydum...
Esim aksam ararim dedigi halde aramadi ufak tefek yardimlarin disina cikmicaz merak etme dedi.
Ev konusundan da vazgectim zaten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kim olsa sinir olur
böyle bir önerinin gelmiş olması bile rahatsız edici

Back
X