- 1 Haziran 2018
- 5.328
- 16.327
- 248
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Durun tahmin ediyim, burcunuz ikizler ya da terazi miÇok karasızım aynen. Amann diyorum bazen benim huyum böyle. Kararlarımın arkasında duruyorum ama genelde
Durun tahmin ediyim, burcunuz ikizler ya da terazi mi
Her şeyinizin aynı olduğu biri ile sıkıcı olmaz mıBazı zevkleri benden farklıydı. Ne bileyim gezmek görmek istediğimiz yerler, izlediğimiz dizi film vs.
Ay benim eşimle bunlarımız hep farklı. Hatta kitaplıklarımız bile ayrı bizim neredeyseBazı zevkleri benden farklıydı. Ne bileyim gezmek görmek istediğimiz yerler, izlediğimiz dizi film vs.
Karşı tarafta sizi beğenmiş mi?Bilginiz var mı?Bir de telefon no.larinizi aldınız mı?Arkadaşlar biriyle görüşmüştüm ama arkadaşlar vasıtasıyla ve evlilik düşüncesi ile görücü usulü sayılır. Neyse gittim cafede 1 saat falan konuştuk. Sonra içime sinmeyen bazı konular oldu bir de ailevi meselelerim bardı aklım doluydu biraz bahane uydurdum o anda kestirip attım. Haber gönderdim olumsuz diye. E şimdi içimde kaldı, düşündükçe aslında olabilirmiş diyorum. Yakın arkadaşlarım değil onlara da diyemem tekrar. Özellikleri istediğim gibiydi. Sizce ne yapayım? Boşverip önüme mi baksam. Daha önce de görüşüp reddettiklerim oldu ama böyle düşünmemiştim. Ay lütfen kötü bir şey yazmayın fikirlerinizi merak ettim
Evet beğenmişti o aradı, annesi aradı onları da reddettim. Sildim numarasını, annesininki duruyorKarşı tarafta sizi beğenmiş mi?Bilginiz var mı?Bir de telefon no.larinizi aldınız mı?
Bazı zevkler bazı düşünceler kimseyle birebir uyuşmaz bunlar sorun olmamalı .Hayır bazı zevkleri benimle çok uyuşmuyordu da. O anda onlar rahatsız etti. Haklısınız irdelememek lazım
+1 bende çok büyük uyuşmazlıklar sanmıştım , hayat görüşü, aile yapısı, kültür uyuyorsa bunlar ne kiBazı zevkler bazı düşünceler kimseyle birebir uyuşmaz bunlar sorun olmamalı .
Daha büyük uyusmazliklar varsa ona okeyim tabi de
Kesinlikle katılıyorumBen mutlu bi evliliğin sirrinin karakterlerin zıt zevklerin ortak olması olduğunu düşünüyorum. Zevkleriniz farklıysa olmaması daha iyi olmuş sizin için bence. Çünkü inanın ki bi müddet sonra konuşacak sohbet edecek konunuz olmayacak. Karşı tarafın heyecanla anlattığı şeyler sizin hiç ilginizi çekmeyecek ve duymamaya başlayacaksınız oda zamanla anlatmamaya... bu benim düşüncem tabiyki
Şu kısım beni çok heyecanlandırdı bence sosyal medyadan bulup görüşünEvet beğenmişti o aradı, annesi aradı onları da reddettim. Sildim numarasını, annesininki duruyorboşverdim artık ne yapalım
Ve bende hep demek istediğim ama başkalarından fırsat bulamadığım cümleyi kuruyorum.. bacım yaş kaçArkadaşlar biriyle görüşmüştüm ama arkadaşlar vasıtasıyla ve evlilik düşüncesi ile görücü usulü sayılır. Neyse gittim cafede 1 saat falan konuştuk. Sonra içime sinmeyen bazı konular oldu bir de ailevi meselelerim bardı aklım doluydu biraz bahane uydurdum o anda kestirip attım. Haber gönderdim olumsuz diye. E şimdi içimde kaldı, düşündükçe aslında olabilirmiş diyorum. Yakın arkadaşlarım değil onlara da diyemem tekrar. Özellikleri istediğim gibiydi. Sizce ne yapayım? Boşverip önüme mi baksam. Daha önce de görüşüp reddettiklerim oldu ama böyle düşünmemiştim. Ay lütfen kötü bir şey yazmayın fikirlerinizi merak ettim
Yolunuza devam edin. Nasipte yokmuş gerisi bahane.Arkadaşlar biriyle görüşmüştüm ama arkadaşlar vasıtasıyla ve evlilik düşüncesi ile görücü usulü sayılır. Neyse gittim cafede 1 saat falan konuştuk. Sonra içime sinmeyen bazı konular oldu bir de ailevi meselelerim bardı aklım doluydu biraz bahane uydurdum o anda kestirip attım. Haber gönderdim olumsuz diye. E şimdi içimde kaldı, düşündükçe aslında olabilirmiş diyorum. Yakın arkadaşlarım değil onlara da diyemem tekrar. Özellikleri istediğim gibiydi. Sizce ne yapayım? Boşverip önüme mi baksam. Daha önce de görüşüp reddettiklerim oldu ama böyle düşünmemiştim. Ay lütfen kötü bir şey yazmayın fikirlerinizi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?