- 1 Ağustos 2013
- 293
- 363
- 123
- 41
- Konu Sahibi Denizzzz159
-
Bosanacaksiniz. Allah rizasi icin korunu
Ne alakasi var ne demek olsugunu bilmedigim icin yazdim ay nekadarda bilgilisin herseyi bilyosun gelecegi goeuyosun dusunce okuyosun masallahYorum sahibinin 'boşanın' kelimesini atlayıp bunu sorması bilindik 'boşanmam ama olsun yine de konu açtım' konularından olduğunu kanıtlıyor
Degil malesefKonunun fake olması için duacıyım.
HaklisinBacım sen boşanmanın b sini bile düşünmüyorsun ama bu adam arabistana giderse seni boşanmaktan beter eder . Işin kötüsü boşamaz işte, hazır kurtuluşun varken ,yol yakınken boşanmayı düşünmez misin ? 6 ayda dayak , hakaret, yalan dolan , kumar , boyundan büyük borç. Düzelir umuduyla insan şu rezil hayatı çekmez ya hu.
Geleceği görmeye gerek yok ki konunuzu okumak yeterli oldu hakkınızda çıkarım yapmak içinNe alakasi var ne demek olsugunu bilmedigim icin yazdim ay nekadarda bilgilisin herseyi bilyosun gelecegi goeuyosun dusunce okuyosun masallah
Ben bos amacli me yapmalim diye sormadim nasil surec ne olmali amacli sordum cok komik ya basina gelirse gorursunGeleceği görmeye gerek yok ki konunuzu okumak yeterli oldu hakkınızda çıkarım yapmak için
Eşiniz sizi dövmüş. Eşiniz kumarbaz. Eşiniz yalancı.
Bunlara rağmen boşanmak olan tek seçeneği görmezden gelip 'ne yapmalıyım' diye sormuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?