- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
ahajahahaha kadinin yasadigi iliski yuzunden “basit” olarak gorulmesini garipsemek mi norvecli yapti simdi insanlari? gercekten nasil hayatlariniz var ya. turkiyenin neresindesiniz cidden merak ettim veya nasil kendinizi bu kadar disari kapali sekilde yetistirdiniz? turkiyede dogdunuz veya cevreniz geri kafali diye oyle kalmaniz gerekmiyordu.Yorumları okurken böyle herkes bi Norveç'te İsveç'te büyümüş, bir ben Türkiyeliyim. Sjw dersleri havada uçuşuyor maşallah.
Konuya gelince, bazı insanlar düşe kalka, burnu sürte sürte büyür. Ne yapsan ne söylesen kar etmez. Arkadaşlığını yapmış bir kere uyarmışsın. Bundan sonrası kendisine kalmış. Yine yapsın yine üzülsün gerekirse, üçüncüde öğrenir. Üç olmazsa dörtte öğrenir. Bizim de hayaller şanzelize idi ama gerçekler kafamıza vura vura eğitti valla. :)
Hoslandigi cocuk flortoz diye mi kiz basit oldu simdi?
ahajahahaha kadinin yasadigi iliski yuzunden “basit” olarak gorulmesini garipsemek mi norvecli yapti simdi insanlari? gercekten nasil hayatlariniz var ya. turkiyenin neresindesiniz cidden merak ettim veya nasil kendinizi bu kadar disari kapali sekilde yetistirdiniz? turkiyede dogdunuz veya cevreniz geri kafali diye oyle kalmaniz gerekmiyordu.
konu sahibi ayrica arkadasinizin size bir sey anlatmasi sizin agziniza geleni soyleyebileceginiz anlamina gelmiyor. dinlemek istemiyorsaniz baska seyler konusalim diyebilirsiniz. hem insanlarin tum hayatlarina hakim olmak istemek hem de hakarete varan sekilde konusmak bana cok da iyi niyetli gelmedi. isterlerse acik iliski yasarlar iki yetiskin insanlar cunku.
bir konuyu konusmak veya dinlemek istemiyorsaniz yetiskin olarak bunu belli edebilirsiniz. hem bu konuyu konusup hem de yakinmak iyi niyetli degil. ayrica onlar yetiskin insanlar istediklerini yasayabilirler dedigim gibi. asil sizin bu sekilde konusmaniz yanlis. umarim arkadasiniz bir daha iliskisini sizinle paylasmaz ve bu lafiniza karsilik da sizinle konusmaya devam etmez.kimsenin tüm hayatına hakim olmak istemiyorum bunu nereden çıkardınız anlayamadım?
istediğini yaşayabilir tabiki ama ne mal olduğu belli bir adamı iyi biri diye bize şirin göstermeye çalışması doğru gelmedi. yoksa banane tabiki.
bir konuyu konusmak veya dinlemek istemiyorsaniz yetiskin olarak bunu belli edebilirsiniz. hem bu konuyu konusup hem de yakinmak iyi niyetli degil. ayrica onlar yetiskin insanlar istediklerini yasayabilirler dedigim gibi. asil sizin bu sekilde konusmaniz yanlis. umarim arkadasiniz bir daha iliskisini sizinle paylasmaz ve bu lafiniza karsilik da sizinle konusmaya devam etmez.
Bir an önce Türkiye’den çıkın isterseniz. Yanlış bir ülkedesiniz. Arabistan’dan gelmiş olabilirsiniz. Araştırmak şart ataları.Yorumları okurken böyle herkes bi Norveç'te İsveç'te büyümüş, bir ben Türkiyeliyim. Sjw dersleri havada uçuşuyor maşallah.
Konuya gelince, bazı insanlar düşe kalka, burnu sürte sürte büyür. Ne yapsan ne söylesen kar etmez. Arkadaşlığını yapmış bir kere uyarmışsın. Bundan sonrası kendisine kalmış. Yine yapsın yine üzülsün gerekirse, üçüncüde öğrenir. Üç olmazsa dörtte öğrenir. Bizim de hayaller şanzelize idi ama gerçekler kafamıza vura vura eğitti valla. :)
Belki arkadasiniz da sadece sevismek istiyordur? Olamaz mi?Hayır niyetinin sadece cinsellik olduğu ona hiç yazmayan bir erkeğe defalarca yazması basit kız yapar bence.
ama söylememem gerekirdi tabi bu ifadeyle.
ben dedikodu yaptığımı düşünmüyorum kk ya yardım için yazan herkes dedikoducu o zaman size göre.Belki arkadasiniz da sadece sevismek istiyordur? Olamaz mi?
Asil basitlik bu isin dedikodusunu yapmak bence. Benim gozumde siz daha basitsiniz acikcasi.
Size ne ki ? Basit kız olarak görüceğini falan nerden çıkarıyorsunuz. İnsanların hayatına karışmayın.arkadaşlar arkadaş ortamında samimi olduğum arkadaşımla bazı konularda taban tabana zıttız. olayı anlatıyorum. arkadaşım biriyle flörtleşiyordu başta bana da iyi biri gelmişti. lakin çocuk bir gece cinsellik yaşamak istediğini ima etmiş hatta direk söylemiş. arkadaşım da geçiştirmiş. bu arada çocuk aynı anda bir kaç kızla da flörtleşiyor. bir de bunu gördük. arkadaşıma da tabiki uzak durmasını tavsiye ettik. tamam dedi kararlar aldı. sonra aradan çok geçmedi çocuğa yine yazmaya başladı. bu arada herşeyini en ince detayına varana kadar anlatıyor bize. niye yazdığına dair saçma sebepler sunarak anlatmaya ve çocuğun bir gün kendisini seveceğine ve iyi biri olduğuna inandırmaya çalıştı bizi. ben de sinirlendim ve tepki gösterdim. çocuğun ne olduğunun ortada olduğunu bu şekilde arkadaşımı basit kız olarak göreceğini söyledim. arkadaşım da bozuldu. daha önce de benzer bir olay yaşamış ve çok üzülmüştü. beni ilgilendirmez ne yaşamak istiyorsa yaşayabilir ama herşeyi anlattığı için illaki yorum yapıyorum. siz olsanız ne yapardınız bu durumda ? anlatmaya devam edecek çünkü/
haklısınızSize ne ki ? Basit kız olarak görüceğini falan nerden çıkarıyorsunuz. İnsanların hayatına karışmayın.
Yazdığınızdan hiçbir şey anlamadım.Bir an önce Türkiye’den çıkın isterseniz. Yanlış bir ülkedesiniz. Arabistan’dan gelmiş olabilirsiniz. Araştırmak şart ataları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?