• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biraz özel bir sorum olacak

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
681
Antalya
arkadaşlar biraz özel bir soru ama :utangac:doğum yaptıktan sonra cinsel birleşme esnasında ağrı hissedeniniz varmı??

bende normal dogum yapmıştım ilk başta çook korktum agrıyacak diye ama hiç agrımadı dogumdan önceki nasılsa öyle canım sen doktora bi git danış hele sexaryanda hiç olmaması lazım çünkü senin iç dikişlerin yok inşallah gecer geçmiş olsun a.s.

Benim doğumum çok zor oldu önce normal doğum diye beklediler canımı çıkardılar sonra sezeryana aldılar o gece yaşadıklarımı halen unutamadığımdan dolayı kendimi ilişki esnasında çok kasıyorum yine canım acıcak diye ondan galiba canım yanıyo.. Biraz piskolojik bence bu acı doğum anında yaşadıklarım aklıma gelmese bişecik olmıcakda :(

doğum sonrasında kuruluk oluyormuş ve bu da ağrı yapabiliyormuş.buyüzden olabilir ağrın.kayganlaştırıcıların faydası olur.geçmiş olsun.

benim iki yil oldu hala agriyor Dr gimidtim normal demisti .ama haftaya yine gidicem tabibu sefer baska dra normal oldugunu sanmiyorum cünkü

Ağrı olacak korkusu kasılmalara ve kuruluğa sebep oluyordur bence.
Doktor izin verdikten sonra, doğum yapmış olduğunuzu unutun gitsin.
Çocuğum olacakmı endişesi de kalktığına göre, her şey eskisinden güzel olacak.

çok haklısın ama bu seferde ya bidaha hamile kalırsam naparım korkusu başlıyor:roflol:

sağolun kızlar. benim içim hiç rahat değil o yüzden yarın doktora gideceğim. inşallah birşey çıkmaz. hepinize teşekkür ederim

ben sezeryanla 4,5 ay önce doğum yaptım ama ağrılı bir birliktelik yaşıyoruz. kabus oluyor resmen:utangac:

bende sezaryanla doğum yaptım ilk zamanlar oluyordu şuan olmuyor......bir arkadaşım (hemşiredir) dediki "ilk zamanlar psikolojik olarak acıyacağını düşündüğüm için kendimi kastığım için oluyormuş" arkadaşımın dedikleri doğru çıktı. normalde dikişlerinde problem yoksa ağrı yapmazmış.yalnız dikişlerinde problem varsa sadece ilişki esnasında değil normaldede yaparmış....a.s.

ben de sezeryanla 1 ay önce doğum yaptım,ilk kez dün denedik,tam bir felaketti...bu hafta dr uma gidicem...kuruluktan oluyormuş canım...vücuttaki süt hormonları,vajinada kuruluğa sebep oluyormuş..evet,kayganlaştırıcı almak lazım.....zavallı kocacıklarımız,ne kadardır bekliyolar,daha fazla bekletmeyelim dimi:) açıkçası benim içimden şu sıralar hiçilişki falan gelmiyor...

ben de sezeryanla 1 ay önce doğum yaptım,ilk kez dün denedik,tam bir felaketti...bu hafta dr uma gidicem...kuruluktan oluyormuş canım...vücuttaki süt hormonları,vajinada kuruluğa sebep oluyormuş..evet,kayganlaştırıcı almak lazım.....zavallı kocacıklarımız,ne kadardır bekliyolar,daha fazla bekletmeyelim dimi:) açıkçası benim içimden şu sıralar hiçilişki falan gelmiyor...

canım sen biraz erken davranmışsın 40 gün bekleseydin keşke yerimseniben

Back
X