biraz uzun, biraz klişe ,biraz platonik, biraz kızgın...

evet haklısınız şimdi biraz daha sakinim kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim. o anda da zaten inkar etmeyerek olgun davrandığımı düşünüyorum. geçmiş geçmişte kaldı herkes istediğini düşünsün. elimden bir şey gelmeyecek nasılsa :KK43:

evet sevseydi bir kahve reddetmeyle vazgeçmezdi diye bende bir şey yapmadım o da yapmadı. o bakmaya devam etti bende ettim. karşılıklı başladı sonra karşılıklı olarak hiç bir şey yapmadık saçmasapan bir durum , ama bu olay benim üstüme yapıştı ve insanlara bunu yanlış yansıtması üzücü geldi. onu iyi hatırlamak isterdim...

Boşver, şu durumda O'nu kötü hatırlamak daha az üzücü.

Böylece nasıl karaktersiz biri olduğunu gördün. Sana karşı birşey hissetmese bile insanlara O bana platonik aşık fikri aşılamamalıydı.

Böyle yapmasa ve başkasıyla evleniyor olduğunu duysan, keşke bir adım atsaydım zamanında diye için içini yerdi.

Siz onu çok sevseniz o sizi sevmese, yüzünüze bile bakmasa ne eksilecek sizden? İsteyen istediğini düşünsün, kimsenin düşüncelerini değiştiremezsiniz. Evet çocuktuk o zamanlar deyin kapatın konuyu, eğer bu konuyu üstelerseniz hala aynı şekilde ondan hoşlandığınız düşünülecek.

Bosver ya 3 yil gecmis milletin ne dedigini pek umursama bence. Simdi sen onu arayip bir seyler dersen senin hala unutamadigini takinti yaptigini falan dusunur. Bosver.

Boşver, şu durumda O'nu kötü hatırlamak daha az üzücü.

Böylece nasıl karaktersiz biri olduğunu gördün. Sana karşı birşey hissetmese bile insanlara O bana platonik aşık fikri aşılamamalıydı.

Böyle yapmasa ve başkasıyla evleniyor olduğunu duysan, keşke bir adım atsaydım zamanında diye için içini yerdi.

aynen zaten ilk nişan haberini duyunca keşke zamanında bir adım atsaydım dedim ve içten içe çok üzülüyordum aradan 3 ay geçti. bu kişi benim çok yakın bir arkadaşımı aradı ismi merve olsun mesela. aslında diğer merveyi arayacakmış ama isim aynı olunca karıştırıp benim arkadaşım olan merveyi aradı. sesinden de tanıyamayıp kendi mervesi sanıp konuşmaya başladı. tesadüfen bende kızın yanındaydım. konuşmayı devam ettirdik çünkü bizde anlayamadık neler oluyor sonra müstehcen konuşmaya başladı o günü unuttun mu .... gibi yaşadıkları cinsellikten bahsetmeye başladı. o sırada arkadaşım "sanırım sen diğer merveyi arayacaktın diyerek ben merve ... diye kendini tanıttı. hepimiz şok tabii. o da buz gibi oldu bizde. sonra normal şekilde kapattık.

bu olay olunca zaten takmamaya başladım iyi ki olmamış diyorum ve allah iyi ki de karşıma bu olayı çıkarttı. düşünsenize adam nişanlı ve 2 ay sonra evlenecek ama gelmiş eski cinsellik yaşadığı insanları arayor son bir kez umuduyla herhalde. bu kişiyi düğününe de çağırdı orası ayrı bir rezillik. bu olaydan sonra kendisine olan saygım ve sevgim bitti ve vicdan azabından da kurtuldum keşke bir şey yapsaydım diye düşünmeyi bıraktım.

beni insanlara kız bana aşık gibi lanse etmesi ise yaptıklarının yanında masum kalıyor aslında. ne kadar rahatsız olsam da çözüm bulamadım :( bende intikam olarak bu arama olayını dünkü kıza anlattım. ama elimden başka bir şey gelmiyor...

Büyümemişsiniz bence.
Üstünden zaman mekan kişiler herşey değişmiş bi konuda arasam etsem hesap sorsam gereksiz bi konu.

hesap sormayacağımı belirttim zaten , bunu asla yapmam. sadece insanların bu olayı böyle yanlış bilmesini nasıl düzeltebilirim diye fikir almak istedim.

iyi de 3 sene sonra "ay keşke" diyerek mevzunun açılmasına siz izin vermişsiniz.
açıkçası kims kimsenin imajının derdinde değil yeri gelmiş konuşulmuş.
ek olarak, siz insansınız platonik aşkın acısını da çekebilirsiniz bunda bir sorun yok ki.

Back
X