Biraz özel oldu ama sizce bu bir sorun mu?

tugbaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
335
112
53
29
Arkadaslar bazen en ozelini soruyoruz belki ama burasi benim icin dertlesme yeri olmus.
4 aydir cocuk istiyoruz ama olmuyor evet cok uzun bir sure degil ama insan takiyor. Adetlerim duzgun yumurtlama testi yaptim catladigini gordum degerlendirdik falan ama yine bugun adet oldum… kafama takilan ben evlenmeden once hep meni renginin beyaz ve kati olarak bilirdim fakat esimde biraz sulu ve sarimsi acaba sperm kalitesi dusuk mu diyorum. Ama kendisinide strese sokmak istemiyorum bana zaten kendini strese sokmussun benide lutfen strese koyma daha erken doktor bile 1 uol verdi diyor. Uzmek istemiyorum onu belkide tamamen sorun bende veya sorunda yoktur bilmiyorum ama kafama takildi iste yorumlarinizi bekiuorum gercekten 1 sene doldurmamiz gerekli mi?

Bu kadar evham yaparsanız uzadıkça uzar. Sadece akışına bıraksanız?

Renginden kıvamından anlaşılmaz ki. Siz stres yapmamaya çalışarak biraz daha deneyin. Sonra eşinizle doktora gidersiniz.

Renginden kıvamından anlaşılmaz ki. Siz stres yapmamaya çalışarak biraz daha deneyin. Sonra eşinizle doktora gidersiniz.
Oyle mi dersiniz bilmiyorum ki herseyi kafaya takar oldum haklisiniz biraz sakince bekleyip onuda ikna edip bir kontrole gidelim en iyisi

Sizce kıvamdan renkten sperm kalitesi anlaşılsa doktorlar test ister mi:) inanın kendinizi boş yere üzüp stres oluyorsunuz. Bunu hepimiz yapıyoruz aslında gebe kalma sürecinde ama inanın rahat olursanız daha kolay olacak her şey.

Evlendiğimden beri hiç korunmadım 6.ayda gebe kaldım boş gebelikti 8 haftada bebeği göremeden düştü sonra yine korunmadım 2 ay sonra tekrar gebe kaldım ve bu süre içinde nasıl diyim gebelik planım yoktu Allah vereceği zamanı biliyor canım stres engelliyor bir görev haline getirmeyin eğlencenize bakın bence :) şuan 14 haftalığız gayet iyiyiz inşallah sende kısa zamanda mucizenin haberini alırsın

Çörekotu ye

Cok haklisiniz bazen ben bile kendime inanamiyorum ama elimde degil adet oldugum an absliyor bende kurmalar acabalar hayirlisi

Allah saglikla bagislasin masAllah size evet amin cok dogru ama ne bileyim hic korunmadim 4 aydir olur diye dusundum ama demek oyle kolay degilmis 3 ablamda annemde hep korunmayi biraktiktan hemen sonra hamile kalmislar her seferinde aile de bir benim ki biraz uzadi o yuzden sorun var diyorum hemen oysa ki cok erken ama iste gel de anlat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…