biraz içimi dökmek

opilos

BELKİ BİRGÜN OLURCU HAYALLER VAZGEÇTİM HEPİNİZDEN.
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
229
174
18
39
hep birşeyleri kurtarmaya çalıştıkça aslındane kadarda içinden çıkılmaz bir hal almış herşey. artık o oynadığım umursamazlık oyunuda bir işe yaramaz oldu. umursamamak demek ;çok umursamak ve umursanmayışı bastırmakmış oysa.offf bildiğin kendimden gitmek istiyorum ya da kendime gelmek. düşünüyorum aylardır;bu mutsuzluk bu umutsuzluk sendromları bir depresyon belirtisi diye. hayır değil işte değilmiş ben gene ustaca kendimi kandırmışım.tek başıma koskoca bir 4 yılı yuva diye yaşamışım ben. içimde affedemediğim bir adam varmış meğer. bu işin en adi tarafı ne biliyor musun senden çocuk istemek? bu fazla adice... her kavganın ardında bebek falan yapmayalım biz diye belden aşağı vuran bir adama karşı daha kaç doktor randevusu erteliycem ki. bu hayat ne kadar daha böyle gidecek. artık yatağa bile birlikte girmeyip leyleklerden medet ummaya başlanan bir hayat.ne komik ya. bumu benim seçtiğim... aslında sorun bebek değil biliyor musun?
. sorun beni düşman görmeye başlamış olman belkide hiçbir kimseyim. bunu nasıl anlarım senin için ne kadar önemliyim nasıl anlarım. geçen bir film izledim ''delibal '' diye. sevgilisine dövme yaptırdıkları bir sahne vardı. çocuk kızın canı yanıyor diye dayanamadı ya o sahnede. ben burda toz bulutu oldum biliyor musun? finalini söylemiycem bile..püffff..... sen benim canım yandı diye ne zaman korkmuştun ben hiç hatırlamıyorum.beni ne zaman düşündün yada merak ettin? sen beni sevdin mi ya da artık aşk zamanında kızgınlıkla söyledim dediğin gibi bitti mi? peki ya ben asıl soru neden senden çocuk istiyorum? aklıma hiç iyi bir zamanı gelmeyen bu adamdan neden istiyorum. sana yaptığım bir bencillik mi bu?inan düşünüyorum.... düşünüyorum... aklıma gelenler o alışveriş merkezinde suratıma fırlattığın para, arkanı dönüp gidişlerin, annenin babanın yaptıkları, bana en derine söylediklerin var ya unutmamışım ben hiç unutmamışım seni hiç affetmemişim.bir insan neden kırdıkça kırmak ister ki? bunu kime yapar?ben herşeyi bırakıp gitmek istiyorum.... ama bunu isterken bile aklımda aynı soru beni ne kadar önemsiyor?ben aslında şuursuzca bunu görmek istiyorum.

bilmiyorum ki boşanmak bunu ilk kez ciddi ciddi düşündüm sonrasındaki hayatın projesini bile çizdim. hep bir şans vermek geldi içimden şeytana uyarcasına ama olmuyor galiba.ağır geliyor yoruldum ben artık yalanı yaşamaktan.

Çok üzücü... Yalan bir hayatı zorla sürdürmekten ve o hayata bir çocuk dahil etmektense sanırım gerçek bir hayata başlamak ihtiyacınız olan.

evet bencede doğrusu bu şuan hayal kırıklıklarım var. kolay değil benim içim umutlarım vardı ve hepsi bir gecede bitti gitti. biraz daha zamana ihtiyacım var sonrasında bir çözüm bulucam elbet.

Kızgınlık ve sinir harbiyle kendi canınız acıdığında, karşınızdakinin de acımasını istediğiniz zamanlar vardır, şahsen benim öyle bir yapım var.
Eşinizi savunmak istemem ama, yukarıdaki açıkladığım gibi sizi incitmek için belki de en hassas noktanızdan vuruyor olabilir çok yanlış ve dediğiniz belaltı olsa da...
Şuan üzgün ve kırgınsınız anladığım kadarıyla.
Sakin bir zamanda gerçekten düşünün, hiç mi güzel anlarınız yok?
Şefkatle yaklaşılan, aşktan ve tutkudan öte yan yana olmanın size kuvvet verdiği, hayat arkadaşı olmanın en sağlam dostluk gibi hissettirdiği, beraber olduğunuz için şanslı hissettiğiniz anlar...
Eğer bulamıyorsanız böyle anılar, o zaman boşanmayı düşünün derim.

evet bencede doğrusu bu şuan hayal kırıklıklarım var. kolay değil benim içim umutlarım vardı ve hepsi bir gecede bitti gitti. biraz daha zamana ihtiyacım var sonrasında bir çözüm bulucam elbet.
Acele ile karar vermeniz gerekmiyor ki zaten. Tam tersi ben evlilikleri kurtarmak için savaş verilmesi taraftarıyım ama bu savaş için kendinizden ödün verecek duruma gelirseniz sorun esas o zaman başlıyor. Kendinizi çok güzel ifade ediyorsunuz gördüğüm kadarı ile... Yüzyüze konuşmak çözüm değilse hislerinizi bir mektup şeklinde toparlayıp eşinize verseniz? Bazen konuşurken istediklerimizi söyleyemiyoruz çeşitli sebeplerden ama yazdığımızda öyle olmuyor...

