Biraz moral....

seni çok iyi anlıyorum canım çok geçmiş olsun
bağırsağın % kaçı alındı
iyi bir dr bulup tedavi ettirmenizi öneririm
eşimin başına geldiğinde çok kötüydüm aylarca kendimi toparlayamdım

canım bagırsakta 3,5 cm buyukiugunde gordu doktorlar ordn simdi bi ornek aldılar ibcelenmesi icin iste iyi huylumu kotu huylumu bakıcaklar sonucu anca sanırsam pazartesi fln alcaz sonrasında iste ameliyat fln konusulcak tam bilmiyoruz nasıl olcak

kp benim bağırsak kanseriydi
evreleme bakılması için patalojiye gidilmiştir
ALLAHIN İZN. önemli bişey çıkacağını sanmıyorum inş.
kalın bağırsak mı ince bağırsak mı

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin Canım , evlatlarına bağışlasın.inşallah sonuçları iyi çıkacak üzülmeyin kötü düşünmeyin lütfen

kalın bagırsak cnm

Seni üzmek istemiyorum ama canim nasıl teşhis edildi toplam 1.5m ve bence bu kadar az cm olandan çok kötü çıkacağını sanmıyorum kendinizi yıpratmayin bende eşim kemoterapi alana kadar oldum bittim ama tedaviye başlayınca sonucumuz da güzel çıkınca mutlu oldum allahım bu duyguyu taddirsin inş.

Bir akrabamda olmuştu.kötü çıktı ameliyat oldu düzeldi.Rabbim şifa versin inşallah

Can'ım hastalık tabi ki dert ama şöyle söyleyim köyü huylu bile çıksa bağırsak en kolay tedavisi olan kanser türü diye biliyorum. Bi kısmını alıyorlar bağırsağın. Allah kolaylık ve sağlık versin yavrularının melek hatrına rabbim yardımcısı olur da iyi çıkar sonuç inşallah

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah sifa versin. 2014 yılında babaminda bağırsaklarinda tümör çıktı ve yapılan araştırmalarda kötü huylu oldugu ve 5 yıla kadar bir gecikme olduğu söylendi. Ağrılarla giderdik doktora birşey yok der iki ilac yazar yollarlardi. Bir gün beni götürdüklerinde doktora babamin ağrısı orda başladı ve doktor sorunu sormaya başladı ardından kolonoskopiye aldırdı ve en kötüsüne hazırlıklı olun dedi bize ve en kötüsüydü gerçekten doktor kanser dediğinde biz yıkılmıştik teşhisin ardından 3. Gün ameliyata aldılar. Çok gecikmis bir tedavi olduğu için gerçekten çok zor şeyler yaşadık. 6 gün arayla 2 ameliyat oldu. Kemoterapi aldı 11 ay sonra 1 ameliyat daha oldu. Şimdi nasıl dersen senden benden daha iyi hiçbir seyden eksik kalmaz koşar güler eğlenir ben o kadar aktif bir şekilde yasayamiyorum yani. Dağdan bayırdan inmez sudan çıkmaz. İçinize boşuna kötülük doldurmayın bizde çok kötü düşündük bize doktorlar ameliyatinda %80 oranla uyanmaz dediler ama uyandı ve bizimle. Bol bol dua edin doktorlar her zaman iyiyi değil kötüyü söylüyor birşey dediklerinde bilin ki en kötü ihtimali göz önünde bulunduruyorlar. Ve tabiki unutmayin bu tür hastalıklarda iyilesmeye en büyük yardımcı moral abinize bol bol moral verin ve doktorun her dediğini abinize belirtmeyin bunuda doktordan özellikle rica edin. Tekrardan geçmiş olsun Allah şifa versin.

aynı canım doktorlar abime direk en kotusunu soylemisler hazırlıklı olsun diye ne sacma halbuki benim bildigim en onemli seydir bi hasta kiside moral..

ikubra canım gecmis olsun rabbim uzun saglıklı omurler versin babana... insllah bizde atiatırız ayın 22 ine ameliyat gunu alındı bakalım rabbim hayırlısını versin insallah

Her zaman hep en kötüsünü söylüyorlar neden bilmiyorum ama olan hep böyle siz abinize moral olun her zaman. Hayırlısı ile kurtulmayi nasip etsin Allah inşallah çok geçmiş olsun.

Her zaman hep en kötüsünü söylüyorlar neden bilmiyorum ama olan hep böyle siz abinize moral olun her zaman. Hayırlısı ile kurtulmayi nasip etsin Allah inşallah çok geçmiş olsun.

evet canım ilk kotuyu soyluyorlar.. amin insallah kurtulcak inanıyorum.. Rabbim dert verip derman aratmasın..

Bugun sonucu ogrendik arkadaslar cok uzun bekleyis oldu sonu hayır olur ins. dedik ama sonuc kotu.. kotu huylu bi tumormus ve gorundugunden fazlaymıs.. bu ay ameliyata giricek abim ve ardından seyire gore kemoterapiye baslancak..

Bugun sonucu ogrendik arkadaslar cok uzun bekleyis oldu sonu hayır olur ins. dedik ama sonuc kotu.. kotu huylu bi tumormus ve gorundugunden fazlaymıs.. bu ay ameliyata giricek abim ve ardından seyire gore kemoterapiye baslancak..
Allah acil şifalar versin bu mübarek günlerde,tüm hastalara ve abine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…