- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi redvelvetcake
İlişki muhabbetine girmedik, yani tam derinlerine inmedik öyle diyeyim; ama bu konuda konuştuk. Başta daha arkadaşça yaklaşıyordu mesela geçen gün ben bir şey aldım ona resim attım çok yakışmış canım, çok güzel hepsi dedi. Havadan sudan daha çok konuşuyoruz, ama konuştuğumuz hava su genelde kendi hayatımız uzerinden. Belki de daha çok bariz bir ilişki muhabbeti geçmedi diye ben de emin olamıyorum ondanBen gerçekten etkilendim, en yakın arkadaşım dedi, senin eski sevgilinden sonra ilk defa birinden mesaj alınca sevindiğini gördüm, bence hoşlanıyorsun diye.
Ben o daha tecrübeli, daha görmüş geçirmiş bir insan diye çok da istekli görünmek istemiyorum, sonuçta biz şimdi oturur dusunuruz ne demek istedi, ne yapmak istedi diye ama o belki benim bir hareketimden ondan hoşlandığımı hemen anlar falan diye bu kadar ağırdan aldım:/ Yani aslında çok ağır da değil 3 ay oldu tanışalı, 3 kere yuzyuze görüştük, bakalım bundan sonra nasıl gidecek.
Adam ne düşünür, şöyle yapsam böyle mi anlar diye hareket edeceğine bence akışına birak.
Rahat ol.
Bir kere de sen davet et, mesela aklında olan soruları yavaş yavaş muhabbet içinde sor.
Hicbir şeyi başlamadan ne olacağı hakkında yorumlayamazsin.
Denemeden goremezsin.
İcindeki temkinli kadın her zaman dursun bi köşede ama ne olacağını bilmek için bir yerden başlamak lazım.
Hoşlanmışsın ama tereddüt ediyorsun.
Bu kadar kasma diyorum sadece.