ben daha 20 yaşımda olmama rağmen okadar çok kısmetim vardıki artık usanmıstım.ama işin garip tarafıda bana talip olanların çoğunun ismi mustafaydı.liseye giderken ilk çıktığımın adıda mustafaydı.eski sözlümün adıda mustafaydı.söz bittikten sonra cıkan 9 talibin adıda mustafa.komsular akrabalar falan gelir sana birini bulduk adı mustafa dedmmi benm bütün tüylerim diken diken oluodu
hani derler ya ne doktorlkar ne mühendisler die.aynen öyleydi gemi mühendisimi doktorumu öğretmenimi ne ararsan vardı ve iki kişi haricinde kmseyi kabul etmemiştim.kabul ettklermlede en fazla 2 yada 3 hafta görüşmüştüm -tatlicadiarzu- okadar bunalmıstımki artık yaşımda küçüktü ama annem hep korkardı güzel kızsın korkuorum die.nese bu senenin yılbasında biz bi eve taşındık ama hiç istememiştim oeve taşınmayı çünkü eski sözlmle evlermiz yanyanaydı.eskidende yakındı ama bukadar değildi.hiç istemeyerek gittim o eve ev sahibimiz şimdiki nişanlım kaydirigubbakcemile2 üst kattada teyzesi oturuo.nişnalımlar ise başka semtteler.nese eve taşındık.nişanlımın teysesi çok önceden beni gözüne kestrmiş aynı mahalleden olduguuz için tanıomus ben tanımıorum ama.neyse eve taşındık ettik biakşam okuldan geldim eve üst kattan annem seslenio gel burdayım die.nese üst kata cıktım teyzosun yani nişanlımın teysesinin kzı orda beni tanımak istiomuş.nese çıktık tanıştık falan çok sevmiş beni.demeslermi llaf arasında seni kardeşimin oğluyla tanıstrsak ya die.ben o lafı duyunca direk indim aşağı.çünkü bunalmıstım artık.ama tabi saolsunlar yılmadılar :dance: tabi buarada nişanlımada bahsetmişler oda hayatta olmas falan demiş ben evlenmicem demiş.yurt dışına gtmeyi dşünüomuş zavallım ama artık gidemicek lülülülülülü nese bigün teysesinin kızına gttk teyse kızı çekti beni mutfağa numarasını ve msn adresini vericek bana haberim yok ama.nese zorla tutustrdu elime.aldım ama aramadım ama biyandanda çatlıorum meraktan.ben kendi nuamraımı msn adresimide verdim.msn ekledim bunu ama sabırsızlıkla bekliorum isteksiz olan bana bakarmısınız -tatlicadiarzu- çatlıcam meraktan ama.nese bigün işteyim açtı eklediğim kişi msn i konusorus slm falan soru soruorum öle mi bölemi oda bana.sonra görmek istedim bi açtı kamerayı oda neee sakalı bıyığı birbirne karısmıs esmerlikten gözükmüo resmen bu ne dedim yaaa :1shok: ama daa önce görmüştüm resmni pek beğenmemiştim acıkcası ama ogünkü gördüğüm gibi bi sıfat yoktu.meğersem akıllı teyse kzı yanlış adres almıs.zavallım nişnalımda eklemiş bei ama onada yanlış adres vermiş.tam böle 1 hafta geçti gerçekleri öğrenmemiz.:tomato: bi akşam yine okuldan geldim saat gece 10 mu ne yorgun bi şeklde darma dağınığım en bakımsız günümdeym.yne yukarı çağırdılar beni ama bu sefer yukarsı kalabalık.dayı kızı teyze kızı teyze teyze nn gelini falan kızlar toplanmıs durumda yani.diğerlerylede tanısıtk falan.nese teyse kzı bana msn i aç bişeye bakıcam ben açamıorum kendiminkini falan dedi.nese saf ben de açtım.o arada odaya gtti.odada nişanlımı aramış doğru adresi vermiş çocuga tehdit karşılında eklettrmiş beni şutarafagitti nese bi baktım biri beni eklemiş hemen ilknura baktım teyse kızı yani.oda gülmeye başladı nese slm yasdı bende aynı şeklde.nasılsın falan.camı aç demesmi anammmmm kaydirigubbakcemile iğrenç görüümdeym açmam dedm 2 saat tam yalvardılar bana aç die.en sonunda açtım ama ne açış.açar açmas çoçuğun göslerde açıldı.saat 10 :30 muydu neydi konusmaya başladığımzda gece 1 e kadar konustuk.beni fotoğrafta görüpte beğenemyen çoçuk tutulmustu o aksam.gece 1 den sonra da msjlastık.3 gn sonrada buluştuk.ve 9 aydr da berabers.2 aydrda nişanlıyız.
baştan hiç istemeyrek başladım sonrasnda bi heyecan sonrasında hoşlanma aşk sevgi ne bilim.çok güzel bir duygu ya.çok mutluyum.nişanlım hep şey der iiki geldn bizim eve.kaderim senmişsin meğer der.ve şimdiki nişanlımında adı mustafa arkadaslar.buakadar olur.ilk başlarda çok kavga ettk benm kmseye güvenemem yüsünden çok tartıştuık ama ben hep bağırdıysam o hep sustu.şşimdi ise bi kişyi sevmeyi güvenmeyi öğrendim.sakn olmayı sabırlı olmayı öğrendim onun sayesinde.
aşkım iiki varsın yaaaa kaydirigubbakcemile5

baştan hiç istemeyrek başladım sonrasnda bi heyecan sonrasında hoşlanma aşk sevgi ne bilim.çok güzel bir duygu ya.çok mutluyum.nişanlım hep şey der iiki geldn bizim eve.kaderim senmişsin meğer der.ve şimdiki nişanlımında adı mustafa arkadaslar.buakadar olur.ilk başlarda çok kavga ettk benm kmseye güvenemem yüsünden çok tartıştuık ama ben hep bağırdıysam o hep sustu.şşimdi ise bi kişyi sevmeyi güvenmeyi öğrendim.sakn olmayı sabırlı olmayı öğrendim onun sayesinde.
aşkım iiki varsın yaaaa kaydirigubbakcemile5