Niyeti cinsellik mi?

Bi süre sonra hastalığınızla da dalga geçmeye gülmeye başlarsınız bakın şimdiden ilerleme var 💕 Yoksa hayat hassas kalpler için bi cehennem 😅 Hem gülüp eğlendikçe vücuda bi gevşeme gelir hem de bakın burdaki gibi daha fazla insanla muhabbetiniz ilerler.Bu dünyanın sürekli sızlanan değil eğlenceli insanlara ihtiyacı var sizin gibi🌸 ha bu arada ilaç kullanmıyosanız kırmızı şarap tavsiye ederim günde bi kadeh🍷kas gevşetici görevi görüyodu bende
Umarım toparlarımda güler geçerim :)
Antidepresan alıyorum teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Umarım toparlarımda güler geçerim :)
Antidepresan alıyorum teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Siz toparlanmayı beklemeyin "fake it till you make it" İyimser olmak gülmek içinizden gelmiyorsa da bi süre numara yapın sonra o gülümseme kendiliğinden çıkacaktır 😊 Hoppidi hoppidi şarkılar açın dinleyin komik bi dizi arkada oynasın izlemeseniz de bi süre sonra bakmışsınız cidden kahkahalar atıyosunuz belli mi olur😀 ben şu sıra Avrupa yakasına sardım salak burhan kafamı dağıtıyor dsfsfg

Siz toparlanmayı beklemeyin "fake it till you make it" İyimser olmak gülmek içinizden gelmiyorsa da bi süre numara yapın sonra o gülümseme kendiliğinden çıkacaktır 😊 Hoppidi hoppidi şarkılar açın dinleyin komik bi dizi arkada oynasın izlemeseniz de bi süre sonra bakmışsınız cidden kahkahalar atıyosunuz belli mi olur😀 ben şu sıra Avrupa yakasına sardım salak burhan kafamı dağıtıyor dsfsfg
Profil resmimdeki Zerrin İffeti ve benzetmelerini de ayrı severim😃

Ay ben de Avrupa yakası izliyorum tam bir serotonin kaynağı 😍hele oynak şarkılar açıp dans etmek çok iyi geliyor 💃💃

bir Kore dizisi gördüm. The First Night with the Duke, tavsiye ederim gülmek isteyenlere. kaç senedir Kore dizisi izlemiyordum, internette önüme düşünce bir bakayım demiştim.

Kore dizi
bir Kore dizisi gördüm. The First Night with the Duke, tavsiye ederim gülmek isteyenlere. kaç senedir Kore dizisi izlemiyordum, internette önüme düşünce bir bakayım demiştim.

Kore dizilerini çok severim bi süredir izleyemiyorum genelde fantastik ve bilimkurgulara bakmıştım buna da bakacağım mutlaka💗

Back
X