haha aynenn bende de bir rahatlık bir rahatlıkay ben de öyleyim havalardan mıdır nedir hiç ders çalışasım yok kendimi çoktan mezun olmuş gibi hissediyorum bi rahatlık bi rahatlık ki sorma.
Hanımlar herkese hayırlı aksamlar. Finallerim başladı ve Allah izin verirse son finallerim. Bir arkadaşımla tartistim çok aklıma takıldı şimdi ders calisamiyorum bunu bahane de ediyor olabilirim. Ama sorun her ne ise ders calisamiyorum. Bana biraz şevk vericek söyler soyleyebilir misiniz??
Ama size gaza getirecek bir şey söyleyeyimay ben de öyleyim havalardan mıdır nedir hiç ders çalışasım yok kendimi çoktan mezun olmuş gibi hissediyorum bi rahatlık bi rahatlık ki sorma.
Ama size gaza getirecek bir şey söyleyeyim
eğer ileride yüksek yapmak istiyorsanız not ortalaması önemli o yüzden ne kadar yüksek not o kadar iyidir
birkaç arkadaşım not ortalaması iyi değil diye yüksek lisans yapmak istiyor ama yapamıyor aklınızda bulunsun dedim
Aynı valla aynı. Şimdi sınavdan geldim hadi bakalım yarınki sınava çalış.. zor..ay ben de öyleyim havalardan mıdır nedir hiç ders çalışasım yok kendimi çoktan mezun olmuş gibi hissediyorum bi rahatlık bi rahatlık ki sorma.
Bence buraya gelen yorumları okumayıda hemen bırak , güzelce derslerine çalış . Çünkü buraya yazarak bile boş vakit harcıyorsun . Fark etmediğimizi sanma
Zaten en çok istediğim seylerden biri bu saat tam 16.00da derse başlıyorum bugünkü sınavım da iyiydi çok şükürAh canım benm belkı uc yıl snra o arkadasının yuzunu bıke hatrlamycaksın ama sınavlarını veremezsen herseyden braz daha fazla mahrum kalacaksın hayata atılman gec olacak ve aılenı dusun onlara gurur dlu bı mezunıyet yasat
Zaten en çok istediğim seylerden biri bu saat tam 16.00da derse başlıyorum bugünkü sınavım da iyiydi çok şükürAyy burası da ailem gibi ya sınavlar iyi sınavlara calisamiyorum diyorum burdaki baldan tatlı hatunlar da kendi kızı kendi kardesiymisim gibi akıl veriyor iyiki üye olmuşum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?