- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- 113
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
herkesin genelde lise zamanlarında yaşadığı ölüp bittiği o ilk aşk olayını ben üniversitedeyken yaşadım. her şey karşı tarafın ilgi göstermesiyle başladı , kesinlikle platonik değildi. kendisinin sınavında kopya çektiği dersi bilmemesine rağmen sana anlatayım diye ısrar etmesi ortak arkadaşlarımıza onuda getir birlikte buluşalım diye ısrar etmesi sürekli bakışmalar

yani gururumdan ona hiç bir şekilde adım atamadım o da bir kere reddedilince bir daha gelmedi bu süreçte başka olaylarda oldu ama ben halimden memnundum çünkü gururum benim her şeyimdi çok isteseydi gelir kafasındaydım

sonra ben kimseyle çıkmayınca bu olay üstüme yapıştı arkadaşlar. ondan hoşlandığımı biliyordu onunda benden hoşlandığını olayımıza dahil olan arkadaşlarım biliyordu vs. bu olaylar 3 yıl önce oldu bu arada kendisine olan aşkımı asla inkar etmedim ama asla platonik bir şey değildi ve hiç bir zaman kendisini elde etmek için bir yaklaşımım olmadı.
. benden çok üst dönem olan ve uzun zaman önce mezun olan arkadaşlar geldi. biri erkek biri kız. kız olanı sadece sima olarak tanıyorum ve benimle hiç bir şekilde ilgisi olmayan biri , erkek olan ise benim arkadaşım. kahve içip sohbet ederken kız "aşktaki yaşanmamışlıklar 20 yıl sonra olsa bile patlak verip yaşanıyor hayat bir yolunu buluyor" dedi bende gayri ihtiyari ay benimde öyle olsa keşke dedim o kişiyi düşünerek. kız da senin .... vardı dimi dedi çocuğun adını söyleyerek. ben o an şok oldum. sonra kız devam etti evleniyor falan diye bende evet haberim var kuzenimin arkadaşı aynı zamanda kendisi haberim var allah mutlu etsin dedim. biz zaten çıkmadık sadece saçma bişeydi gibi bişiler saçmaladım o da platonikti öyle bişeyler hatırlıyorum çıksaydınız zaten anlaşamazdınız sevmezdin dedi. yani ben platonik olmayan bir şeyin platonik olarak bilinmesine mi yanayım yoksa bunu kel alaka insanların bilmesine mi?saf gibi kalakaldım.
herkesin düşüncesini umursamaktan ziyade onun bu aramızdaki salakça durumu insanlara beni kız bana platonik aşık şeklinde yansıtmasına çook kızgınım. arayıp 30 yaşındasın benim seni bir kez aramışlığım yok sana bir kelime etmişliğim yok neye dayaranak böyle bir şey yapıyosun evet seni sevdim ama bunu içimde yaşadım sana bile yansıtmadım seninle kahve içmeyen benim diyesim var. tabi ki bunu yapmıcam .
Son düzenleyen: Moderatör: