biraz özel ama yardımm :/

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.278
1.231
333
Kızlar daha once soramadim çekindim ama sormak fikir almak istedim sorunum şöyle ki eşimle ön sevişme esnasında ıslanma olmuor bende esimi cok seviyorum ama olmuyor mum ısıgı los ısık hepsini denedim ama olmuyor birde cinsellik esnasinda kendinden gecenler olur ya bende o da yok pek zevk almior gibiyim kendimi adapte etmeye calisiorum ama olmuor islanamiyorum esim de elinden geleni yapiyor ne yapmaliyim kizlar ya varmi çözüm oneriniz cinsellikten neden zevk almiorum on sevismede de islanamiorum birbirleryle baglantili aslinda kayganlastrici denicem ama ben dogal yoldan islanmak istiyorum

Bu durumda olupta çözüm bulanlar oldumu esimi yeteri kadar arzulamior muyum yoksa ama arzuluorum da neden böyle oluyor bilmiyorum bazen canim cok yaniyor bu durumdan dolayi yani boyle cinsellik hayatimda olmazsa olmaz degil bu yuzden de cunku zevk alamiyorum ne yapmaliyim kizlar bu konuda

Cvplari merakla bekliyorum
Iyi karisacak buralari:KK59:
Buraya yazmak yerine dra gidin bence
Burdan nasil bir oneri bekliyorsun ki?ne denilmesini istiyorsun?

Daha yeni evliymissin, zamanla alisir bunye pat diye olmayabilir, simdilik kayganlastirici kullan canin yanmasin

onemli bir konu google sormakta fayda var.doktorlar jel vs vericektir tahminim. ama cozumsuz degildir.fizyolojik oldugunu dusunuyorum esinize olan sevgonizle alakali degil hormonal birsey, ustunu ortmeyin tahlil yaptirin.

Gerçekten kendini kasmayıp zevke odaklanınca ıslanma oluyor ama yeni evliyseniz belli bir süre alır. Jel kullanın bir süre alışıp vücut zevk aldıkça ön sevişme esnasında kendiliğinden ıslanacaktır.

Gerçekten kendini kasmayıp zevke odaklanınca ıslanma oluyor ama yeni evliyseniz belli bir süre alır. Jel kullanın bir süre alışıp vücut zevk aldıkça ön sevişme esnasında kendiliğinden ıslanacaktır.
Yeni evliyiz henüz sanırım alisamadim umarim zmanla duzelir tesekkurlr cvbinz icin ;)

Yeni evliyiz henüz sanırım alisamadim umarim zmanla duzelir tesekkurlr cvbinz icin :KK66:

Kadınların genelinin evlilik öncesi pasif bir cinsel hayatı olduğu için alışma dönemi oluyor bu normal bir süreç. Bilinçaltındaki acıyacak korkusundan, günah vb söylemlerden, hamilelik telaşından arınıp olaya odaklanmayı öğrenmek zaman alıyor. Eşinizi sizin keyif aldığınız noktalara yönlendirebilirsiniz. Zamanla her şey yoluna girer.

Evet kendimi sartlamistim ilk zamanlar cok daha zordu canim aciyor die geçenler de uyumak icin hic aklimzda yokken spontan bir iliski yasadik ve cok canim yanmadi ben kasiyormusum kendimi dedim ama pek birrseyde hissetmedim zamanla duzelir umarim..

biz napabiliriz doktora gitçiler, aaa bu kadar da ozel yazılmaz ki ayip ayipcilar, yeni uye bilmem kacinci konu hmmm kesin fakeciler, geldiyse uçuşa hazirlanalim.
buraya yazma doktora git, buraya yazma psikiyatra git, buraya yazma eşinle konuş diyenler, bu site neden var?

Küçük bir tavsiye, bu sorunu yaşayanlara:
Sevişme esnasında sadece ona odaklan.. Herşeyi unut sadece ikiniz olun dünyada..
Eğer aklın , sabah erken kalkacam, iş güç temizlik, yemek, ütü, borç vs vs vs bunlara kayarsa asla kendinden geçenez zevk alamazsın.. Bir arkadaşa böyle tavsiye etmiştim oda dedi ya aklım onlara kaymıyoda, daha ön sevişmede , amaaaan bu saatte kim kalkıp duş alacak die düşünüodum dedi :)
Anı yaşa...

biz napabiliriz doktora gitçiler, aaa bu kadar da ozel yazılmaz ki ayip ayipcilar, yeni uye bilmem kacinci konu hmmm kesin fakeciler, geldiyse uçuşa hazirlanalim.
buraya yazma doktora git, buraya yazma psikiyatra git, buraya yazma eşinle konuş diyenler, bu site neden var?
Evet malesef öyle insanlarda var kimisi onemsemedigi icin oyle yapiyor kimiside gercekten dr a gitmek gerektigi icin oneride bulunuyor fake falan deilim ben ama umarim oyle bir iddiada bulunanda olmaz sadece benimle ayni sorunu yasayanlar varsa nasil çozum yolu urettiklerini ogrenmek icin yazdim sagolun bu arada :)

Küçük bir tavsiye, bu sorunu yaşayanlara:
Sevişme esnasında sadece ona odaklan.. Herşeyi unut sadece ikiniz olun dünyada..
Eğer aklın , sabah erken kalkacam, iş güç temizlik, yemek, ütü, borç vs vs vs bunlara kayarsa asla kendinden geçenez zevk alamazsın.. Bir arkadaşa böyle tavsiye etmiştim oda dedi ya aklım onlara kaymıyoda, daha ön sevişmede , amaaaan bu saatte kim kalkıp duş alacak die düşünüodum dedi :)
Anı yaşa...
Evet haklısnz sanirim benim aklimdada acaba islaniormuyum sorusu oluor genelde :)

buna benzer şeyler yazacaktım tebrik ederim süper cevap.
bu çok ileri tıbbi bilgi gerektirmeyen herkesin tecrübe ve tavsiyelerinden yararlanılacak bir konu.
yani illa doktor olmak gerekmiyor değil mi?
konu sahibine cevabım ise zamanla düzelir çoğumuz ilk günler öyle olduk.
libido yükseltecek gıdalar içecekler araştırabilirsin.kadınlık hormonu salgısında sorun varmı baktırabilirsin.
aslında hiç birine de gerek yok.sadece kendini kasma kafandaki herşeyi o an at.

Back
X