Biraz yardıma ihtiyacım var :))

korkaksrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
9
0
36
Ankara
mrb arkadaşlar,bir konuda yardımınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var .hoşlandığım çocuk ile bir kaç defadır ayaküstü muhabbet ettik ama malesef hep ders muhabbeti oldu : (artık sadece ders için muhabbet ettiğimi zannedecek bende böyle bir şey olsun istemiyorum )bu arada oda benden hoşlanıyor ama maleseff çok utangaç biri.bir de ilk başlarda sanırım onun cesaretini ben kırdım biraz çünkü o böyle gülerek baktığında bana, ne yapacağımı bilemeyip ben kafamı çeviryorrdum ,somurtuyordum falan .şimdi fikrinizi almak istediğim şey ise ders dışında nelerden konuşabiliriz ? ne yapmamı önerirsiniz ? hani onu tanımak istiyorum aslında pat diye aramızda birşey olsunda istemiyorum.birazda bu konularda çok acemiyim sanırım pek ne yapacağımı bilemedim.

not:bu forma yeni üye oldum ,cevaplarınıza geç yanıt verebilirm kusura bakmayın şimdiden sağolun :))

bu arada formda çokkk yeniyim konuyu yanlış yere açmış olmamdan şüpheleniyorum k.bakmayın yanlış başlık altında ise :)

bu arada formda çokkk yeniyim konuyu yanlış yere açmış olmamdan şüpheleniyorum k.bakmayın yanlış başlık altında ise :)
Eger aranizda hemen birsey baslamasini istemiyorsan,ona ilkin arkadas olarak yaklasmalisin yani konusucak baska konular ortak yönleri bulup kullanmalisin.zamani geldigindede yani kendini hazir hissettiginde kendisi acilmazsa sen duygularini acmalisin.Hayat birseyleri erteleme degmeyecek kadar kisa cünkü...

evet ben hmn bir şey olsun aramızda istemiyorum birbirimizi tanıyalım istiyorum :)))) ama işte tanımak için de konuşmak lazımm ama ikimizde çok utangacız sanrım :))))

bu arada çok haklısın hayat gerçekten karşındakine sevgini belli etmemek için çok kısa :) ama işte ben biraz acemiyim bu konularda bir de ortak arkadaş çevremiz yok malesef onu tanıyabileceğim bir ortam olmadı şimdiye kadar ((
teşekkür ederim deneyeceğim bakalm ders dışında başka konular bulup konuşmayı :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…