- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
canım bagırsakta 3,5 cm buyukiugunde gordu doktorlar ordn simdi bi ornek aldılar ibcelenmesi icin iste iyi huylumu kotu huylumu bakıcaklar sonucu anca sanırsam pazartesi fln alcaz sonrasında iste ameliyat fln konusulcak tam bilmiyoruz nasıl olcak
kp benim bağırsak kanseriydi
evreleme bakılması için patalojiye gidilmiştir
ALLAHIN İZN. önemli bişey çıkacağını sanmıyorum inş.
kalın bağırsak mı ince bağırsak mı
Cok gecmis olsun, umarım güzel haberlerinizi burdan aliriz.
kalın bagırsak cnm
Can'ım hastalık tabi ki dert ama şöyle söyleyim köyü huylu bile çıksa bağırsak en kolay tedavisi olan kanser türü diye biliyorum. Bi kısmını alıyorlar bağırsağın. Allah kolaylık ve sağlık versin yavrularının melek hatrına rabbim yardımcısı olur da iyi çıkar sonuç inşallahMerhaba kızlar
moralim cok bozuk abim 33 yasında iki gun once bagırsagında tumor cıktı.. aklıma sacma sacma seyler geliyo nası kurtulcam ben bu dusuncelerden ya.. abimin daha iki hafta once bebisleri oldu ve uc gun sonra abim hastaneye yattı hala hastanede dertlesmek istedim sizle dun ornek alındı tumorden 4-5 gun sonra sonuc alcak iyi huylumu kotu huylumu diye...beklemek cok zor... dualarınızı eksik etmeyin nolur kızlar hayırlı haberler gelsin ins.
Her zaman hep en kötüsünü söylüyorlar neden bilmiyorum ama olan hep böyle siz abinize moral olun her zaman. Hayırlısı ile kurtulmayi nasip etsin Allah inşallah çok geçmiş olsun.aynı canım doktorlar abime direk en kotusunu soylemisler hazırlıklı olsun diye ne sacma halbuki benim bildigim en onemli seydir bi hasta kiside moral..
ikubra canım gecmis olsun rabbim uzun saglıklı omurler versin babana... insllah bizde atiatırız ayın 22 ine ameliyat gunu alındı bakalım rabbim hayırlısını versin insallah
Her zaman hep en kötüsünü söylüyorlar neden bilmiyorum ama olan hep böyle siz abinize moral olun her zaman. Hayırlısı ile kurtulmayi nasip etsin Allah inşallah çok geçmiş olsun.
Amiiinn canım ama unutma derdi veren Allah dermaninida verirmiş.evet canım ilk kotuyu soyluyorlar.. amin insallah kurtulcak inanıyorum.. Rabbim dert verip derman aratmasın..
Allah acil şifalar versin bu mübarek günlerde,tüm hastalara ve abine.Bugun sonucu ogrendik arkadaslar cok uzun bekleyis oldu sonu hayır olur ins. dedik ama sonuc kotu.. kotu huylu bi tumormus ve gorundugunden fazlaymıs.. bu ay ameliyata giricek abim ve ardından seyire gore kemoterapiye baslancak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?