- Konu Sahibi gamzeliyarimm
-
Hoslandiğım cocukla mesajlasiyoruz. Gecenlerde eski sevgilim mesaj gonddrmisti hani oluyo ya bunu uc kisiye gonder bilmem ne mesajlari ondan gondermisti. Bende bu mesaji hoslandigim cocuga gonderdim. Yanlislkla gondermisim kusura bakma eski sevgilim gondermisti de arkadasima gonderecektim dedim. Sen hâlâ eski sevgilinle mi gorusuyon falan dedi. Kızdı mesaj atmiyor artık. Ama benim istedigim biraz kıskansndı. Ama boyle olacagini tahmin etmemistim. Onu geri kazanmak icin ne yapmam gerek lutfen yardim edin
Hoslandiğım cocukla mesajlasiyoruz. Gecenlerde eski sevgilim mesaj gonddrmisti hani oluyo ya bunu uc kisiye gonder bilmem ne mesajlari ondan gondermisti. Bende bu mesaji hoslandigim cocuga gonderdim. Yanlislkla gondermisim kusura bakma eski sevgilim gondermisti de arkadasima gonderecektim dedim. Sen hâlâ eski sevgilinle mi gorusuyon falan dedi. Kızdı mesaj atmiyor artık. Ama benim istedigim biraz kıskansndı. Ama boyle olacagini tahmin etmemistim. Onu geri kazanmak icin ne yapmam gerek lutfen yardim edin
valla oldukça çocukca bir hareket olmuş, yaş kaç
17 de bu kadar asagilamasaniz olmaz mi.Yaş 14-15 mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
17 de bu kadar asagilamasaniz olmaz mi.
bence kıskanmış ama gereksiz bişey yapmışsınız güzel bir açıklama yapın kendisine
tamam işte sevgilinde kıskanmış ve aramıyor
:26::26::26:
sorun ne ki
aklında nasıl birşey vardı bunu yaparken
ahh gençlik ahhh
yapılcak tek şey var
aslında görüşmüyoruz sadece seni biraz kıskandırmak için özellikle yapmıştım
biliyorum çocukca oldu
ama biz kızlar arada böyle kıskanıldığını ve sevildiğini hissetmek istiyor
filan de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?