Biraz teselli sadece...

Canım tüp bebekle sağlikli embriyo transfer edilebilir diye biliyorum. Sikmayin canınızı doktorla konuşun normal yolla olmazda tüp bebekle olur. Tek kısırlık ya da baska nedenlerden bebeği olmayanlar icin değil tüp bebek, hastaliklara karşıda insallah herşey cok güzel olur

Merhaba cnm ne ckms sonuç tam olarak. Ben sana yazmstm biliyorsun hemen hemen aynı mevzu. Şunu msj da yazmış mıydım bilmiyorum bnm ki tup bebekti. Tup bebek korkutucu dgl. Tabi bizim durumumuz için şöyle olmalı ben oyle Anladm doktorlardan. Istenilen hastaliksix embryo yani embriyo genetiğe gidecek hastalikli ise elenecek. Sen şimdi o kısmı dert etme. Tam ne oldugunu anla.

Anne olmadim ama size diyebileceğim tek şey Allah ol diyince olur. İciniz rahat olsun. Stres sarmasin bedeninizi ve evliliginizi. Eşinizle sarılın birbirinize ve hayırlısını dileyin. Siz sağlıklı olun ki o da sağlıkla gelsin size.

Pozitif bilim çerçevesinde bakarsak da aynı testleri maddi durumunuz cercevesinde tekrarlayın isterseniz. Belki yeni bir yorum yeni bir umut gelir.

Allah boş beşiğini tez zamanda doldursun. Kucağına almayı nasip etsin.

Allah büyük..bence onemli olan teşhisin konulmasi...ona gore bir tedavi yöntemi mutlaka vardr..

Allah yardımcınız olsun.
Yapılacak bişey vardır mutlaka.
Hayırlısı olsun hakkınızda. Dua edin gönlünüzü ferah tutun.

Tıp cok ilerledi arkadaşim,
Farklı doktorlardan da yorum alın.
Allah hayırlısiyla kucagınizı doldursun insallah

Oyyy kuzum benim.. ♡
Rabbim İnsaAllah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder sana.. ❤❤

Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin inşallah.

Hic uzulme sıkma canını rabbim isterse öyle bir saglikli evlat verirki birkere oldu boyle diye yine olacak sanma kalbini temiz tut benimde gecen sene bir bebegimin 2 aylikken kalbi durdu aldilar ve daha 35 gun oncede dusukten sonraki bebegimin sikintilarindan dolayi ölü dogum yaptim okadar uzuldumki simdi 2 cocugum var aslinda saglikli ve buyukler ama icim bebek ozlemiyle yaniyor anlatamam sanki hic cocugum yokmus gibi Allah uzun omur versin ins onlara...
Ama kalbimide ferah tutuyorum hayirliysa rabbim verir onun dediginden baskasi olmaz unutma korkma kalbini temiz tut ...İSIMIZ ALLAHA KALDIYSA O İŞ OLMUŞ DEMEKTİR.:anneadayı::anne:

Canım tüp bebekle sağlikli embriyo transfer edilebilir diye biliyorum. Sikmayin canınızı doktorla konuşun normal yolla olmazda tüp bebekle olur. Tek kısırlık ya da baska nedenlerden bebeği olmayanlar icin değil tüp bebek, hastaliklara karşıda insallah herşey cok güzel olur
Hepinize teşekkür ederim insallabinşallah aynen nettende baktım genetik hastalığı olan lar emriyolar ayrikiyor çözümü var diye benim cocuk oliyor ama skintili idi yarin inşallah gorusecez doktorlar üzülmüyorum hersey allahdanda borazbiraz çevresel yordu beni onun stresti vardi galiba .

Allah dert vermiş dermanını da vermiş kuzum, şükürler olsun ki çaresi var iyi bir tedaviyle sağlıklı bebeklerin olur İnşâAllah..
Siz ve sizin gibilerin Allah yardımcısı olsun...:dua: :KK36:

Benimde genetik sorunum var ve yazmak istedim bendeki sorunu bebeğim de sorun olunca öğrendim pgt tüp bebek önerdiler genetikçiler 2. Tüp bebeğimi yapıyorum şuan biraz maddiyat gerekli sadece herşeyin bi çözümü var Allah daha farklı sorunlar vermesin herşey olacağına varıyor hiç üzülme biraz zor olsa da imkansız değil genetik sıkıntısı olup tüp bebekle hamile kalıp bebeği kucağında bir sürü arkadaşım var Allah yardımcın olsun inşallah

