biraz morale ihtiyacım var

Biz Anadolu yakasındayız .

İşe gelip giderken uğruyorum biraz kalıyorum.Yemek varsa yemek yediriyorum.Altını değiştiriyorum.Kıyafetini değiştiriyorum.Ne ihtiyaç varsa.Bazen müdüre söylüyorum gündüz izin veriyor.Dün mesela doktorla görüşeceğimi söyledim izin verdi.

Sabah işe gelmeden uğradım bekledim biraz annem işine git babam haber veririz dedi. Şu an babam kalıyor akşamları ya da haftasonu ben kalıyorum aradada erkek kardeşim kalıyor.Haftasonu kardeşimle saçını yıkadık ben vücudunu lifledim.

Biraz izin almayı düşünüyorum ameliyatı bekledim.Cuma yapılacaktı olmadı pazarteside kan değerlerinden dolayı yine olmadı.Bekliyoruz.

Hastaneden çıkıncada oğlumda olduğu gibi rapor çıkartıp 3 ay veya 6 ay evde bakarım diye düşünüyorum.

O nasıl oluyor canım
ısyerın ıcınmı bu rapor, memurmusun buarada? Bende anneme hep cok kızıyordum kendıne hıc dıkkat etmıyorsun bak bısey olacak dıye sımdı hala cok dıkkat etmıyor o gun agrısı olmasın hemen ıs yapıyor yatalak kalırsan kım bakacak sana dıyorum elbette bakarız ama annem kılolu bır kadın onu kolundan tutup kaldırmak bıle mesele

Bacaklarının hava aldıgını dusunuyor bırde yanı hava gelıyormus sankı corap gıyıyor dıze kadar , yatalak kalmasından cok korkuyorum daha cok genc tam yasayacagı zamanda 55 yasında daha
valla 55 yaş cok da genc bir yaş degil :) üzgünüm. yaşını almış bayan. öyle hisler gelir. normal. yatalak kalmaz endişe etme.

valla 55 yaş cok da genc bir yaş degil :) üzgünüm. yaşını almış bayan. öyle hisler gelir. normal. yatalak kalmaz endişe etme.
ay yapmaya
doktorlar dızden amelıyat ıcın daha cok erken protez ıcın genc genc suanda yapamayız dıyıp yolluyorlar gerıye

Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden. Allah yardımcınız olsun. Sınavınız çok büyük sizin.

ay yapmaya
doktorlar dızden amelıyat ıcın daha cok erken protez ıcın genc genc suanda yapamayız dıyıp yolluyorlar gerıye
evet öyle derler sonrada cok gec kalmışsınız derler. kırkırdak doku yok oluyor şiddetli zedelenme oluyor, kaval kemigi yamuluyor (futbolcu bacagı gibi parantezleşiyor) kadınların sonrada cok geç kalmışsınız...

Kilo vermesi lazım.Ben memurum.Sağolsun müdürümde anlayışlı bir insan .Sağlık konularında hassas.Bazen yıllık izin alıyorum babam rahatsız olduğunda annemi diyalize götürmek için aldım.Hastane işlerimizde izin kolay izin alabiliyorum.

Rapor olayını 2014 te bir arkadaşımdan öğrendim.Bakmaya yükümlü yakınınıza bakılmadığı takdirde hayati tehlikesi var şeklinde rapor olursa 3 aya kadar tekrarı halinde bir 3 ay daha veriliyor.

Oğlum yoğum bakımdan çıktığında toplamda 6 ay almıştım.

Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden. Allah yardımcınız olsun. Sınavınız çok büyük sizin.

Sağol canım.Kendimide çok suçluyorum biliyormusun ya çok kafasızım ya bir yerde hata ettim diye düşünüyorum.

Bir yerde ihmal oldu ya da o doktora götürmeseydim o enjeksiyonu yaptırmasaydım veya zamanında doktora gitseydim diye.

Kafamı duvara vurasım geliyor.

Çok gecmıs olsun
mudurunuzden allah razı olsun
acaba ozel sektorde calısanlar ıcınde bu rapor gecerlı mı? Oluyor mu acaba sonucta babamın bakmasıyla benım bakmam pek bır olmaz gıbı ama

Az önce babam aradı kan değerleri iyi ama yoğun bakım dolu olduğu için ameliyat yapamıyorlarmış dedi.Durdukça bekledikçe canım daha çok sıkılıyor.

Hiç öyle düşünme. Emin bile değiliz sebebi o doktor mu? Araştırılsın bir. Şikayet edin zaten sebebi o ise. Asla ama asla kendini suçlama. Bir noktadan güvenmek durumunda kalıyoruz.

Sevgili penceremden siteye sırf sana ve sevdiğim birkaç arkadaşa bakmak için girdim ve son birkaç konunu üzülerek okudum.

Umarım şimdi sen de anacığın da iyisinizdir. Çok çok geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin inşallah.

Sen çok iyi bir evlat, eş, arkadaş ve insansın. Gönlünü ferah tut, her şey gönlünce olsun.

Sevgi ve dua ile..

Canımsın içten güzel duyguların için çok teşekkür ederim arkadaşım.
Ben iyi olmaya çalışıyorum .Sanki değirmen taşında unufak ediliyormuşum gibi hissediyorum.Yüreğimde bir taş.Geceleri uyuyamıyorum.Annemden daha büyük bir derdim var.Annem iyiye doğru gidiyor çok şükür.Biyopsisi yapıldı bir aya sonuç çıkar dediler.Fizyoterapist ufak ufak hareket ettirmeye adım attırmaya çalışın dedi.Çok şükür canı yansada oturabiliyor az bir süre ,daha iyi olacak inşallah.

Küçüğüm yine hastalandı yoğun bakımda. 8 Martta akşam acile diye gittik kendimizi yoğun bakımda bulduk.

Nefes almakta zorlandığı için entübe ettiler.Makineyle nefes alıyor.Böyle bir ayı bulabilir dediler.Sonra tek başına nefes alabiliyormu diye makineden çıkartıp deniyecekler.Olmazsa boğazından açaçağız evde solunum makinesine bağlanacak dediler.

Şimdi benden uzakta hastanede tek başına .Onu düşünmeden duramıyorum,uyuyamıyorum.Geçen sene yanındaydım içim rahattı.

Umarım herşey zamanla yoluna girer.Dualarınıza çok ihtiyacım var .Oğlum için dua edin bana geri gelsin.Öğlen görüyoruz boncuk gözleriyle bizi görünce seviniyor anne beni buradan al der gibi bakıyor .Hayırlısıyla çıksın.Yine eskisi gibi koynumda yatırayım sarılayım.

Sende öylesin.Allaha emanet ol.

Son düzenleme:
Igne olduğu zaman enfeksiyonu kapmistir bence. Hemen panige kapılmayın sakin dusunun ve baska hastaneye daha gosterin derim. Rabbim acil sifalar versin

Annen icin gecmisler olsun,

Meleğin icin cok cok gecmis olsun.

Okuyunca ne kadar uzuldum, nasıl bir agri saplandı mideme kelimeler yetmez anlatmama...

Inşallah makina destegi olmadan nefes alabilecek, bu zor gunlerde gececek.. Dualarim güzel meleginle birlikte.

Allah yardimciniz olsun.

Allah şifalar versin penceremden. Sen ne kadar güçlü bir kadınsın. Seni gördükçe kendi dertlerimle hemen yıkılışlarımdan utanıyorum. Bunu da atlatacaksınız. Her şey çok güzel olacak. Dualarımızdasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…