- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Hangi konular içinize sinmedi?içime sinmeyen bazı konular oldu
icinize sinmeyen konular nedir ki iş aile yaşamı gibimi (evlenince ailesi ile oturma) vs gibi mi yani bilemiyorum ama baştan içinize sinmeyen konular varsa o işin sonu güzel olmuyor bence.Arkadaşlar biriyle görüşmüştüm ama arkadaşlar vasıtasıyla ve evlilik düşüncesi ile görücü usulü sayılır. Neyse gittim cafede 1 saat falan konuştuk. Sonra içime sinmeyen bazı konular oldu bir de ailevi meselelerim bardı aklım doluydu biraz bahane uydurdum o anda kestirip attım. Haber gönderdim olumsuz diye. E şimdi içimde kaldı, düşündükçe aslında olabilirmiş diyorum. Yakın arkadaşlarım değil onlara da diyemem tekrar. Özellikleri istediğim gibiydi. Sizce ne yapayım? Boşverip önüme mi baksam. Daha önce de görüşüp reddettiklerim oldu ama böyle düşünmemiştim. Ay lütfen kötü bir şey yazmayın fikirlerinizi merak ettim
Bencede sen nunarası vsrsa yazArkadaşlar biriyle görüşmüştüm ama arkadaşlar vasıtasıyla ve evlilik düşüncesi ile görücü usulü sayılır. Neyse gittim cafede 1 saat falan konuştuk. Sonra içime sinmeyen bazı konular oldu bir de ailevi meselelerim bardı aklım doluydu biraz bahane uydurdum o anda kestirip attım. Haber gönderdim olumsuz diye. E şimdi içimde kaldı, düşündükçe aslında olabilirmiş diyorum. Yakın arkadaşlarım değil onlara da diyemem tekrar. Özellikleri istediğim gibiydi. Sizce ne yapayım? Boşverip önüme mi baksam. Daha önce de görüşüp reddettiklerim oldu ama böyle düşünmemiştim. Ay lütfen kötü bir şey yazmayın fikirlerinizi merak ettim
Yeni oldu daha daha iyisini bekledim de gelmedi diye düşünmeyin gelmeyedebilir ama hiç bir zaman öyle bir düşüncem olmadı evlilik bu başka bir şeye benzemez ki hiç yoktan iyidir diyeyim. Ömür boyu evlenmem daha iyiBeğenmeyip reddetmişsiniz, daha iyisi çıkmayınca karşınıza hiç yoktan iyidir deyip başa sarmaya çalışıyorsunuz...
Hayır bazı zevkleri benimle çok uyuşmuyordu da. O anda onlar rahatsız etti. Haklısınız irdelememek lazımicinize sinmeyen konular nedir ki iş aile yaşamı gibimi (evlenince ailesi ile oturma) vs gibi mi yani bilemiyorum ama baştan içinize sinmeyen konular varsa o işin sonu güzel olmuyor bence.
Yok çok içimde kalmadı hala bir acaba var içimde o yüzden de ulaşmam artık. Teşekkür ediyorumGerçekten istiyor olsanız o an hissederdiniz bence. Yani kafa doluluğu falan etkilemezdi diye düşünüyorum. Ama çok içinizde kalacaksa bi şekilde ulaşmaya çalışın tabii
Bazı zevkleri benden farklıydı. Ne bileyim gezmek görmek istediğimiz yerler, izlediğimiz dizi film vs.Hangi konular içinize sinmedi?
Çok karasızım aynen. Amann diyorum bazen benim huyum böyle. Kararlarımın arkasında duruyorum ama geneldeAy ne kadar kararsız birisiniz öyle. İçinize sinmediyse sinmemiştir, insan bunun ayrımını yapamaz mıondan daha dışarda çok var merak etmeyin
Yaa öyle değilim aslında ama ben de okusam öyle düşünürdüm haklısınızTam nikah masasında cıks yaa evlenmiycem diyecek bir tip okudum sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?