Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Biraz öneri lazım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

D U R U

Elif Duru 🌼 Ayça 🌜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
16.949
4.097
448
Merhabalar saclarım için öneri rica edicem. Bitkisel sampuanlar setlestiriyor, sac kremi normalinden hızlı yağlandırıyor. Bakım yağları da krem gibi normalden hızlı yağlandırıyo. Saclarım dokuluyor ince telli cansız ve seyrek ayrıca kabarık sadece jöle vb.
Şeylerle kabarıklık az da olsa düzeliyor zaten sac dipleri fazla kepek her ürünü ve kimyasalı suremıyorum. Hem doğal hem işe yarar tavsiyelere ihtiyacim var.
Ayrıca boyalar da bazen sertleştiriyor kremsiz açılmıyor napmalıyım

Reactions: H E
head and shoulders clinical strength. Turkiyedeki head and shoulderslar malesef ki en kötü cesitte olanlar. Bu sampuan sorunlu sac ve sac derisi icin. Kepek kaşıntı gibi. Netten bulabilirsiniz. Marketlerde satılmaz. Fiyati da burdakiler gibi degil malesef 45-50 lira arasi

Onun da içi kimyasal doludur market urunu. İki doktora gittim biri kepek sampuani kullan diğeri kullanma gerek yok dedi

Reactions: H E
head & shoulders kullananların %94 dü göz kanlanmasından şikayetcidir bende oldu sorun doktora gittim damla verdi mikrop vs gelmiş olabilir dedi geçmedi neyse şampaun aklıma sonra geldi araştırma yaptım türk forumlarında kimsenin haberi yok neyse yabancı forumlara baktım şoook !!! google ye : head and shoulders eye irritation yazıp görsellere göz atmanızı tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…