Biraz hassas bir konu

Bütün bunların sadece 1 tanesi bile yeterli bakmamak için. Kızınızla taşınmanızı şiddetle öneriyorum.

Adam hasta onları bilincli yada size yada kızınıza söylemiyor.....durduk yere trafikde millet ne küfürler ediyor yazarsam çok sevdiğim ve çekindiğim Mune Hanım beni banlar Daha dün öyle garip birşey duydum ki hala googlede anlamını arıyorum bulamadım....You tube videoları arada öyle.....Yani hasta insana birşey diyemem kendi kizim olsa alır karşıma anlatırım 5 yaşında değil artık algısı ..... küfür duyuyor kulakları ise sorun bunu hayatı boyunca dışarıdaki insanlardan duyma olasılığı var zaten bu doğrumu değil ama nerde yaşıyoruz fanusta değil ....Olmasa keşke....o nedenle hasta adamın dediği masum elinde değilki nasıl yuruyemeyen bir insan tuvalete gidemiyorsa onun gibi doğal beynin bir kismi etkilendiyse hep böyle değildi dimi .benim fikrim bu ....Bu arada evet kizinizi alıp başka bir eve geçebilirsiniz tabiki ama orada da müzik sesi çok diye mütemadiyen küfreden bir komşu olabilir ....sevmediğimiz istemediğimiz herşeye sırtımızı dönüp gidemiyoruz hayat içinde bu şekilde yaşıyoruz tabiki hasta bakımı onun psikolojisi zor kızınız bundan etkilenebilir ona lafım yok ....hastayada zor sizlerede zor şifa diliyorum .

Babanızın bilinçli söylemediğini bilmiyor mu abiniz, neden bu kadar tepki veriyor.
Abinizden de yardım isteyin, gelsin görsün durumunu öyle ayda yılda bir gelip küfür etti diye kızıp gitmek olmaz. Demek ki babasının hastalığına çok hakim değil.

Kızınız reşit bu durumu anlayabilecek bir yaşta, ama yinede bu duruma katlanmak zorunda değil. Yakınlarda bir ev tutabilirsiniz, hergün annenize gider yardım edersiniz ama kızınız daha rahat olur en azından. Annenizede çok üzüldüm çok zor

İnme sonucu çoğu kişide küfür etme huyu çıkıyormuş. Dikkate almamaya çalışmalısınız. Ama siz olgun anlayışlı bir birey olarak bunu yapabilirsiniz belki ama kızınız 15 yaşında alınabilir, üzülebilir, kızabilir. Etkilenir ister istemez diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Aslında öyle değil. Torunların büyük küçük olmasıyla alakalı değil yani. Kız evlat, erkek evlat ile alakalı. Kendi annemden ve ona benzer tüm annelerden biliyorum. Annem de hane içindeki tüm konuları kızlarının önünde aman psikolojisi bozulur aman duymasın üzülürler diye asla düşünmez, uluorta konuşurdu. Ama abimin duymasına asla gönlü el vermezdi. Bazı olaylar abimden saklanırdı. Üzülmesin, sinirlenmesin, gönül koymasın. Aynı düşünce ve tavır torunlara da sirayet etti. Nabza göre şerbet bi nevi. Bir dolu örnek sayabilirim. O sebeple anladım bu konuyu. Annenin tavrını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…