• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş gerekli mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küfür örnek sadece. Karşılaştığımı yazdım sen niye yaralandın hayırdır sabah sabah
Niye yaralanayım ayol. Saçmalamışsın onu yüzüne vurdum sadece.

Yalnızlığınızın sebebi çok süper, saygılı, kültürlü olmanız değil insanlarla diyalog ve yakınlık kurmayı bilmiyor olmanız. Bu durumdan memnunsanız sorun yok. Değilseniz (konu sahibi gibi) öncelikle durumu kabullenmekle işe başlamak mantıklı olur.

Yalnızlığınızın sebebi çok süper, saygılı, kültürlü olmanız değil insanlarla diyalog ve yakınlık kurmayı bilmiyor olmanız. Bu durumdan memnunsanız sorun yok. Değilseniz (konu sahibi gibi) öncelikle durumu kabullenmekle işe başlamak mantıklı olur.
Siz kim oluyorsunuz acaba??? Bi tespitler bi havalar

Kendinizden bahsediyorsunuz degil mi? 🥰
Zira bizim mukemmellik iddiamiz olmadi hic. Hatta bilakis ben defalarca herkesin hatasi, eksi yönleri var dedim. Kendiniz gibileri bulunca arkadaslik iliskisi yonetebilenler hakkindaki yorumlarınızı tekrar okuyun isterseniz.

Neyse ki butun o harikulade ozellikleriniz arasinda lafının nereye gittiğini bilme özelliği yokmus mesajlarınızın alt metnini fark etmiyorsaniz.
İşsiz !!!

Sizin gibilerin daha yalnız olduğuna yemin edebilirim yoksa bu kadar buradaki her konuya müdahil olmazdınız 🤝🖐️istisnasız her konuda aynı kişilerin 20-30 bazen 100 yorumu var çok arkadaşınız eşiniz dostunuz varsa burda işiniz ne ?? Şahsen benim kendi açtığım konular dışında kimsenin konusunda yorumum yok denecek kadar az çünkü vaktim yok,düzeyli arkadaşlarımla falan buluşuyorum o esnada 😂🤣🤏🏻

O zaman konu kapanmadan yazayım😌
İğneyi başkasına; çuvaldızı kendinize batırın 👍🏻
Ok canım saygısız ilişkileri bu kadar öven insan varken gelecek nesilden korkmamak elde değil..
Düzeysiz ilişkilerim olacağına olmaz olsun daha iyi 😌 konu kapanmadan ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X