biraz uzun, biraz klişe ,biraz platonik, biraz kızgın...

Minnnacik Mouse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
904
2.201
113
merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum. ve bugün benim de bir derdim var. biraz uzun olacak sanırım , okuyan ve yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

herkesin genelde lise zamanlarında yaşadığı ölüp bittiği o ilk aşk olayını ben üniversitedeyken yaşadım. her şey karşı tarafın ilgi göstermesiyle başladı , kesinlikle platonik değildi. kendisinin sınavında kopya çektiği dersi bilmemesine rağmen sana anlatayım diye ısrar etmesi ortak arkadaşlarımıza onuda getir birlikte buluşalım diye ısrar etmesi sürekli bakışmalar :oops:vs.) ben gitmeyince üstüme düşmedi peşimden koşmadı merhabamız vardı zamanla o da kalmadı ondan kaçtım trip attım görmemezlikten geldim. ama bakışmalarımız devam etti. işte olaylar o noktada saçmasapan bir hal aldı.

yani gururumdan ona hiç bir şekilde adım atamadım o da bir kere reddedilince bir daha gelmedi bu süreçte başka olaylarda oldu ama ben halimden memnundum çünkü gururum benim her şeyimdi çok isteseydi gelir kafasındaydım:KK12:

sonra ben kimseyle çıkmayınca bu olay üstüme yapıştı arkadaşlar. ondan hoşlandığımı biliyordu onunda benden hoşlandığını olayımıza dahil olan arkadaşlarım biliyordu vs. bu olaylar 3 yıl önce oldu bu arada kendisine olan aşkımı asla inkar etmedim ama asla platonik bir şey değildi ve hiç bir zaman kendisini elde etmek için bir yaklaşımım olmadı.
. benden çok üst dönem olan ve uzun zaman önce mezun olan arkadaşlar geldi. biri erkek biri kız. kız olanı sadece sima olarak tanıyorum ve benimle hiç bir şekilde ilgisi olmayan biri , erkek olan ise benim arkadaşım. kahve içip sohbet ederken kız "aşktaki yaşanmamışlıklar 20 yıl sonra olsa bile patlak verip yaşanıyor hayat bir yolunu buluyor" dedi bende gayri ihtiyari ay benimde öyle olsa keşke dedim o kişiyi düşünerek. kız da senin .... vardı dimi dedi çocuğun adını söyleyerek. ben o an şok oldum. sonra kız devam etti evleniyor falan diye bende evet haberim var kuzenimin arkadaşı aynı zamanda kendisi haberim var allah mutlu etsin dedim. biz zaten çıkmadık sadece saçma bişeydi gibi bişiler saçmaladım o da platonikti öyle bişeyler hatırlıyorum çıksaydınız zaten anlaşamazdınız sevmezdin dedi. yani ben platonik olmayan bir şeyin platonik olarak bilinmesine mi yanayım yoksa bunu kel alaka insanların bilmesine mi?saf gibi kalakaldım.

herkesin düşüncesini umursamaktan ziyade onun bu aramızdaki salakça durumu insanlara beni kız bana platonik aşık şeklinde yansıtmasına çook kızgınım. arayıp 30 yaşındasın benim seni bir kez aramışlığım yok sana bir kelime etmişliğim yok neye dayaranak böyle bir şey yapıyosun evet seni sevdim ama bunu içimde yaşadım sana bile yansıtmadım seninle kahve içmeyen benim diyesim var. tabi ki bunu yapmıcam .

açıkçası bu imaj beni hasta etti bu imajdan nasıl kurtulabilirim ? bunun konuşulması ,yıllar sonra kel alaka insanlar ya.. çok moralim bozuldu herkes böyle biliyor demek ki . bu şekilde hatırlanmak kesinlikle istemiyorum. sizce ne yapabilirim başına böyle bir şey gelmiş biri var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakıştıkça adam bunu anlamış demekki..seven erkek gelirdi tekrar peşinden bi kahveyi reddettin diye vazgecmezdi.bu tipler ünide cok olur zaten,bol bakışmalı onun senden hoşlanmanı bekler,böyle bi gelir bi çeker bi iter..bu tip tam öyle.seven değil daha cok boncuk dağıtan herkese..
Sen anlayamamışsın yavrum ,kesinlikle karşılıklıydı diyorsun ya , cıkma mı teklif etti ,seviyorum mu dedi..
Bakıştan mana da cıkmaz sevgide..kaptırmışsın kendini

