Biraz ondan biraz bundan

Öyle hep derlerdi ki etten tırnak ayrılınca acısına dayanamazsın öyle bir şey ölüm diye bende ise göğüsü yarıp kalbimi çıkarma kadar acıttı canımı

Güzel yorumunuz için teşekkürler. Belki de haklısınızdır denemem lazım

Pişman olmazsınız zaten lütfen bir vakitte olsa içinizde hissederek yapın bunu ve Hayalhanem-Mehmet Yıldız\Bütün Dertlerinizin İlacı Bu Sohbette başlıklı videoyu izleyin.İciniz açılacak zamanla

Dost istersen Allah yeter...baska kimseye ihtiyac yok inan bana arkadasim.dertler birer misafir kalici degil.Allah bize bir sıkıntı veriyorsa kendisine yaklasalim diye.ama seytan surekli zihnimizi oyaliyor zararli dusuncelerle.isyane ttiriyor bunalima sokuyor.eger gercek dost olan Allah a sarilirsak o derdin ardindan gelecek guzel hediyeyi de gorebiliriz.

Canım benim, belli ki kötü şeyler yaşamışsın ve depresyona girmişsin. Neler olduğunu anlatırsan hem sana daha iyi yardımcı olabiliriz hem de rahatlarsın..

Degisiklik istiyorsan once kuafore git. Sacina komple degisik model, renk falan ver. Boyleyce degisiklige ilk adimi atmis olursun. Ve disin degistigi icin bu degisimi surekli hatirlayacaksin. Sonra kim olmak istiyorsan o ol. Her gun adim adim..

kurslara git yaşıtlarının olduğu işe gir çalış..onlarla vakit geçir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…