Kızgınlık ve sinir harbiyle kendi canınız acıdığında, karşınızdakinin de acımasını istediğiniz zamanlar vardır, şahsen benim öyle bir yapım var.
Eşinizi savunmak istemem ama, yukarıdaki açıkladığım gibi sizi incitmek için belki de en hassas noktanızdan vuruyor olabilir çok yanlış ve dediğiniz belaltı olsa da...
Şuan üzgün ve kırgınsınız anladığım kadarıyla.
Sakin bir zamanda gerçekten düşünün, hiç mi güzel anlarınız yok?
Şefkatle yaklaşılan, aşktan ve tutkudan öte yan yana olmanın size kuvvet verdiği, hayat arkadaşı olmanın en sağlam dostluk gibi hissettirdiği, beraber olduğunuz için şanslı hissettiğiniz anlar...
Eğer bulamıyorsanız böyle anılar, o zaman boşanmayı düşünün derim.
inanır mısın bunu aylardır düşünüyorum her sabah yeni bir gün yeni bir fırsat şimdi diyorum evet dün olmadı ama bugün kendini affettiricek öyle hazırım ki affetmeye. yok hiç bir hamle yok. ve hep kendime söylediğim yorgun üzgün kırgın öyle demek istememiştir vs... iyide neden bunu ben hep kendime söylüyorum o neden söylemiyor. çünkü o bunları hissetmiyor bunlar benim hissetmek istediklerim.bilmiyorum çok kırgınım biraz zaman sonra karar vericem düşünüp tartıp.

Acele ile karar vermeniz gerekmiyor ki zaten. Tam tersi ben evlilikleri kurtarmak için savaş verilmesi taraftarıyım ama bu savaş için kendinizden ödün verecek duruma gelirseniz sorun esas o zaman başlıyor. Kendinizi çok güzel ifade ediyorsunuz gördüğüm kadarı ile... Yüzyüze konuşmak çözüm değilse hislerinizi bir mektup şeklinde toparlayıp eşinize verseniz? Bazen konuşurken istediklerimizi söyleyemiyoruz çeşitli sebeplerden ama yazdığımızda öyle olmuyor...
ona yazmam çünkü bunla ilgilide kötü bir anım var. bir keresinde gömleğinin ceketinin cebine notlar koymuştum. tek cümlelik. sonrasında çöp kutusunun içinde yazdığım notu görünce bir daha yazmadım ona.

ona yazmam çünkü bunla ilgilide kötü bir anım var. bir keresinde gömleğinin ceketinin cebine notlar koymuştum. tek cümlelik. sonrasında çöp kutusunun içinde yazdığım notu görünce bir daha yazmadım ona.
Anlıyorum. Tamamen duyarsız bir adam, hislere değer vermiyor...

inanır mısın bunu aylardır düşünüyorum her sabah yeni bir gün yeni bir fırsat şimdi diyorum evet dün olmadı ama bugün kendini affettiricek öyle hazırım ki affetmeye. yok hiç bir hamle yok. ve hep kendime söylediğim yorgun üzgün kırgın öyle demek istememiştir vs... iyide neden bunu ben hep kendime söylüyorum o neden söylemiyor. çünkü o bunları hissetmiyor bunlar benim hissetmek istediklerim.bilmiyorum çok kırgınım biraz zaman sonra karar vericem düşünüp tartıp.
Her ne kadar genellemelerden hoşlanmasam da, bir gerçek var ki; erkeklerle aynı düşünme ağına sahip olmamamız!
Onlar söylüyor ve bitiyor.
Ne ertesi güne sizin söylediğiniz cümleleri taşıyorlar ne de kendi yaralayıcı anlatılarını.
Ama biz kadınlar çoğu zaman içimize attığımızdan, kafamızda bunu büyütüp, kendilerinin anlamalarını beklediğimizden hiç o bahsettiğiniz 'bugün farklı olacak, kendini affettirecek' gününe ulaşamıyoruz.
Dediğiniz gibi ölçüp tartın ve açıkça zamanı geldiğinde içinizi dökerek konuşun.