30 yasindasin, emin ol insanlar senin yasanmamis asklarina kafa yormuyorlar...aa bu sunda takildi, o yuzden hala yalniz falan demiyorlar. Herkes kendi hayat telasesinde, kendi iliskisinin derdinde. Konusu gecmis, kizin biri bisey demis, cok uzerinde durulacak bir durum bile yok. Sen hayatina bak.

ben 26 yaşındayım , o kişi 30... biraz da sevdiğini alamamış kız durumuna düştüğüm için üzüldüm sanırım. beni öyle gördüğünü hissettirdi kız sanırım öyle işte.. hayatıma bakıyorum elbette ama bu bana kaybettiğimi htırlattı nedense üzüldüm. içimde yaşadığımı sanıyordum.

Bakıştıkça adam bunu anlamış demekki..seven erkek gelirdi tekrar peşinden bi kahveyi reddettin diye vazgecmezdi.bu tipler ünide cok olur zaten,bol bakışmalı onun senden hoşlanmanı bekler,böyle bi gelir bi çeker bi iter..bu tip tam öyle.seven değil daha cok boncuk dağıtan herkese..
Sen anlayamamışsın yavrum ,kesinlikle karşılıklıydı diyorsun ya , cıkma mı teklif etti ,seviyorum mu dedi..

Aynen çok yaşa sen. Benim başımda da vardı. Ego bombaları hıı :KK48:

Ne mal insanlar var yahu. O kız yüksek lisanslı eğitimli komşu teyze?! İnsanın dilinin biraz ayarı olur . Kafasında yıllarca senin aşk hayatını mı tutmuş nedir?

evet sevseydi bir kahve reddetmeyle vazgeçmezdi diye bende bir şey yapmadım o da yapmadı. o bakmaya devam etti bende ettim. karşılıklı başladı sonra karşılıklı olarak hiç bir şey yapmadık saçmasapan bir durum , ama bu olay benim üstüme yapıştı ve insanlara bunu yanlış yansıtması üzücü geldi. onu iyi hatırlamak isterdim...

ben 26 yaşındayım , o kişi 30... biraz da sevdiğini alamamış kız durumuna düştüğüm için üzüldüm sanırım. beni öyle gördüğünü hissettirdi kız sanırım öyle işte.. hayatıma bakıyorum elbette ama bu bana kaybettiğimi htırlattı nedense üzüldüm. içimde yaşadığımı sanıyordum.
Hepimizin boyle anlari oluyor. Duygusal bosluktan sadece. Siz icinizde buyutmeyin sadece. Daha kimler karsiniza cikar.
He cok istiyen erkek pesinden kosuyor zaten. Bir kahveye gelmedi diye vazgecmez. Insallah cok daha iyileri cikar karsiniza.

Aman yıllar geçmiş ne imajı görmeyeceğiniz insanlar. Şimdi insanlara o da seviyordu diye ıspatlayamazsınız ya :KK43:

muhtemelen göreceğim çünkü aynı jenerasyon aynı meslek illa ki karşılaşılacak demek ki. böyle bilinmesi beni sinir etti kime neyi nasıl kanıtlıcam ki :KK14:

muhtemelen göreceğim çünkü aynı jenerasyon aynı meslek illa ki karşılaşılacak demek ki. böyle bilinmesi beni sinir etti kime neyi nasıl kanıtlıcam ki :KK14:

Bende onu diyorum ispatlayamayacaksınız ne diye deşip üzülüyorsunuz. Bitmiş gitmiş. Gulup geçin. Aa çocukluk deyin olsun bitsin.

bence egonuz biraz fazla güçlü. sevip de alamamış bir kız da olabilirdiniz ne var bunda? hakir görülecek bir şey değil ki bu. böyle düşünen birileri varsa da ciddiye almamalısınız, olmuş bitmiş, bunları kafaya takmaya değmez.

