Biraz yoruldum ağrı normal midir?

Ben tövbe ettim daha yapmam öyle ya korktum
Yapmayin elinizden gelene kadar is temizlik inanin sonrasinda cekiliyo suan ben daha yolun ortasindayim ama agrilarimdan duramiyorum aglicak sekile geliyorum

Yapmayin elinizden gelene kadar is temizlik inanin sonrasinda cekiliyo suan ben daha yolun ortasindayim ama agrilarimdan duramiyorum aglicak sekile geliyorum
Bende sırt ağrısından öyleydim bi çözüm buldum şimdilik bugün gayet iyiydi çok şükür

Aman dikkat et ben pişman oldum çok şükür iyi durumu sende dikkat et aman deyim bebeklerimizden önmeli değil
Geçen gittim doktora. Çok şükür bişeyi yok yavrumun korktuğum gibi. Hatta bide sürpriz yapıp cinsiyetini gösterdi yavrum ☺ rabbim korusun hepimizin yavrusunu ama bizimde çok dikkat etmemiz lazım

Geçen gittim doktora. Çok şükür bişeyi yok yavrumun korktuğum gibi. Hatta bide sürpriz yapıp cinsiyetini gösterdi yavrum ☺ rabbim korusun hepimizin yavrusunu ama bizimde çok dikkat etmemiz lazım
Çok sevindim amin inşallah

Temizlik yaptığım zaman ya da gün içinde çok hareket ettiğim zaman belim ve kalça arasında yürüyemeyecek kadar bir ağrı oluyor.
Dinlenmek gerekiyor tabi evde işler birikince insan rahat edemiyor.

Temizlik yaptığım zaman ya da gün içinde çok hareket ettiğim zaman belim ve kalça arasında yürüyemeyecek kadar bir ağrı oluyor.
Dinlenmek gerekiyor tabi evde işler birikince insan rahat edemiyor.
Ben artık çok umursamıyorum sadece mutfağı temizliyorum arada bir süpürge o kadar dinleniyorum artık hep

Ben artık çok umursamıyorum sadece mutfağı temizliyorum arada bir süpürge o kadar dinleniyorum artık hep
Ben duramıyorum ağır kaldırmamaya çalışıyorum . Temizlemez isem gözüme batıyor bütün gün düşünüyorum temızleyecegım yerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…