Biraz hissini belli etsin istemistim :(

gamzeliyarimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
16
1
1
İçel Mersin
Hoslandiğım cocukla mesajlasiyoruz. Gecenlerde eski sevgilim mesaj gonddrmisti hani oluyo ya bunu uc kisiye gonder bilmem ne mesajlari ondan gondermisti. Bende bu mesaji hoslandigim cocuga gonderdim. Yanlislkla gondermisim kusura bakma eski sevgilim gondermisti de arkadasima gonderecektim dedim. Sen hâlâ eski sevgilinle mi gorusuyon falan dedi. Kızdı mesaj atmiyor artık. Ama benim istedigim biraz kıskansndı. Ama boyle olacagini tahmin etmemistim. Onu geri kazanmak icin ne yapmam gerek lutfen yardim edin

valla oldukça çocukca bir hareket olmuş, yaş kaç

Yaş 14-15 mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaşınız kaç ? ne kadar çocukça davranmışsınız , artık öyle mesajlar hala var mı ve hala gönderiliyor mu , bu itici gelmiş olabilir bir de gerçekten gaf yapmışsınız hem eski erkek arkadaşım göndermiş diyerek hem de yanlışlıkla sana gönderdim diyerek , kısacası çok ucuz numaralara kaçmışsınız , bir iticilik oldu belli ki, düzelir mi bilmem ama ben de tepkimi koyardım kesinlikle

Çok çocukça. Hadi o gönderdi diyelim kıskansın diye gönderip sonra da eski sevgilim göndermiş demek nedir yahu. Ne güzel konuşuyormuşsunuz ne gereği var ki kıskanınca ne olacak. Şimdide aramıyormuş yapacak bir şeyiniz yok maalesef. Bence bu gönül işlerini bırakın derslerinize bakın üniversite sınavına filan girmeyeceksiniz galiba.

tamam işte sevgilinde kıskanmış ve aramıyor
:26::26::26:
sorun ne ki
aklında nasıl birşey vardı bunu yaparken

ahh gençlik ahhh

yapılcak tek şey var
aslında görüşmüyoruz sadece seni biraz kıskandırmak için özellikle yapmıştım
biliyorum çocukca oldu
ama biz kızlar arada böyle kıskanıldığını ve sevildiğini hissetmek istiyor
filan de

Yas ne kdr fark ettryr biseyleri..canm birncsi eski erkek arkdsnın sana msj atmsı hos degl ikincsi byle kıskandrmya ihtyc duyman neden ?

Bir dizi yanlislik ve sonuç hüsran empati yap sen nasil bi tepki verirdin bi düşün bakalim :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok tesekkurler bu dediginizi diyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…