Ne mal insanlar var yahu. O kız yüksek lisanslı eğitimli komşu teyze?! İnsanın dilinin biraz ayarı olur . Kafasında yıllarca senin aşk hayatını mı tutmuş nedir?

platonik olsaydı bile kızın tavrı çok saçma. ben söylerken çekinirdim madem platonik madem adam evleniyo ne gerek var incinir belki diye söylemezdim. herkes duyarlı olmak zorunda değil tabii. ama muhabbetim olmayan biri bana gelmiş sen platoniktin gibi bişeyler diyor yıllar geçmiş. beni bununla ezmek istediğini hissettim biraz da buna sinirlendim sanırım. ve bunu insanlara nasıl böyle anlatır diye en çok ona sinirlendim. yapacak bir şey bulamadım açıkçası.

platonik olsaydı bile kızın tavrı çok saçma. ben söylerken çekinirdim madem platonik madem adam evleniyo ne gerek var incinir belki diye söylemezdim. herkes duyarlı olmak zorunda değil tabii. ama muhabbetim olmayan biri bana gelmiş sen platoniktin gibi bişeyler diyor yıllar geçmiş. beni bununla ezmek istediğini hissettim biraz da buna sinirlendim sanırım. ve bunu insanlara nasıl böyle anlatır diye en çok ona sinirlendim. yapacak bir şey bulamadım açıkçası.

İyi de doğru olsa bile aradan 100 yıl geçmiş. Kızın senin aşk hayatından başka işi yok mu, no life mı ne.

bence egonuz biraz fazla güçlü. sevip de alamamış bir kız da olabilirdiniz ne var bunda? hakir görülecek bir şey değil ki bu. böyle düşünen birileri varsa da ciddiye almamalısınız, olmuş bitmiş, bunları kafaya takmaya değmez.

ego değil duygularımı ortada yaşayan bir insan değilim çok dikkat ettiğim halde inadıma yaparmış gibi bu şekilde yansıtılmak beni delirtti. tabi ki olabilir söylediğim gibi zaten sevdim kendisini gerçek bu. sadece kimseyi ilgilendirmeyen bir gerçek. böyle yalan söylenmesi hoş değil benim de bir çevrem var...

İyi de doğru olsa bile aradan 100 yıl geçmiş. Kızın senin aşk hayatından başka işi yok mu, no life mı ne.

kızın hayatı ben değilim tabi ki ama herhangi bi ortamda adım geçtiğinde "aa o da şunu platonik seviyodu" diye ekleyecektir mutlaka. tanımadığım etmediğim biri böyleyse demek ki o kişi bunun dedikodusunu olur olmaz yalan yanlış yapmış. kimse bunu 7 24 konuşmaz zaten ama bakış açısı üstümde kalır. beni rahatsız eden de bu.

Hepimizin boyle anlari oluyor. Duygusal bosluktan sadece. Siz icinizde buyutmeyin sadece. Daha kimler karsiniza cikar.
He cok istiyen erkek pesinden kosuyor zaten. Bir kahveye gelmedi diye vazgecmez. Insallah cok daha iyileri cikar karsiniza.

teşekkürler iyi dilekleriniz için. kesinlikle katılıyorum. allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın :KK66:

