Biraz gaza ihtiyacım var

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Hanımlar herkese hayırlı aksamlar. Finallerim başladı ve Allah izin verirse son finallerim. Bir arkadaşımla tartistim çok aklıma takıldı şimdi ders calisamiyorum bunu bahane de ediyor olabilirim. Ama sorun her ne ise ders calisamiyorum. Bana biraz şevk vericek söyler soyleyebilir misiniz??

Finallerin su asamada cok daha onemli.. Arkadasinla yasadigin tartisma cozulemeyecek veya tatliya baglamanayacak turden degildir. O yuzden bu kucuk kivilcimi unut ve calismaya devam et lutfen ;)

Seneye de uğraşırsın başına bela olur millet bavulu alıp gider sen el sallarsın arkalarından yada saçma bişeyi takmaz bikaçgün dişini sıkarsın kurtulursun seçim senin

Sizi yerim yaaaa yapıcam basaricam inşallah ara verdigimde de bdv okumaya devam :KK8:

hayatında oyle ınsanlar olacakkı en onemlı zamanlarında senı uzecek kıracak peki sen hep boyle bahane mı bulcan gorevını yapmamak için eğer daha çok sıkıntıya gırıp mezun olmamak ıstıyorsan boşver tak kafana herşeyı amannn zaten arkdaşın senı kurtarır...

ay ben de öyleyim havalardan mıdır nedir hiç ders çalışasım yok kendimi çoktan mezun olmuş gibi hissediyorum bi rahatlık bi rahatlık ki sorma.

Hanımlar herkese hayırlı aksamlar. Finallerim başladı ve Allah izin verirse son finallerim. Bir arkadaşımla tartistim çok aklıma takıldı şimdi ders calisamiyorum bunu bahane de ediyor olabilirim. Ama sorun her ne ise ders calisamiyorum. Bana biraz şevk vericek söyler soyleyebilir misiniz??

ay ben de öyleyim havalardan mıdır nedir hiç ders çalışasım yok kendimi çoktan mezun olmuş gibi hissediyorum bi rahatlık bi rahatlık ki sorma.
Ama size gaza getirecek bir şey söyleyeyim
eğer ileride yüksek yapmak istiyorsanız not ortalaması önemli o yüzden ne kadar yüksek not o kadar iyidir
birkaç arkadaşım not ortalaması iyi değil diye yüksek lisans yapmak istiyor ama yapamıyor aklınızda bulunsun dedim

Ama size gaza getirecek bir şey söyleyeyim
eğer ileride yüksek yapmak istiyorsanız not ortalaması önemli o yüzden ne kadar yüksek not o kadar iyidir
birkaç arkadaşım not ortalaması iyi değil diye yüksek lisans yapmak istiyor ama yapamıyor aklınızda bulunsun dedim

ben yapıcam şu an iyi not ortalamam.ama finallerden sonra çakılmazsa tabi :KK45:

Aynı valla aynı. Şimdi sınavdan geldim hadi bakalım yarınki sınava çalış.. zor..

Bence buraya gelen yorumları okumayıda hemen bırak , güzelce derslerine çalış . Çünkü buraya yazarak bile boş vakit harcıyorsun . Fark etmediğimizi sanma:KK66:

Ah canım benm belkı uc yıl snra o arkadasının yuzunu bıke hatrlamycaksın ama sınavlarını veremezsen herseyden braz daha fazla mahrum kalacaksın hayata atılman gec olacak ve aılenı dusun onlara gurur dlu bı mezunıyet yasat :cool:

Ah canım benm belkı uc yıl snra o arkadasının yuzunu bıke hatrlamycaksın ama sınavlarını veremezsen herseyden braz daha fazla mahrum kalacaksın hayata atılman gec olacak ve aılenı dusun onlara gurur dlu bı mezunıyet yasat :cool:
Zaten en çok istediğim seylerden biri bu saat tam 16.00da derse başlıyorum bugünkü sınavım da iyiydi çok şükür :rapci: Ayy burası da ailem gibi ya sınavlar iyi sınavlara calisamiyorum diyorum burdaki baldan tatlı hatunlar da kendi kızı kendi kardesiymisim gibi akıl veriyor iyiki üye olmuşum yaEn Büyük KK

Zaten en çok istediğim seylerden biri bu saat tam 16.00da derse başlıyorum bugünkü sınavım da iyiydi çok şükür :rapci: Ayy burası da ailem gibi ya sınavlar iyi sınavlara calisamiyorum diyorum burdaki baldan tatlı hatunlar da kendi kızı kendi kardesiymisim gibi akıl veriyor iyiki üye olmuşum yaEn Büyük KK

Byle dusunmene sevndım :) bende oyle hıssedyrum burası hakkında hatta suradakı hatunlarla aynı mahallede olsk da reelde de grussek dıye hayal ederım ara ara :eğlence:
Hadı bakalım 15 dk snra grmeyelım senı buralarda :super:

Ben de final haftasına girdim, hatta yarın ilk sınavla başlıyoruz bakalım, son dönem son finaller :) Son olduğu için çok mutluyum. Sabah erkenden duşumu falan aldım sonra da yurdun yemyeşil bahçesinde arkadaşımla beraber çalıştık biraz :) Kalanı da akşam çalışırım. Benim de hiç çalışasım yok ama mecburuz. Final notları açıklandıktan sonra beni kimse burada bir dk bile tutamaz. Yurttan da oda arkadaşlarıma kadar bıktım valla. Benim bi arkadaş çevrem var, bu odaya da sadece bir dönemliğine geldim. Çok abartılı bi sıkıntı yok ama bunalıyorum ben bu kızlardan ve yakın arkadaşlık ilişkisi kuramayacak kadar sıkıldım şimdilik buradaki insanlardan. Bazen gözüme deli gibi, manyak gibi geliyor oda arkadaşlarım. Bazen tahammülüm çok azalıyor ama şurdaki az zamanımı da zehir etmeyeceğim. Deli deyip geçiyorum. Aralarına sonradan katıldığım için sanırım ne onlar beni içselleştirdiler ne de ben onları. Hiç umurumda da değil açıkçası herkes evine işte bu ayın sonunda. Üzüldüğümüze ya da canımızı sıktığımıza değmez. Çok sinir olduğum tipler çıkarsa üç kuruşluk bile değil bunlar deyip geçiyorum, hepsi bu.

Back
X