biraz morale ihtiyacım var

Rabbim bu cuma günü hürmetine ona ve bütün ailene saglık versin . küçügün hiç hastalanmamaıs gibi hayırla kalksın saglıkla dolandın hayırlı bir insan ve evlat oldun .Allah yaradımvın olsun kimsenin evladınaada göstermeain rabbbim

Beni en iyi sen anlarsın.

En çok istediğim oKendi kendine nefesi yetsin başka bir şey istemiyorum.

Amin.

Çok teşekkür ederim .Seninde yakınlığını desteğini her zaman hissettim.Umarım bu seferde atlatacağız.

Bazen tükendiğimi hissediyorum ama yine ayaktayım çok şükür.Geçen hafta entübe edildiğini düşündükçe o halini gördükçe deliriyordum gözyaşlarımı tutamıyordum.Eşimle hastaneye gittik sakinleştirici aldım.Belki psikiyatriye başlarım.Şimdi öncesine göre daha iyiyim sanırım kabulleniş sürecine geçiyorum.Bu hastalığın çaresi yok tedavisi yok.Ölüm kaçınılmaz.Bir yerde ya kalbi duracak ya solunumu duracak.Solunum kasları zayıf.Biz onu yaşatabildiğimiz kadar yaşatmaya çalışıyoruz.Sanki kalbimi söküyorlar.

Bazen tam ümitleniyorsun tamam şimdi yürüyecek diyorsun çözüm yolları arıyorsun v.s biraz iyi olunca başka bir bozguna uğruyorsun.Her defasında yeniden ayağa kalkıyorsun.Bazen kendimi iki ileri bir geri bazende yerimde debelendikçe çabaladıkça aşağı doğru gidiyormuş gibi hissediyorum.

Ne yapsanda kaderden kaçamıyorsun.Bir yerde tıkanıyorsun.

Bir yerdende huzursuzum.Çocuğumun hastalığı metabolik.Acildeki doktor solunumu öncelikli diyerek risk alamadığından ve burada yoğun bakım dolu olduğundan özel bir hastaneye sevk etti.Burada da metabolizma doktoru yok.

Daha büyük kapsamlı bir hastaneye almak istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

Doktora soruyorum milyonda görülen bir hastalık ,bende ilk defa görüyorum bizde bakarak araştırarak yapıyoruz diyor buda beni huzursuz hissettiriyor.

Çapa ya da Cerrahpaşa ya da Kanuni hastanesinde olması gerekiyor diye düşünüyorum.Birkaç doktorun birbirinden fikir aldığı bir yer olmalı.Vücutta herşey biribiriyle bağlantılı.

Yemin ederim ki kendi oğlum hastalanmış gibi içim yandı, çok çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun ve şifa versin.

Evlatlarımızın tırnağının acısını bile göstermesin bize. Duacı olacağım ve evim Kanuni'ye çok yakın, şayet gidecek bir yere, bir şeye ihtiyacın olursa, çok samimi söylüyorum seve seve ağırlamaya ve yardıma hazırım.

İnşallah oğlun da tez vakitte senin kollarına kavuşur.

Bu mesajı biraz geç okudum. Okumasaydım keşke. Gerçekten çok üzüldüm.

Ne yazacağımı bilmiyorum, bu dünyada iyi-kötü her şey bizler için. Bazen bize hiçbir şey olmaz diyoruz, ummadığımız şey başımıza geliyor; bazen de başımıza gelen bir müsibetle ümitsizlik yaşarken, beklemediğimiz şekilde bir çıkar yol görünüyor.

Demem o ki, her şeye rağmen içini ferah tutmaya çalış, iyi olana inan. İnşallah her şeyin sonunda her şey çok çok iyi olur, tüm bu günler geçer gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…