Köprünün altından çok sular akmış gitmiş. Boşverin gitsin.Bir anlami yok.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum. ve bugün benim de bir derdim var. biraz uzun olacak sanırım , okuyan ve yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

herkesin genelde lise zamanlarında yaşadığı ölüp bittiği o ilk aşk olayını ben üniversitedeyken yaşadım. her şey karşı tarafın ilgi göstermesiyle başladı , kesinlikle platonik değildi. Bana gösterilen ilgiden etkilendim (hanımefendi üşümüş camı kapatın demesi kendisinin sınavında kopya çektiği dersi bilmemesine rağmen sana anlatayım diye ısrar etmesi ortak arkadaşlarımıza onuda getir birlikte buluşalım diye ısrar etmesi sürekli bakışmalar :oops:vs.) her şey çok tatlı eski bir türk filmi tadında başladı kısaca. ve ben aşık oldum. fakat sonra karşı tarafın kahve içme teklifini kabul etmedim çünkü aynı gün bir kız arkadaşı buna sarıldı ve ben kıskandım ve gitmedim. o zamanlar bu olgunlukta değildim tabii gerçi şimdi olsa yine de pek tasvip edeceğim bir sarılma türü değildi. her neyse sonra çocuk benim nazımı çekmedi tabi. ben gitmeyince üstüme düşmedi peşimden koşmadı merhabamız vardı zamanla o da kalmadı ondan kaçtım trip attım görmemezlikten geldim. ama bakışmalarımız devam etti. işte olaylar o noktada saçmasapan bir hal aldı.

yani gururumdan ona hiç bir şekilde adım atamadım o da bir kere reddedilince bir daha gelmedi bu süreçte başka olaylarda oldu ama ben halimden memnundum çünkü gururum benim her şeyimdi çok isteseydi gelir kafasındaydım:KK12:

sonra ben kimseyle çıkmayınca bu olay üstüme yapıştı arkadaşlar. ondan hoşlandığımı biliyordu onunda benden hoşlandığını olayımıza dahil olan arkadaşlarım biliyordu vs. bu olaylar 3 yıl önce oldu bu arada kendisine olan aşkımı asla inkar etmedim ama asla platonik bir şey değildi ve hiç bir zaman kendisini elde etmek için bir yaklaşımım olmadı.

neyse bugün oturuyodum okulda ki kendim orada artık öğrenci değilim asistanım. benden çok üst dönem olan ve uzun zaman önce mezun olan arkadaşlar geldi. biri erkek biri kız. kız olanı sadece sima olarak tanıyorum ve benimle hiç bir şekilde ilgisi olmayan biri , erkek olan ise benim arkadaşım. kahve içip sohbet ederken kız "aşktaki yaşanmamışlıklar 20 yıl sonra olsa bile patlak verip yaşanıyor hayat bir yolunu buluyor" dedi bende gayri ihtiyari ay benimde öyle olsa keşke dedim o kişiyi düşünerek. kız da senin .... vardı dimi dedi çocuğun adını söyleyerek. ben o an şok oldum. sonra kız devam etti evleniyor falan diye bende evet haberim var kuzenimin arkadaşı aynı zamanda kendisi haberim var allah mutlu etsin dedim. biz zaten çıkmadık sadece saçma bişeydi gibi bişiler saçmaladım o da platonikti öyle bişeyler hatırlıyorum çıksaydınız zaten anlaşamazdınız sevmezdin dedi. yani ben platonik olmayan bir şeyin platonik olarak bilinmesine mi yanayım yoksa bunu kel alaka insanların bilmesine mi?saf gibi kalakaldım.

herkesin düşüncesini umursamaktan ziyade onun bu aramızdaki salakça durumu insanlara beni kız bana platonik aşık şeklinde yansıtmasına çook kızgınım. arayıp 30 yaşındasın benim seni bir kez aramışlığım yok sana bir kelime etmişliğim yok neye dayaranak böyle bir şey yapıyosun evet seni sevdim ama bunu içimde yaşadım sana bile yansıtmadım seninle kahve içmeyen benim diyesim var. tabi ki bunu yapmıcam .

açıkçası bu imaj beni hasta etti bu imajdan nasıl kurtulabilirim ? bunun konuşulması ,yıllar sonra kel alaka insanlar ya.. çok moralim bozuldu herkes böyle biliyor demek ki . bu şekilde hatırlanmak kesinlikle istemiyorum. sizce ne yapabilirim başına böyle bir şey gelmiş biri var mı ?
Karşı tarafın bozbogazliligi.

Back
X