Biraz pişman oldum sanki🙂

Bazı zevkleri benden farklıydı. Ne bileyim gezmek görmek istediğimiz yerler, izlediğimiz dizi film vs.
Her şeyinizin aynı olduğu biri ile sıkıcı olmaz mı bu yazdıklarınız kişisel zevkler zaten manasız olmus bu yüzden reddetmeniz.

Karşı tarafta sizi beğenmiş mi?Bilginiz var mı?Bir de telefon no.larinizi aldınız mı?

Tüh oğlanın ki dursaydı cagri birakirdiniz,geri dönüş yaparsa da yanlışlık oldu derdiniz.Zaten ilgisi varsa mutlaka geri dönüş yapardi.Boylece sohbet konusu açılır,tekrar iletişime gecerdiniz

Yani o adamın yerinde olsam "benden daha iyisini buldu reddetti ve sonra onunla yapamadı tekrar geldi" diye düşünürüm ya da "dengesiz midir nedir" derim kabul etmem..

Fakat herkesin de hayırlı işlerin peşinde koşması gerektiğini düşünüyorum.. Siz onu sosyal medyadan bulup mesaj atabilirsiniz ya da numarası var mı bilmiyorum yine mesaj atabilirsiniz.. Deneyin, hiç sanmasam da belki döner yine de belli olmaz bu işler..

Hayır bazı zevkleri benimle çok uyuşmuyordu da. O anda onlar rahatsız etti. Haklısınız irdelememek lazım
Bazı zevkler bazı düşünceler kimseyle birebir uyuşmaz bunlar sorun olmamalı .
Daha büyük uyusmazliklar varsa ona okeyim tabi de

Bazı zevkler bazı düşünceler kimseyle birebir uyuşmaz bunlar sorun olmamalı .
Daha büyük uyusmazliklar varsa ona okeyim tabi de
+1 bende çok büyük uyuşmazlıklar sanmıştım , hayat görüşü, aile yapısı, kültür uyuyorsa bunlar ne ki

Siz deneyin sansinizi ama ilkte hayir dediyseniz vardir sebebi, sizi rahatsiz eden biseyleri. Olmazsa da uzulmeyin. Ilk tepki cok onemlidir bu konularda.

Esra Ezmeci tuzlama uygulaması ile bekle milletin geri dönüyormuş şakası bir yana hayırlısı ise seni zaten geri bulur

bence gereksiz bir red olmuş. yani müzik zevki, gezmek istediği yerler vs bunlar farklı gelse ne olur gelmese ne olur?
mesela ben sanat filmlerini, bağımsız sinemaları çok severim. aksiyon yerine tercih ederim. ama ülkenin yüzde doksanı bunları sevmez, sıkıcı bulur. anlayabiliyorum çünkü bir sahneyi 5 dk gösteren, alt mesaj veren, sonunu seyirciye bırakan filmler bunlar. ya da müzik olarak mesela daha eski şeyleri seviyorum, eskiden gerçek çalgı aletleriyle kaydedilen 80-90lar şarkılarını seviyorum, günümüzdeki müzikleri kalitesiz bulduğum için dinlemiyorum. ama hayatıma girecek kişide bunlar tam tersi de olsa sorun etmem.

Ben mutlu bi evliliğin sirrinin karakterlerin zıt zevklerin ortak olması olduğunu düşünüyorum. Zevkleriniz farklıysa olmaması daha iyi olmuş sizin için bence. Çünkü inanın ki bi müddet sonra konuşacak sohbet edecek konunuz olmayacak. Karşı tarafın heyecanla anlattığı şeyler sizin hiç ilginizi çekmeyecek ve duymamaya başlayacaksınız oda zamanla anlatmamaya... bu benim düşüncem tabiyki

O anda içimize sinmeyen bir şey olduysa muhakkak bir eksi vardır. Siz düşündükçe oldurmaya çalışmış mantıklı görmeye başlamışsınız. Boşverin önünüze bakın.

Kesinlikle katılıyorum

Evet beğenmişti o aradı, annesi aradı onları da reddettim. Sildim numarasını, annesininki duruyor boşverdim artık ne yapalım
Şu kısım beni çok heyecanlandırdı bence sosyal medyadan bulup görüşün bende eşimi 2009 yılında reddettim 2012 yılında tekrar çıktı karşıma ama ozamanda da nefret ediyordum kendisinden sonrası evlilik bir kız çocuğu ve tekrar hamilelik...

Ve bende hep demek istediğim ama başkalarından fırsat bulamadığım cümleyi kuruyorum.. bacım yaş kaç

Yolunuza devam edin. Nasipte yokmuş gerisi bahane.

Yani içinizde kaldıysa bir şekilde ulaşılabilir. Çevrede ilk başta olmayıp sonradan olan ilişkiler gördüm. Ama ne istediğinizden emin olun. Gerçekten tanımak istiyorsanız en azından birkaç görüşme ikinize de fırsat tanıyın. İlk uyuşmazlıkta kestirip atmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…