Biraz roman gibi anlattığım hayal kırıklığım..

Elisya

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
3.545
3.064
333
konu kendi başlatan kendi bitiren erkek modeli.. basit uyduruk bi aşk hikayesi yani.. baştan uyarayım da ilgilenmek istemeyenlerim zamanını çalmamayım:) bugün hep nil karaibrahimgil'in sana kek yaptım şarkısını dinledim, eskiden çok severdim, birebir yaşamak da varmış.. daha geçen gün kek yapmıştım ona ya:( 3 hafta önce burada başlık açmıştım, beklenmedik ilişki ve karmaşık hislerim diye.. bi ilişkiye başlamayı düşünmüyordum, o istedi, o ısrar etti, o hayatıma girdi.. seviyor gibiydi.. geceleri whatsappta hep çevrimiçiydi son günlerde.. bi kez sordum, kıskanmam hoşuna gitmiş, arkadaşlarıyla konuşuyormuş, konuları da ukraynaymış.. "ukraynaya gitsem naparsın" demişti, "güle güle derim" demiştim.. "şaka şaka tepkini merak ettim, bitti benim için o işler, eskidendi" demişti.. daha dün bile her şey çok güzeldi.. onun işyeri benim evime yürüyerek 10 dk olduğu için ilk 2 hafta hergün görüştük nerdeyse, ama bu hafta beni hep ekti.. işleri varmış, sebepleri inandırıcıydı ama pazar günü bile ekilince artık anladım, aradım ve dinledim uyduruk sebebini.. "ciddi ilişki işine gelmedi galiba, açıkça söyleyebilirsin, beni ekip durmana gerek yok" diyince gerçek ortaya çıktı ve duyduklarıma şok oldum..

-alakası yok ekmiyorum, gerçekten işlerim vardı.. bugün de bilmem kimle görüşme çıktı aniden.. yoksa ben de görüşmek istiyorum seninle, konuşmak istediklerim var
-ne konuşmak istiyorsun, söylebilirsin şimdi
-telefonda olmaz
-hayır söyle şimdi
-sen iyi bi kızsın, güzelsin, benden daha iyilerine layıksın, ama bizim kafalarımız birbirine uymuyor, daha iyi şeyler hak ediyorsun sen
-beni sen hayatına aldın, sen başlattın her şeyi.. şimdi mi aklına geldi daha iyilerine layık olmam.. peki ne diyim o zaman..
-ama yüzyüze de görüşücez yine de seninle, bende kabın var (ona yaptığım keki koyduğum kaptan bahsediyor, şirinleştirmeye masumlaştırmaya çalıştığı iğrenç gülüşüyle)
-ne kabı ya, kalsın.. inanmıyorum sana gerçekten bu yaptığın çok ayıp (ayıp mayıp ne saçmaladım ya, kap diyip gülünce, görüşmek isteyince sinir oldum)
-haklısın, biliyorum, hakkını helal et
-etmiyorum.. etmiyorum ki başka bi kıza da bunu yapma
-yaptım daha önce ve yapmaya da devam edicem.. ama sen hak etmedin gerçekten, onlar hak etmişti
-iğrenç bi insansın ya
-ne oldu ne yaşadık ya (sinirlendi)
-Allah bildiği gibi yapsın seni.. pislik!

Ve kapattım sildim engelledim her yerden.. oruçlu oruçlu saatlerce ağladım.. Allah sorsun hesabını.. bi insanın duygularıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı.. onu kaybettiğim için üzülmedim, sürekli aynı şeyleri yaşamama da üzülmedim.. yalnız kalmış olmama da üzülmedim.. güvenmiştim.. inanmış olmama ve saflığıma üzülüyorum.. ve bilmemek de çok üzüyor, her şey en başından mı yalandı.. en başından her hareketini her sözünü tekrar kafamda canlandırıp sevildim mi çözmeye çalışıyorum.. ne yalandı ne gerçekti kafamda ayıklamaya çalışıyorum.. evet hiçbir işe yaramayacak biliyorum ama kendime engel olamıyorum.. sevildiysem de acaba ciddi ilişkiye mi gelemedi, özgürlük daha mı cazip geldi, belki de ukrayna'ya gitmek için sattı beni diyorum.. belki de yine bi ıssız adam vakası.. resmen o filmin içinde gibiyim şu an.. belki de beni yatağa atamamış olmasıydı sıkıntısı.. ki öyle bi isteği de olmadı ki benden, evlenmek istediğim kişiyle bi şey yaşamam demişti.. zaten etrafında kolayca yatağa atabileceği birsürü kız olan bi adam.. bilemiyorum.. dönse affetmem, ama dönsün ve pişman olsun istiyorum.. olur mu acaba.. var mı başına gelen.. her yerden engelledim gerçi ama ulaşmak isteyen ulaşır.. böyle işte:(

Son düzenleme:
-sen iyi bi kızsın, güzelsin, benden daha iyilerine layıksın, ama bizim kafalarımız birbirine uymuyor, daha iyi şeyler hak ediyorsun sen

Yok aslinda sen benden iyilerine layiksin deyip gececektin. :dondurma:

Niye boyle yapti, kime yapti, ne zaman yapti. Bu sorulara degecek bir adam degil .

Back
X