Biraz pişman oldum sanki🙂

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Arkadaşlar biriyle görüşmüştüm ama arkadaşlar vasıtasıyla ve evlilik düşüncesi ile görücü usulü sayılır. Neyse gittim cafede 1 saat falan konuştuk. Sonra içime sinmeyen bazı konular oldu bir de ailevi meselelerim bardı aklım doluydu biraz bahane uydurdum o anda kestirip attım. Haber gönderdim olumsuz diye. E şimdi içimde kaldı, düşündükçe aslında olabilirmiş diyorum. Yakın arkadaşlarım değil onlara da diyemem tekrar. Özellikleri istediğim gibiydi. Sizce ne yapayım? Boşverip önüme mi baksam. Daha önce de görüşüp reddettiklerim oldu ama böyle düşünmemiştim. Ay lütfen kötü bir şey yazmayın fikirlerinizi merak ettim

icinize sinmeyen konular nedir ki iş aile yaşamı gibimi (evlenince ailesi ile oturma) vs gibi mi yani bilemiyorum ama baştan içinize sinmeyen konular varsa o işin sonu güzel olmuyor bence.

Bencede sen nunarası vsrsa yaz

Beğenmeyip reddetmişsiniz, daha iyisi çıkmayınca karşınıza hiç yoktan iyidir deyip başa sarmaya çalışıyorsunuz...
Yeni oldu daha daha iyisini bekledim de gelmedi diye düşünmeyin gelmeyedebilir ama hiç bir zaman öyle bir düşüncem olmadı evlilik bu başka bir şeye benzemez ki hiç yoktan iyidir diyeyim. Ömür boyu evlenmem daha iyi

icinize sinmeyen konular nedir ki iş aile yaşamı gibimi (evlenince ailesi ile oturma) vs gibi mi yani bilemiyorum ama baştan içinize sinmeyen konular varsa o işin sonu güzel olmuyor bence.
Hayır bazı zevkleri benimle çok uyuşmuyordu da. O anda onlar rahatsız etti. Haklısınız irdelememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…