Her ne kadar genellemelerden hoşlanmasam da, bir gerçek var ki; erkeklerle aynı düşünme ağına sahip olmamamız!
Onlar söylüyor ve bitiyor.
Ne ertesi güne sizin söylediğiniz cümleleri taşıyorlar ne de kendi yaralayıcı anlatılarını.
Ama biz kadınlar çoğu zaman içimize attığımızdan, kafamızda bunu büyütüp, kendilerinin anlamalarını beklediğimizden hiç o bahsettiğiniz 'bugün farklı olacak, kendini affettirecek' gününe ulaşamıyoruz.
Dediğiniz gibi ölçüp tartın ve açıkça zamanı geldiğinde içinizi dökerek konuşun.
dinlemiyor ki beni. dinlese bunları ona söylerdim. ben lafa girdiğimde hemen onun için düşündüklerimi o bana söylüyor sen şusun sen busun diye ama hayır o sensin diyemiyorum bile ve inan öyle yoruluyorum ki onunla konuşurken karşılık vermek bile istemiyorum.

geçenlerde arkadaşları gelmişti maç izlemek için. takımına karşı çok hassas bende şaka yapmaya dalga geçmeye falan başladım bana bir bağırdı ben şok tabi. sonrasında arkadaşının eşi dalgaya aldı bu gülerek cevap veriyor ya noluyor dedim ya o mu önemliydi ben mi? ya artık herşey sanırım batmaya başladı.

onunla konuştum ilk kez belkide beni gerçekten dinlediğini gördüm. ona herşeyi anlattım ve kendimi bana ne kadar değersiz hissettirdiğinden tut herşeyi uzun bir süre bunun üstünde düşündüğümü falan. dinledi ama bir cevap yok tabi.sonra arabadan inmek istediğimi söyledim o hiç itiraz etmeden durdu bende indim ben gene şoklardayım tabi ne kadarda benden kurtulmak istiyormuş gibi şeyler dolanırken aklımda burnumdan da kıl aldırmıycam ya bindim bir taksiye gittim anneme. en yakın arkadaşımızı aramış o da beni arıyor çok kötü gel diye. gelmiyceğimi söyledim. ama ondan hala bir ses yok annemede daha birşey söylemedim. bugünde kardeşi aradı. ya ben anlamıyorum ya bu kadar kötüsün madem sen neden aramıyorsun neden gelmiyorsun. millete aratıyorsun ki. ne boşanıyorum dedim ne bitti dedim. sadece bir ses çıkmayınca burda inicem dedim sanki dolmuşcuya musait bir yerde der gibi. o da indirdi ve gitti. ay allahım ya her hareketini hazmedemiyorum bu adamın. beni nasıl bıraktı gitti. ya çıldırıcam ya... ne yapıyor aklından ne geçiyor hiç bir fikrim yok.

onunla konuştum ilk kez belkide beni gerçekten dinlediğini gördüm. ona herşeyi anlattım ve kendimi bana ne kadar değersiz hissettirdiğinden tut herşeyi uzun bir süre bunun üstünde düşündüğümü falan. dinledi ama bir cevap yok tabi.sonra arabadan inmek istediğimi söyledim o hiç itiraz etmeden durdu bende indim ben gene şoklardayım tabi ne kadarda benden kurtulmak istiyormuş gibi şeyler dolanırken aklımda burnumdan da kıl aldırmıycam ya bindim bir taksiye gittim anneme. en yakın arkadaşımızı aramış o da beni arıyor çok kötü gel diye. gelmiyceğimi söyledim. ama ondan hala bir ses yok annemede daha birşey söylemedim. bugünde kardeşi aradı. ya ben anlamıyorum ya bu kadar kötüsün madem sen neden aramıyorsun neden gelmiyorsun. millete aratıyorsun ki. ne boşanıyorum dedim ne bitti dedim. sadece bir ses çıkmayınca burda inicem dedim sanki dolmuşcuya musait bir yerde der gibi. o da indirdi ve gitti. ay allahım ya her hareketini hazmedemiyorum bu adamın. beni nasıl bıraktı gitti. ya çıldırıcam ya... ne yapıyor aklından ne geçiyor hiç bir fikrim yok.

Çok ilginç gerçekten. Nasıl bi cevap vermeden indirdi. Akşam değildi umarım? Gündüz vaktiyse gene kafasını toplayıp kendi aramalıydı konuşmak için. Hadi boşanıcam desen neyse ama onu da dememişsin. Ve hiç demiyor mu nereye gidiyor diye, sen evlisin ve evin var sonuçta. Şuan annendesin galiba. Bence hiç alttan alma gurur ya da ego bunun adı. Burnu sürtsün kendi arasın, hatta o aradığında da açma cevap süren doldu de.. Gerçekten seviyorsa uğraşır seni kazanmak için..

yok aramıyor ben anlamıyorum .işe gitmiycem yarın giycek kıyafetim yok çünkü. sabah eve ugrayıp bir kaç parça birşey alıyım istiyorum. öyle zor tutuyorum ki kendimi anlatamam.mesaj yazıp yazıp siliyorum göndermek istemiyor bir tarafım bir tarafımda saydırmamak için zor tutuyor.

Bence bişey yazma suskunluğunu koru derim. Ya resmen ayrısınız şuanda. Araması lazım eve neden gelmedin vs. diye. Nasıl umursamaz yoksa işine mi geldi gitmeniz bilemedim. Bence arama sorma eşyalarını da al. Akşam eve geldiğinde anlasın işin ciddiyetini.

Sonuç ne olacak merak ettim. Arayacak mi bakalım.. sevgisiz bi adam sanki.. ayrılınca yapabilirim diyorsan ayril..:KK64:

Back
X