Canım benim
Çok üzüldüm
Bilmiyordum
Şimdi öğrendim
Rabbim sabrını arttırsın
İmtihanımızı kolaylaştırsın
Ne diyebilirim Ki
Üzgünüm
Hemde çok
:KK61:
Allah dert vermiş dermanını da vermiş kuzum, şükürler olsun ki çaresi var iyi bir tedaviyle sağlıklı bebeklerin olur İnşâAllah..
Siz ve sizin gibilerin Allah yardımcısı olsun...:dua: :KK36:

Benimde genetik sorunum var ve yazmak istedim bendeki sorunu bebeğim de sorun olunca öğrendim pgt tüp bebek önerdiler genetikçiler 2. Tüp bebeğimi yapıyorum şuan biraz maddiyat gerekli sadece herşeyin bi çözümü var Allah daha farklı sorunlar vermesin herşey olacağına varıyor hiç üzülme biraz zor olsa da imkansız değil genetik sıkıntısı olup tüp bebekle hamile kalıp bebeği kucağında bir sürü arkadaşım var Allah yardımcın olsun inşallah

Bir bilgim yok. Sadece Allahım yardımcın olsun inşallah demek istedim.
Allah razi olsun hepinizden ♥

Canim uzun süredir girmeyince gormemisim konuyu başın sağolsun Rabbim sana ve esine can saglığı versin yavrunuz cennet kusu oldu. En kısa zamanda duzeleceksin insallah zaman en iyi ilaç, genetik tarama testleri mevcut tup bebek hastanelerinde ,bende saglam embriyolarim vardi genetik tarama testi ile 5 adet olusan embriyodan 3ü saglikli geldi 2si down sendromlu ciktigi icin iptal oldu. Sizde boyle bisey yaptirabilirsiniz canim. Önce senin ve esinin kanda genetik kromozomlariniza bakacaklar ilerde karar verdiginiz zaman boyle bir secenek var tüp bebek bölumlerinde Rabbim yardımciniz olsun insallah

Canim uzun süredir girmeyince gormemisim konuyu başın sağolsun Rabbim sana ve esine can saglığı versin yavrunuz cennet kusu oldu. En kısa zamanda duzeleceksin insallah zaman en iyi ilaç, genetik tarama testleri mevcut tup bebek hastanelerinde ,bende saglam embriyolarim vardi genetik tarama testi ile 5 adet olusan embriyodan 3ü saglikli geldi 2si down sendromlu ciktigi icin iptal oldu. Sizde boyle bisey yaptirabilirsiniz canim. Önce senin ve esinin kanda genetik kromozomlariniza bakacaklar ilerde karar verdiginiz zaman boyle bir secenek var tüp bebek bölumlerinde Rabbim yardımciniz olsun insallah
Allah razi olsun canım kan sosonucu bekliyom aldilar kuzum ya dowsendrom emriyodanmi anliyorlar kendi yaptiklari.

Merhaba arkadaşlar konularımi bi nebzede olsa bilen vardır 5 ay oldu Bebeğimi kaybedeli. şükür cabuk toplandik hazirdim herşeye zaten. 1ay yaşadı kuzum sorunlar vardi ama tam net bir hastalik bilmiyordum iskelet bozukluğu bi çeşit farklı seylerde vardı.genetikden kan çıkmış kayinvalidem aldi sonucu yarin getircek ama sonuc kötü çıkmış riskli demis doktor ne olur ne olmaz bişi diyemiyoz anne babadanda kan alincak tam bilgi verilmemiş ama ne olduğunu pazartesi doktorumdan öğrencem duydum ama ruh gibi bisi oldum ne olcak simdi bendemi esimdemi sorun acaba tup bebek olurmu genetikde sorun varsa kafam allah bullak dualarini bekliyorum birazda olsa konusmak istedim paylasmak yazinca galiba içim hafifliyor benim artik kendimi dik tutmaya kendimle mücadele etmeye birseyler yapıp kafamı dinlememeye dağıtma ya calisiyorum. . Şimdiden teşekkürler
Ailede bir şey varmı.. Bir bebekde çıktı diye hepsine çıkacak değil herşeyin bir yolu var dua et kontrollü bir gebelik gecirirsin gerisi allahdan

Ailede bir şey varmı.. Bir bebekde çıktı diye hepsine çıkacak değil herşeyin bir yolu var dua et kontrollü bir gebelik gecirirsin gerisi allahdan
Yok kuzum bende bilmiyom suan ken sonucu bekliyom esimden bendende aldilar bebegim kötü cikti olen bebegimden bizdende istediler genetik bakiliyor suan inşallah dediginiz gibi olur kuzum.

Back
X