biraz sıkıntılı mı durmusum?

irosipok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
184
27
13
21
merhaba gecenlerde yanlıslıkla ağzımdan bir şey kaçırıp eski flörtümün ortak arkadaşımız ile arasını bozdugumu anlatmıstım cocuk onun senelerdir arkadaşıydı ben arkadaşımın üzülmesine dayanamadım eski flörtüme mesaj attım ama ilk mesajdaan sonra iki gün uyumamısstım de aksam uyudum uyanıp uyku sersemı sacma sapan bi tarz ile yazmısım rezil olmus muyum
silmissin1.webp
silmissin2.webp

Bravo valla daha hayatimda 2 erkegin arasini bozamadim...Evlenirsen elinde cevirirsin adami
Yav şöylelerine cesaret vermeyin. Muhtemelen laf yetiştirmiş bozmuş. Elinde çevirse flörtü "eski" olmazdı herhalde.

merhaba gecenlerde yanlıslıkla ağzımdan bir şey kaçırıp eski flörtümün ortak arkadaşımız ile arasını bozdugumu anlatmıstım cocuk onun senelerdir arkadaşıydı ben arkadaşımın üzülmesine dayanamadım eski flörtüme mesaj attım ama ilk mesajdaan sonra iki gün uyumamısstım de aksam uyudum uyanıp uyku sersemı sacma sapan bi tarz ile yazmısım rezil olmus muyum Eki Görüntüle 3403604 Eki Görüntüle 3403605

Olay ne bilmiyorum ama bu ikisi barışır, senin arkandan +18 çirkinliğinde konuşurlar, sen de böyle dert yandığınla kalırsın. Sana ne bunlardan.

tmm sence nası durmusum
Takıntılı gibi, kendini çok bir şey zanneden gibi
İçten ice lisede erkeklerin arasını açan kız olmak mı istiyorsun , konunun bunla alakası olmasa bile kendini o konumda görüyorsun?
Ayrıca "sen de böyle bir şeyden arkadasini sileceksen.." vs demişsin. Ne alaka ya. Arkadaş onun değil mi? Yakistiramadigi bir şey olunca çekmiş çizgiyi. Sağlıklı ve akıllı her insan arkadaşı ile ilgili hayal kırıklığına ugrarsa vs olumsuz bir şey yasarsa hayatından çıkartır zaten . Ben 32 yasındayım, cok sevdiğim dostum vardır ama bir o kadarı da zamanla hayatımdan çıkmıştır. Adam dert etmiyor sen ne dert ediyorsun? Sanki sen dedin diye yeniden barissa eski sıcaklığı bulacak

Back
X